- 20 Mart 2008
- 141.993
- 213.994
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Herkes konu sahibini şimdiden evham yapmakla suçlamış ama dört sene sonra çocuk doğurduğu zaman bu söyledikleri başına geldiğinde de aynı kişiler “bu adam önceden böyle degil miydi, neden daha büyümemiş adamları baba yapıyorsunuz, bu iş baştan belliydi sana söylediği halde neden devam ettin” demeyecekse benim adım da redvelvetcake degil
Eee biz de yap çocuk bak ondan sonrasına demiyoruz. Ben aylardır hem adamı hem konu sahibini göz önünde bulundurularak çocuk yapmamalarını hatta bir an önce bu evliliği ve kendilerini gözden geçirmelerini söylüyorum. 4 sene sonra her şey bu şekilde kalır çocuk olur ve öyle bir konu açarsa elbette diyeceğim ne bekliyordun diye.Herkes konu sahibini şimdiden evham yapmakla suçlamış ama dört sene sonra çocuk doğurduğu zaman bu söyledikleri başına geldiğinde de aynı kişiler “bu adam önceden böyle degil miydi, neden daha büyümemiş adamları baba yapıyorsunuz, bu iş baştan belliydi sana söylediği halde neden devam ettin” demeyecekse benim adım da redvelvetcake degil
Siz sanırım hiç uzunca gelmesinler istiyorsunuz, bu konunun dışında doğru mu? Yani mesela bugün kv aradı dedi ki kızım sizde birkaç hafta kalıcam, naparsınız, eşinize ne dersiniz?Bwn
Yoo ben o zaman cok sıkılırsam gıdıyorum evden bunaldım derım. Eşim huyumu bılıyo. Gerekırse odadan cıkmam
Kesinlikle. Bende sızın gibiyim. Ne annesının yanında uzanabılırım ne kalkabilirim. Bı de mudahele huyu var. Neyse kı eşim kendı annen kardeşin gelır, ben gönderirim bızımkıleri dedı. Dogum zamanı eşimle güzel kavga yaparsam bu işi çözerim. Annesıne derım rahat edemem diye. Bılmıyorum dusunmek ıstemıyorum sadeceYeni doğum yapmış bi kadın olarak söylüyorum ki, evet mastit nedeni ile sütyen takamadım. Eşim ve annem dışında kimseyi istemedim. Emziriyorum diye memelere biberon muamelesi yapamadım. Belli ki konu sahibi de benim yapımda. Sürekli ayaklarımı uzatmak istedim. Sağım yapıp durdum. Biri gelicekse kendime çeki düzen verdim. Gidince rahat ettim nefes aldım. Açık söyliyim pandemi bile işime geldi. Öyle kapan odaya emzir de olmuyor. Annem çayımı koydu, salonda hem emzirdim hem annem güldürdü eğlendim. Yani lohusalık zor bi dönemdir, geçicidir, düzgün bi destek ile depresyona girmeden atlatılır ve anne mahremiyeti her şeyden önemlidir. En son gerekli insan da, gereksiz yere fikrini belirten her şeye karışan 3.kişilerdir.
1 2hafta kalabilir tabıkı. Ama 1ay falan uzun gelıyor banaSiz sanırım hiç uzunca gelmesinler istiyorsunuz, bu konunun dışında doğru mu? Yani mesela bugün kv aradı dedi ki kızım sizde birkaç hafta kalıcam, naparsınız, eşinize ne dersiniz?
Azaltmak ıstemıyorum da beni zorluyor. Annemı annen gıbı gör dıyor olmuyorEe sonuç olarak annesine sevgisini azaltamayacaksınız.
Ben kendi annemden bile çekinirdim. Allah eksik etmesin, o kadar ihtiyacım oldu ki.Kesinlikle. Bende sızın gibiyim. Ne annesının yanında uzanabılırım ne kalkabilirim. Bı de mudahele huyu var. Neyse kı eşim kendı annen kardeşin gelır, ben gönderirim bızımkıleri dedı. Dogum zamanı eşimle güzel kavga yaparsam bu işi çözerim. Annesıne derım rahat edemem diye. Bılmıyorum dusunmek ıstemıyorum sadece
Aslında siz sürekli kurup kurup anne kavgası çıkardığınız için kendince aranızı ısıtmaya çalışıyor. Siz normal bir insan gibi davransanız eşiniz de darlamaz. Adam darlandıkça darlıyor.Azaltmak ıstemıyorum da beni zorluyor. Annemı annen gıbı gör dıyor olmuyor
Bu da çok yanlış. Sizin annenizi kendi annesi gibi görebilir mi sorun bakalım? Hastalansa içi yanar mı kendi annesine yanavağı gibi. Kimse kimseyi kandırmasın. Ben eşimin ailesine çok değer veririm, saygıda kusur etmem, severim, özledim gidelim derim. Ama hiç kimseyi annem gibi göremem. Eşim de göremez ki.Azaltmak ıstemıyorum da beni zorluyor. Annemı annen gıbı gör dıyor olmuyor
Lohusalığı sıkıntılı geçmiş biri olarak konunuzda size hak vermiştim ancak odalara kapanırım çıkmam, evden giderim, ağlarım gibi yaklaşımlarınız ve eski konularınızın içeriğine baktığımda üzgünüm hiç hak veremiyorum size. Lohusalık bahane. Sizin genel olarak kv ile sıkıntılarınız var. Bir üye yazmıştı sanırım siz gerçekten hepsinin hiç var olmamasını diliyorsunuz. Aşağıdaki mesaj beni rahatsız etti mesela. Eğer gerçekten aşağıda yazılanlar gibi ise, umarım eşiniz sizden çocuk yapmaz.1 2hafta kalabilir tabıkı. Ama 1ay falan uzun gelıyor bana
Gerçekleri söyliyeyim mi? Sen çok fena birisin hemde çok. Hep kendi istediklerin olsun istiyorsun. Evlenmeden önce kadını yağla balla durmadan evine git otur kalk cebinden bir lira çıkartma her şeyinizi senin alman gereken eşyaları çeyizine kadar bu kadın yapsın üstüne kınanı bile bu kadının evinde yap sonra çat imzalar atıldı ya gerçek yüzünü göster. Şu kadının seni düşünmesine bile aslında layık değilsin. Karışıyor diye abarta abarta yazıp çiziyorsun inansınlar diye. Sen bir kere evlendiğinden beri iki haftada bir gidiyorsun her gün ordaymışmış. Kadın her şeye karışıyormuş yahu kadın arayıp benim yediklerimi yiyebiliyorlar mı diye seni düşünüyor ders çalışıyorsun diye internetti yatırdınız mı ev soğuk olur üşürsün diye doğalgazını soruyor kadın seni kendi kızı yerine koymuştu. Tabi sen masrafları yıktın iş bitti ya şimdi ortadan yok olsunlar. Zaten keşke hiç olmasalar diyen bir insandanda sürekli bu konular beklenir. Allah eşine göz açıklığı versin.Çevrenede sabır versin.
Yazdıklarım gerçek canım bu yüzden insanlar hak vermiyor. Neler var dahada yoruldum hep aynı şeyleri yazmaktanLohusalığı sıkıntılı geçmiş biri olarak konunuzda size hak vermiştim ancak odalara kapanırım çıkmam, evden giderim, ağlarım gibi yaklaşımlarınız ve eski konularınızın içeriğine baktığımda üzgünüm hiç hak veremiyorum size. Lohusalık bahane. Sizin genel olarak kv ile sıkıntılarınız var. Bir üye yazmıştı sanırım siz gerçekten hepsinin hiç var olmamasını diliyorsunuz. Aşağıdaki mesaj beni rahatsız etti mesela. Eğer gerçekten aşağıda yazılanlar gibi ise, umarım eşiniz sizden çocuk yapmaz.
Yani çok şaşırdım açıkçası. Anneleri yarıştıran kendisi aslında, ki evlenirken anne baba isminin davetiyede bile olsun istememiş.Yazdıklarım gerçek canım bu yüzden insanlar hak vermiyor. Neler var dahada yoruldum hep aynı şeyleri yazmaktan
Beni eşim zorladığı ıcın odadan cıkmam dıyorum. Bana sormuyor ki gelsın mı ıster mısın.Lohusalığı sıkıntılı geçmiş biri olarak konunuzda size hak vermiştim ancak odalara kapanırım çıkmam, evden giderim, ağlarım gibi yaklaşımlarınız ve eski konularınızın içeriğine baktığımda üzgünüm hiç hak veremiyorum size. Lohusalık bahane. Sizin genel olarak kv ile sıkıntılarınız var. Bir üye yazmıştı sanırım siz gerçekten hepsinin hiç var olmamasını diliyorsunuz. Aşağıdaki mesaj beni rahatsız etti mesela. Eğer gerçekten aşağıda yazılanlar gibi ise, umarım eşiniz sizden çocuk yapmaz.
Annem gıbı seviyorum annenı dıyorBu da çok yanlış. Sizin annenizi kendi annesi gibi görebilir mi sorun bakalım? Hastalansa içi yanar mı kendi annesine yanavağı gibi. Kimse kimseyi kandırmasın. Ben eşimin ailesine çok değer veririm, saygıda kusur etmem, severim, özledim gidelim derim. Ama hiç kimseyi annem gibi göremem. Eşim de göremez ki.
Pardonda sen sordun mu ınsanların üzerinden araç alıp binerken ben sizin aracınıza biniyorum? Sahiplenmeyi biliyorsun aracı dimi. Her şeyi karşılatırken paranız var mı diye sordun mu? Kötülediğin aileni şimdi anneni yakınına taşıyıp masraflarını karşılarım diyen sen eşine benim böyle planım var diye konuştun mu? Hangi parayla yapcan bunları ? Atandın yaptın diyelim ailelere yardımı normal bulan ben bile kötülediğin faydasını görmediğin aksine dert sahibi yapan ınsanların maaşının yarısını vermeyi planlıyorsun. Ama burda ailesine yardım edenlere 200 liraya bile yorum yapmayı biliyorsun olamaz dıye dimi. Sen takıntılı diye kendine teşhis koymaya devam et aksine bencilsin dünya senin etrafında dönsün istiyorsun.Beni eşim zorladığı ıcın odadan cıkmam dıyorum. Bana sormuyor ki gelsın mı ıster mısın.
Parmaklarına sağlıkPardonda sen sordun mu ınsanların üzerinden araç alıp binerken ben sizin aracınıza biniyorum? Sahiplenmeyi biliyorsun aracı dimi. Her şeyi karşılatırken paranız var mı diye sordun mu? Kötülediğin aileni şimdi anneni yakınına taşıyıp masraflarını karşılarım diyen sen eşine benim böyle planım var diye konuştun mu? Hangi parayla yapcan bunları ? Atandın yaptın diyelim ailelere yardımı normal bulan ben bile kötülediğin faydasını görmediğin aksine dert sahibi yapan ınsanların maaşının yarısını vermeyi planlıyorsun. Ama burda ailesine yardım edenlere 200 liraya bile yorum yapmayı biliyorsun olamaz dıye dimi. Sen takıntılı diye kendine teşhis koymaya devam et aksine bencilsin dünya senin etrafında dönsün istiyorsun.
Durum feci yani..Pardonda sen sordun mu ınsanların üzerinden araç alıp binerken ben sizin aracınıza biniyorum? Sahiplenmeyi biliyorsun aracı dimi. Her şeyi karşılatırken paranız var mı diye sordun mu? Kötülediğin aileni şimdi anneni yakınına taşıyıp masraflarını karşılarım diyen sen eşine benim böyle planım var diye konuştun mu? Hangi parayla yapcan bunları ? Atandın yaptın diyelim ailelere yardımı normal bulan ben bile kötülediğin faydasını görmediğin aksine dert sahibi yapan ınsanların maaşının yarısını vermeyi planlıyorsun. Ama burda ailesine yardım edenlere 200 liraya bile yorum yapmayı biliyorsun olamaz dıye dimi. Sen takıntılı diye kendine teşhis koymaya devam et aksine bencilsin dünya senin etrafında dönsün istiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?