Bu yüzden gece tartışmak

40 gün fazla yani. Ben ıkısı gelecekse 10gun gelirler gıderler dıyorum. Ki ben odadan cıkmasam kadın sıkılacak evde hapis gibi. Eşimde patlar. O da annesiyle sıkılıyor. Benımde sıkıldığımı görürse gönderir olmazsa ben derim rahat edemiyorum bak görüyorsınız odadan cıkmıyorum. Yardıma gerek yok artık diye

Akışına bıraaaaaaaaaaaakkk! Zaman herşeyi yoluna koyar...

Yok ama bu davranışınız abartı olur. Odadan çıkmamak falan. Gayette normal hayatınız gibi yaşıyorsunuz odada oturuyorsunuz. Ki doğrusu bu. Rahat edememe emzirme halleriniz içinse başka yerde emzirirsiniz zaten. Sadece kendinizin seçmesi gerektiğini düşünüyorum ben.

İşte şimdi annesı benım annem salonda olacak. Ee annesı tv izlerken falan paso konusuyor. Yanı aşırı konusma yı sevıyor. Ben kafamın kaldıracağını dusunmuyorum

ama bunu neden şimdi dert ediniyorsun

odadan çıkmam mesela çok büyük söz

zira o odada minicik bebekle sürekli oturmak yerine o sevmediğin kv ile oturmayı tercih edebilirsin

bebek uyurken elde telefon yanında tv, bilgisayar takılınmaz

bu konuya nasıl geldiniz ay çok zorlanmışlar bebeğe bakarken muhabbetinden annem 40 gün gelir kalır sen ve annen kalacağına annem de gelsin kırılır muhabbeti nasıl açılıyor

tam doğum yapacağım tarihte eşimin kuzeninin düğünü vardı başka şehirde

babasına bilet almışlar annesi burada kalacakmış eşim ona da bilet alıp kv yi göndermiş

şimdi eşim annesine düşman mı

düşman tabii ki değil ama bir arada ikimiz de onu yorardık, adam akıllı

annem de geldi 20 gün civarı kaldı, bizden bir yere gidecekti çünkü daha erken gitse diye çok bekledik, zaten gidecek diye sabrettik git artık demedik

ama evde yemek yaptı çamaşır vs yıkadı eşim de bu arada işe gitti dışarıda takıldı

annem olmasaydı onun yaptığı işleri eşim yapardı

örneğin ablası taşınacaktı onlarla yeni evlerine bakmaya gitmiş, onları geri bırakmış vs

annem olmasa idi bunları yapamayacaktı yani erkekler o evdeki kişileri kendi hayatları sekteye uğramasın diye istiyor esasen

bu aşamada yapman gereken anı yaşamayı öğrenmek

eşin de eğer ileriye ilişkin bir şey derse

sabah ola hayrola o zamana bakarız deyip konuyu kapatmak

Tabi Cnm
Bne ilk başta cidden iyi bulmsutum nisanda evlilikte başta hanfendi görünüyordu herks birşey derken hep savunmaya gectim
Ama şuan cidden benimki sıkıntılı
Ama yaşadıkça gördüm şimdi de mesafeliyim ama isterdim gelsin gitsin
Ama kadın rahat durmuyor ortalik karistirici kendi kaynana ile yaşadığı için eski mantıkta hizmetçi sanıyor gelini
O kafayı kiramiyorsun sürekli iş buyuruyor seni rahat bırakmıyor.
Ve aşırı kendini beğenmiş bir kadin.
Gelini rakip görmüş kendine.surekli kıyas halinde memnuniyetsiz
Esimede dedim efensi sakin durursa gelsin başımın üstünde dursun ama sürekli emirveren kadını annem olsa cekemem dedim.

Kadın abartmış o kadar da değil

Gerçekten bana hiç normal gelmediniz 5 ay da 50 senelik dert edinmişsiniz. Bu kadar kayınvaliden nefret edecek ne var ortada yok oğluna düşkünmüş yok kuzum diyormuş size ne. Kadın öldü deseler rahatlayacaksınız. Allah akıl, fikir ve vicdan versin.

Benim duyduğum lohusalık zor bır surecmos ve stres yuzunden sütümüz bile kesılırmıs. Zaten kv kendı kv sıne bakıyor. O zamana yaşarsa hayatta gelemez. Bi de 40 gün kocasını bırakıp gelebılır mı bılmıyorum. Eşi de kalacak en az 2 3gün.Salonda 2 koltuk var. Annem onun annesı nasıl olacak bilmiyorum. Bebege farklı oda yapıp kendim yatak odasında dinlenirim diye dusundum

Insana en iyi kendi annesi bakar diye bir şey de yok bence. Konu sahibi için hiç yok. Evleneceği günü sayıyordu kurtulacağım bu sülaleden diye, bu evden gelinlikle çıkamamak gibi bir konusu vardı hatta. O dönem aşırı üzülüyordum. Kayinvalide de bunların hepsini biliyor ve bu kıza kol kanat geriyordu. Ne olduysa evlendikten sonra kv düşmanı oldu. Çünkü evini onlar kurdu ve onlarla işi bitti. Cok acı ama böyle.

Bizimkinin gelınının ona hizmet etmesi egosunu okşuyor. Cunku hep gıttıgımizde şunu yap bunu yap dıyor zaten. Ayrıca kendı kına gecemde üzerimde kınalıgım varken çay istedi benden. Sonra yok şunlara da cay doldur falan. Bi ton kız vardı evde ayrıca. Arkadaşım da dedi bilerek yapıyo hava atıyor arkadaşına dıye

Daha ortada cocuk yok bu kadar düsünme :) neden 40 gün kalıyorlar onu anlamadım kayinvalide sabah gelsin akşam kendi evine geri gitsin. Farklı bir şehire yerleştiğinde kurtulacağını hic düşünme canim, o zaman evladımız uzakta oturuyor diye yazın ve kışın uzunca sureler kalırlar

Benimki işte yapar ama yapmamı tabıkı ıster. Cok konusma sı hıc susmaması soru sorması müdahale etmesi. Hep nasihat vermesi. Bunu böyle yap bak olmuyor diye gülmesi kötü huyları.

Allah korusun tabıkı istemem uzun süreli kalmayı. O zaman onlar gelsin bende bu sehre geleyim napayım aynı evde. Ama lafı acılınca kv uzun süreli kalınmaz bır yerde hem karsıda ki rahat edemez hem ben edemem dıyor. Öyle 1haftadan fazla kalmaya geleceklerini sanmam. Eşimde sıkılır zaten. O da rahat edemem dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…