Bu yüzden gece tartışmak

Bir tv birde kahve makinesi tost makinesi aldın yani diğer aletleri vs hepsini dizdiğine bile inanmam ki bunları bile aldığına inanmıyorum senin her şeyini o kadın aldı.
Vala Karaca'nın o setini aldım. Elektronık ev aletleri seti. Ayrıca konum var. Babam nisanın ertesı gunu magazadan ceyız aldım dıye kızmıstı. Belkı hatırlarsınız. İnanmayın umrumda degıl. Alabıldıhım kadar aldım. Mutfagı komple aldım. Bi de tv. Yatak odası alamadım.

Ben herseyı konusuyorum esımle. Ben işe baslayınca baska sehirde olursak annem gelır dıyor. Hayır ıstemıyorum dıyorum.

Yok zaten hayatı. Dıyorum ya bızım hayatımızı cok merak ediyorlar. Didik didik ediyorlar. Ama dıger ogluna yapamaz. O dha özguvenli. Annesı soru sorunca bıle kızarmış napcan dıye
Evlenince görürüz onu da erkekler bekarken ailelerini adam yerine koymazlar evlenince birden kıymete biner genelde.

Evet biliyorum karacanın setini 1,500 dü. Bunuda yanlış anlaşılmasın beğenmemezlik vs değil. Cebinden bu kadar miktar çıktı diye diyorum. Malum bir yemek takımı 2 bin lira bu kadın sana o kadar para harcadı dimi. Malum senin alman gereken mobilyalar belli onları aldı. Evinin tüm mobilyasını dizdi. Şimdi kalkıp ben o seti aldım demen absürt.

Evlenince görürüz onu da erkekler bekarken ailelerini adam yerine koymazlar evlenince birden kıymete biner genelde.
Bekarken odadan cıkmıyordu yemek yer odasına gecerdi eşim. Sımdı gıdınce gercı kardesının odasına gecıyor. Anne babasıyla oturmuyor ki

Tamamda onları aldım. O zaman iyi paraydı.2 sene önce aldım. Taksitle aldım 2bine.yemek takımını falan herseyı kendım aldım. Napayım elımden gelenı aldım. Tahmını 10bın gıtmıs tir. Mutfak eksıgı cok fazlaydı cunku.

Ama siz calısıyor musunuz. Ben calısacagım. Ee yogun olucam. Eşimde calısacak. Tatıllerde bız gıderız dıye dusunduk
Ahhh keşke herşey düşündüğümüz gibi olsa :) eşin annesine aşırı düşkün birisi ya, bu insanlar hic mi evinize gelmeyecek illaki gelirler, o zaman işte eşin gelme diyemez. Bunları cok iyi düşünerek şehir tercihi yapın

Ben neden bu sehirden gıtmek ıstıyorum. Eşim annem bakar dıyor. O zaman ailemiz daha da ıc ıce girecek. Ama gidersek buradan sürekli gelemezler. Gıttıgım iz yer kar kış olacak.yazın zaten bız tatile gıdecegız o sehre. Ki babası gezmekten nefret ediyor. Daha rahat olurum dıye dusunuyorum.Şuan annesı bır kez arıyorsa cocuk olunca gunde 1kez arar. Şimdiden dıyor ılk torun cok tatlı dıye

Yok zaten hayatı. Dıyorum ya bızım hayatımızı cok merak ediyorlar. Didik didik ediyorlar. Ama dıger ogluna yapamaz. O dha özguvenli. Annesı soru sorunca bıle kızarmış napcan dıye
O zaman sıkıntı kayınvalide değil eşinde bunu kabul edip onunla uğraş

40 gün kalsın diyen de eşin kv belki olmaz diyecek

Sorunun Kv değil

Meraklı olabilir yönetmek isteyebilir hatta dağılmış ailede büyüdüğün için bilmediğini düşünebilir (burada bardı geçen bir konu çevremdeki herkes boşanmış evlilikte neler yapılıyor diye)

Bunu engelleyecek olan sen ve eşinsin

Yıllar geçtikçe senin beklentin de değişiyor eşin de değişiyor o nedenle uzun vadeli bu tarz planlar yapma

Atan önce de sonra düşün Kv kalmaya gelir mi eşin İzmir de mi kalmalı

Bu arada ev sizin mi yani sen başka yerde eşin başka yerde nasıl geçinilecek bir de sen araba alacaksın kendine

Haklısınız. Şimdi biz ordu falan istiyoruz. Ama tutmaz oralar. Van falan olur ya da muş falan. Arkadasım musta. Full kar yagıyor. Yanı dogu tarafını mı seveyim sızce. Burada kalırsam ama eşim annem bakar bak bızı nasıl ıyı yetıstırdı dıyor. Bu sefer hergun annesine cocugu gotur getır. E bızı bırakmaz orda kalırız paso. Daha kötü böylesi

Deminden yorumları okuyorum ne kadar güldüm. Bence burda her kes boşuna yoruyor kendini en çok üzüldüğüm de eş kişisi oldu )) erkeklere üzüleceğimi hiç düşünmezdim

Ya Allah aşkına hayatınıza yeni uğraşları bulunun da doğmamış çocuğa don biçmeyin. Bir de aynı şehirdesiniz neyin derdi.
İnanın şu an bebek bekliyorum inanılmaz zorlu geçiyor anneme de kayınvalideme de ihtiyacım var. Ki bizim ikisi de karışmayı çok sever. Sadece duracakları yeri bileceklerini umuyorum ilk bir kaç gün birlikte olurlar ama sonrasında biri gelir biri gider 40 gün kimsede hevesli değil başımızda beklemeye. Bizimkiler çok düşkün demeyin benim kayınvalidem çok düşkün. Ki sizinkinde kayınvalidenin kayınvalidesi de evde. Kendinizi de ilişkinizi de yormaya değmez.

Ev kira. Biz arsa almayı dusunuyoruz. Biraz bırıkım var. Ama o bırıkım arsa ıcın kalsın dıyoruz. Uzerıne prefabrike koyacağız. Yanı ev almayı dusunmuyoruz.

Çok işsizlik anacım başka bi şey değil
Gece gece daha ortada olmayan hamileliğin doğumunda kimin anası kalacak diye konuşup bunu tartışmaya çevirmek
Çok doğru bir yere deginmissin gigglesBende çok işsiz olduğumda incir kabuğunu doldurmayacak konuları kafama takarım eşimle tartışırım. Uzun zamandır aşırı yoğunum,gerçekten kavga edilecek konuları bile yorgunum tartışmayalım diyerek geçiştiriyorum l

İşte şimdi annesı benım annem salonda olacak. Ee annesı tv izlerken falan paso konusuyor. Yanı aşırı konusma yı sevıyor. Ben kafamın kaldıracağını dusunmuyorum
Birkaç mesajınızda daha odadan çıkmazsam sıkılır gider, eşim de patlar yazmışsınız. Siz kv gitsin diye odaya kapanma planı yapıyosunuz ki bu hiç hoş değil. Tek çare ayrı şehire taşınmak yazmışsınız. Bunu da hoş bulmadım açıkçası. Konu sadece 40 gün yanınızda kalmasını istememek değil anladığım kadarıyla.

Eski konularını merak edenler var kolaylık olsun arkadaşlara.

Ben konu sahibini gayet haklı buldum. Aynı şekilde doğmamış bebeğe don biçerek bu tartışmaları yapmıştım. Lohusalık sandığımdan da zordu iyi ki öncesinde bu tartışmayı yapmışız dedim, yanımda sadece annem kaldı tabii ki annem benim kusuruma bakmadı. Geçti gitti o zor günler. kayınvalidem bebeği görüp gitti o zor günlerde tek ihtiyacım olan annemdi. Ameliyat olan, dikişleri acıyan, emzirirken canı yanan, annelik hüznüyle uğraşan bi kadın var ortada. Bence babalara bu dönemde yalnızca anneye tam destek vermek düşüyor.

Ev kira. Biz arsa almayı dusunuyoruz. Biraz bırıkım var. Ama o bırıkım arsa ıcın kalsın dıyoruz. Uzerıne prefabrike koyacağız. Yanı ev almayı dusunmuyoruz.

ben ev almayı düşünüyor musunuz ya da neden düşünmüyorsunuz diye sormadım ki

bak alakasız bir şeye kafanı yordun zira o arsa alsak prefabrike yapsak da kafanda hep dönüp duran bir sorun

yani eşin o şehirde kira evde kalacak da sen başka şehire atanıp 4 yıl orada çalışıp gidip geleceksin

makul mü bu

gerekçen de uzak olursak kv ya gelip de uzun kalırsa

eşinin de öyle düzenli işi vs de yok neden kalsın o şehirde annesine yakın

hatta istersen sen evi eşyayı al taşın eşin de annesi ile kalsın ana oğul hasret giderir

bak, şaka yapıyoruz vs ama cidden iyiye gitmiyorsun

bir şeyi takıyorsun ve o taktığın şey olmasın da dünya yıkılsa umrunda değil

makul değerlendirmelerin yok, eşinin de yok galiba ki bu konular uzuyor

lütfen en fazla 10 günlük plan yap seni çok yoruyor bu geleceğe dair düşünceler

aylarca konu açtın isminle ilgili

bak değişti, oldu bitti

ama sen kendini yediğinle kaldın

giden senden gidiyor, ömrün geçiyor yapma bunu kendine

uzmana git bir baksın belki basit bir müdahale ile ferahlarsın

uyku yapar ders çalışmam diye endişelisin de şimdi de kafanda her gün yeni bir sorun ile uyanıyorsun zaten verimli çalışamayacaksın bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…