Bu yüzden gece tartışmak

Bende en baştan eşimle konustum bütün acıyı ben cekicem istediğim kişiyi yanında isterim eşim bu konuda söz hakkına sahip değil. Sana saygı duyması gerekirdi bencede çocuk yapma daha eşin sana saygı duymayı öğrensin

Farklı şehir neden zor ? Ben kaynanamla aynı binadayım memlekete gidicekler temelli aynı binada olmaktan daha mı kötü olur ?

öngörü sahibisiniz diye düşünüyorum. hiç de doğmamış bebbeğe don biçmek falan değil. şimdiden görmüşsünüz ve evet onlar olacak. hazırlıklı olun. önceden önleminizi alın. kararlarınıza eşiniz saygı duymaya başladığı zmaan hamile kalın. ama bebek doğumu ile eşler de değişiyor yinede. inşallah sizinki annesinin tarafına doğru değişmez. bebeğin annesinin siz olduğunu ve sizin kararlarınızın desteklenmesi gerektiği bilincinde olur umarım

Ayy adım gibi eminim sayfalarca mıy mıy mıy binbir çeşit takıntılı kuruntulu yorumlar yazdınız siz yine

Siz çocuk mocuk kavgası etmeyin boşuna
O kadar uzun süre evli kalmayacaksınız çünkü
Allah o iyi niyetli kaynanayı sizin gibi kötü kalpli bi gelinden kurtaracak ben eminim

Off evet çok dogru. O ölünce artık sıkılınca gelirler.
Insanliginiz bu kadarsa cocuk yapmayin zaten! Yok uzun gelseler evi terk ederim diye tehdit etmeler felan. Siz ilerde cocugu da santaj malzemesi yaparsiniz. Yok kalsin! Esinizin de gözü tez vakit acilsin insallah.

Takmam yersiz değil psikolojik olarak eşin ve ailesi fazlasıyla etkilemiş seni keşke bir nebze eşin anlasaydi bari 40 gün ne ya bir haftada iyileşiyor insan zaten sonrası herkes kendi evine gitsin yanlız kalamaz diye bişey yok ben gayette kaldım çok şükür hicbisey olmadı siz smdilik konuyu kapatın başkalarına gorede plan yapmayın bunlara izin veren sizsiniz baskı altında kendinizi mahfediyorsunuz

Zaten hissettiğim için takıyorum. Eşimle konustum. Ben annemlerle konusurum gelmezler, trıbını cekemem diyor.Zaten uzun süre istemiyorum. İleride kesinlikle annesıne ve eşime kımseyı ıstemedıgımi söylerım.

Evet kendımı sürekli onlara gıtmek zorunda hissediyorum. Sürekli beklentileri var. Bunu karsılama zorunda hissediyorum.

Insanliginiz bu kadarsa cocuk yapmayin zaten! Yok uzun gelseler evi terk ederim diye tehdit etmeler felan. Siz ilerde cocugu da santaj malzemesi yaparsiniz. Yok kalsin! Esinizin de gözü tez vakit acilsin insallah.
Tamamda cok iyiyse siz kaynananızla sürekli kalın. Müdahale etmese herseye karısma sa ben bu kadar istememezlık yapmam herhalde

Şükür biri beni anlamış. Ama eşim öyle düşünmüyor. Ailesinin torununa bakma hakkı oldugunu düşünüyor. Benim rahat edememe umrunda degil. Son olarak anlastık. Annesıne gelmemesini söyleyecek.

Çok güzel yazmışsın ama bu mesaja verecek mantıkli bir cevabı tabi ki yok.

Diğer yorumlara aynı şeyleri yazmaya devam edecek yine

Ben gelsın ama 10 gun gelsın en fazla dıyorum. Ya 40 gün napcam ben annesıyle.Herseye müdahale eden cok konusan bırıyle 40 gün aynı ev kolay mı?

Tamamda cok iyiyse siz kaynananızla sürekli kalın. Müdahale etmese herseye karısma sa ben bu kadar istememezlık yapmam herhalde

Benim kayinvalidem le cok yakin oturuyorum. Insanlara düsman gibi davranmiyorum, ama cizgilerimi de cizebiliyorum. Ne birini evladina, nede birini torununa hasret birakiyorum. Siz kendi evliliginizin ortasina bir güzel bomba yerlestiriyorsunuz farkinda degilsiniz henüz. Zamanla cikacak hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…