Bu yüzden gece tartışmak

Ben gelsın ama 10 gun gelsın en fazla dıyorum. Ya 40 gün napcam ben annesıyle.Herseye müdahale eden cok konusan bırıyle 40 gün aynı ev kolay mı?
Çok zor hayatım
Ama bekarken kolaydı sanırım
Ki kınanı bile çok konuşan müdahaleci kaynananın evinde yapmak istemişsin

Ben düşmanlık yapmıyorum. Arıyorum gıdıyorum. Mesafelı bır sekılde davranıyorum. Ama eşim bana sormadan ıkısıde 40 gelır dıyor. Hadı benım annem sessız sakin. Onun annesı cok konusuyor. Panik ve müdahaleci.Ben evimde rahat edemeyeceğim dıye dusunuyorum. Ben sadece en fazla 10 gün gelsınler dıyorum. 40 gün yanı 1bucuk ay cok fazla. Uzanmak isteyeceksin. Rahat e demeyeceksin. Sürekli soru soracak. Yok çocuk şöyle yok şunun kı böyleymiş bunalıma gırecegım. Bana bırının sorması gerek mez mı kım gelıp kalsın istersin dıye. Sormadan mı ınsanlar ben gelecegım dıyor

Keşke kocasını da bi salsa artık
Adam valla neyden kurtulduğunu bi fark etse kurban filan kesecek adım gibi eminim
Sonra kuruntuları ve konu sahibi sonsuza kadar mutlu yaşasınlar işte

Evet kocasında peygamber sabrı var.
Cidden evde de sürekli böyleyse adamın var haline.

Bunu şuan konuşup tartışma yaratmanız yanlış. Arada bana öyle şeyler geliyor ama frenliyorum. Eşinizede zaman verin o da daha 5 aylık evlik alışma süreci var siz iyice istiyorsunuz adamı. Öylemi dedi tamam hayatım o günler gelsinde bakarız sağolsun annen gelir de benim rahatım daha önemli de. Eşimin aileside gelmemiş kurban bayramına bizim için plan yapıyorlar. Eşimle kavga etsem ne gereksiz bir şey sadece kurbanda memlekete gidecekmişz ama ama hayır diye komik hareketler yapıyorum ona bile dur daha kaç ay var der eşim. Eşinize ebeveyniymiş gibi davranıp yönlendirmeyin uzaklaştırırsınız. Onu bırakıp ayrı şehire gitmeyi düşünüyorsunz bence olmaz yani.

Çok güzel yazmışsın ama bu mesaja verecek mantıkli bir cevabı tabi ki yok.

Diğer yorumlara aynı şeyleri yazmaya devam edecek yine
Valla bu tipte insanın olucak çocuklarına acıyorum kendisi çok çok fena bir kv olucak. Öyle ki bu bencilliği yüzünden herkese takıcak ve emin olun evlatları konu sahibi yüzünden boşanıcak. Ben böyle birinin kv olabileceği gerçeği bile tüylerimi ürpertiyor. Zaten boşa 4 seneyi düşünüyor. Zira eminim 4 seneye bu evlilik sürmeyecek

Benimde annemde sizin gibi obsesif babam yeter artık diyor sürekli annemi istemiyorsun senin yüzünden evime gelemiyor kardeşlerimle ayrı düştüm diyip annemi suçluyor. Annem dahada babamın üstüne gidiyor. Anne yapma diyoruz anlamıyor. Bizide bunaltıyor takıyor. Sizde yapmayın.

bazı şeylerde sadece kendimizi düşünmemeliyiz bence. ben kayınvalidemle de annemle de 10 dklık mesafede oturuyorum. çoğu şeyde çizgimi çekmişimdir. ama torun dediğiniz zaman sadece sizin çocuğunuz olmuyor, eşinizin de çocuğu oluyor. bunları şimdiden düşünmek yersiz ama takıntı yaparak kendinize zindan ediyorsunuz hayatı. eminim ki kayınvalidenizin yanında çok güleryüzlüsünüz, onunla da kendi anneniz gibi rahat konuşursanız iki taraf da daha rahat olur kanaatimce. burada oturup daha çok yaşlanmasının hesabını yapacağınıza çocuğunuz olduğunda hep birlikte konuşulur kimin duracağına karar verilir zaten. boşa tehdit savurmak sizin güçlü olduğunuzu göstermez, evlilik eşitliktir. belki zamanı geldiğinde kadın 40 gün kalmak istemeyecek belki de farklı şeyler olacak bunu bilmeden birbirinizi yıpratırsanız 4 yılı bırakın 4 ay bile evliliğiniz normal yürümez. ittirmek zorunda kalırsınız.

Ben evlendiğimden beri eşime diyorum ki ev ev üstüne olmaz. Aynı evde uzun süre kalınmaz. O da bana hak veriyor.Ben gelmesin demıyorum. Sadece 40 gün bana çok fazla geliyor. Rahat edemeyeceğimi dusunuyorum. Ve müdahaleyi çok seviyor. Yanı gelırse müdahale ederse aramız bozulur eminim. Bunları baştan söylerim. Zaten eşim senin tribini falan çekemem gelmezler söylerim dedi. Sordugumda böyle diyor.

Ayyy ayyy o gün hele bi gelsin biri gelsede yardim etse diye gözünün içine bakacaksın boşuna dert ediyosun esin senin annen için bu şekilde konuşsa eminim zoruna gider o zaman sende konuşma tecrübe ile sabit kaynanan karissada yanlız kalma lohusa dönemi çok tehlikeli

peki ev ev üstüne olmaz derken kendi annenizle neden kalmayı kabul ediyorsunuz da onların 10 güne gitmesini istiyorsunuz? siz bu şekilde düşünüyorsanız eşiniz de kayınvalidesiyle uzun süre kalmak istemiyordur. bıktığı için de tribini çekemem diyor muhtemelen. çünkü aslında siz de kayınvalideniz gibi çok müdahaleci bir insansınız. bebek doğmadan önce -ki henüz bir hamilelik ve düşüncesi de yok- anneniz ve kayınvalidenizle güzelce konuşursunuz. lohusalıkta alıngan bir insan olacağınızı ve çok fazla müdahale istemediğinizi söylersiniz. bence çokta uzun bir süre değil. zira kalmak isteyip istemeyeceğini bile bilmiyorsunuz o kadar.

Evet kp ile ölçü alıp renkli şeylerden sermıstı.
Anladım. Sizin konularınızı biliyorum ben sadece o konuda size çok hak vermiştim. Ama diğer konularda Allah eşinizin ve KV nin yar ve yardımcısı olsun. Yanlış anlamazsanız OKB olabilir misiniz ? KV nizi takıntı haline getirmişsiniz. Mesela bende bir ara cildime takıktım. Yani kafama takılıyordu. Sonra bir şekilde unuttum. Gece rüyama falan giriyordu. Sizde öyle olmuşsunuz KV yi takmışsınız. Psikologla görüşseniz daha iyi yönlendirir. Nasıl bu takıntı dan kurtulabilirsiniz diyr yol gösterir.

Lohusalık forumunda yeni dogum yapanlar hep kaynanasından sikayetci. Bu da beni cok korkutuyor.

Evet evet sonradan takmaya basladım. Baslarda cok ısrar ettiler. Cok gorustuk, cok baskı yaptı annesı. Bende baya takıntı oldu

Kalmak ister tanıdıgım kadarıyla. Ben annemde 10 gun kalsın 40 gün cok uzun dıyorum. Eşim illaki biri 40 gün kalmalı dıyor. Bu yüzden annemı sectım napayım

Benm kv de her geldiğinde bana şu yemeği şöle yap böle dene flan der bende hep tamam derim hatta o varken gösterdği gibi yaparm kırılmasın nolucak gelmş evime misafir birz alttan almayı öğrenseniz fena olmaz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…