- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neden okuyorsun ki o lohusalık forumunu, kayinvalidene kin gütmek için sebeplerim mi çoğalsın diyorsun durduk yere?Lohusalık forumunda yeni dogum yapanlar hep kaynanasından sikayetci. Bu da beni cok korkutuyor.
Ben gelsın dıyorum ama 40 gün kalmasın sorun burda. Yanı 10 gun olurda 40gün aynı evde zorBenm kv de her geldiğinde bana şu yemeği şöle yap böle dene flan der bende hep tamam derim hatta o varken gösterdği gibi yaparm kırılmasın nolucak gelmş evime misafir birz alttan almayı öğrenseniz fena olmaz sanki
peki sizce bunu şimdiden konuşup seçmeniz mantıklı mı? ben çocuk düşündüğüm halde bu kısmı henüz düşünmeye başlamamışkenKalmak ister tanıdıgım kadarıyla. Ben annemde 10 gun kalsın 40 gün cok uzun dıyorum. Eşim illaki biri 40 gün kalmalı dıyor. Bu yüzden annemı sectım napayım
Neyin sikayeti anlamadim cogu gereksiz okuyoruz hepimiz onlarda anne onlarda ayni yoldan gecti evlaninin evladi oluyor tabiki yaninda olmak isteyecek. Bu kadar kapinin disinda birakmayin. Esinizle gereksiz ve erken bir tartisma simdiden gozunu korkutuyosunuz adaminLohusalık forumunda yeni dogum yapanlar hep kaynanasından sikayetci. Bu da beni cok korkutuyor.
40 gün durmaz zaten 20 birinizn annesi kalsn 20 birinzn annesi kalsın bitti gitti işte kimse kimseye alınmadan çözmüş olursunuzBen gelsın dıyorum ama 40 gün kalmasın sorun burda. Yanı 10 gun olurda 40gün aynı evde zor
Umarım böyle anlaşmaya varır eşim40 gün durmaz zaten 20 birinizn annesi kalsn 20 birinzn annesi kalsın bitti gitti işte kimse kimseye alınmadan çözmüş olursunuz
Ben sadece gelır gitmez herseye karısır dıye korkuyorum. Tabıkı gelmek en dogal hakkıNeyin sikayeti anlamadim cogu gereksiz okuyoruz hepimiz onlarda anne onlarda ayni yoldan gecti evlaninin evladi oluyor tabiki yaninda olmak isteyecek. Bu kadar kapinin disinda birakmayin. Esinizle gereksiz ve erken bir tartisma simdiden gozunu korkutuyosunuz adamin
Bilmiyorum. Hersey mukemmel olsun, sorun yasamayayım ıstıyorum sanırımpeki sizce bunu şimdiden konuşup seçmeniz mantıklı mı? ben çocuk düşündüğüm halde bu kısmı henüz düşünmeye başlamamışken
bu hayatta çoğu şey mükemmel olamaz ve belirli sorunlar yaşamadan da hiçbir şeyi çözemezsiniz.Bilmiyorum. Hersey mukemmel olsun, sorun yasamayayım ıstıyorum sanırım
Diger gıtme gelme konularını çözdük. Suan hıc baskı yapmıyorKız hani KV konusu açmıyorum iyiyiz çözdük diyordun? konuşmanın üstünden 10 gün geçmedi daha , olmayan çocuğa don biçmissiniz yine kocanla
Dertsiz kalınca, sende 4-5 yıl sonrası üzerinden sıkıntı çıkarayım dedin tabi.Diger gıtme gelme konularını çözdük. Suan hıc baskı yapmıyor
Eee bırak 40 günü önünde 4 YIL var neyin kafası bu hemşerimDiger gıtme gelme konularını çözdük. Suan hıc baskı yapmıyor
Keşke şurada KV köşesi de olsa KV yi dinlemeyi çok isterdim belki KV daha bıtkın gelinden haberi yok kedininDertsiz kalınca, sende 4-5 yıl sonrası üzerinden sıkıntı çıkarayım dedin tabi.
Bakıyorum da hala inancın var bu evliliğin 4 yıl sürebileceğineŞundan 4 sene sonrasını olur da gözümüzle görürsek, Rabbim sana bir evlat nasip ettiğinde buraya yazarsan;
" Kızlar kafayı yemek üzereyim annem doğumuma gelemiyor, kv 365 gün bizde kalacakmış " diye yazarsan çok gülerim P Portakalli ordek skdksld
Eşim yok cocugunu boganlar varmıs, öldürenler varmıs. 40 seni yalnız bırakamam dıyor. Bende hıc korku yok dogum bakımından. Kendimde bakarım, kendime guvenıyor um. Ama eşim bana guvenmıyor.Zaten bugun de dünki muabbetı yüzüme vuruyor. Küçük kafanda kurup kurup hıcbırsey yokken sorun cıkartıyorsun dıyor.Eee bırak 40 günü önünde 4 YIL var neyin kafası bu hemşerimkadın zaten kötü biri olsa çözemez din.. istesende 40 gün kalmaz merak etme o sabır ondada yoktur sana bakacak . sen nasıl istemiyorsan oda istemez seni.niye evini barkini bırakıp sana bakmak istesin 40 gün... cahiliyet döneminde kalmış kocanada söyle kimseye ihtiyacın yok sezaryan doğum yaptım ikinci gün ayağa kalktım evimi temizledim yemeğimi yaptım eşim gececiydi yalnızdaa kaldım hiç birşey olmuyor yok korkuturlarmis yok yapamazmisin okadar guvenmiyorsa kocan kendine,çocuk yapmasın anasına kimseye güvenip..
Adam sonuna kadar haklı.Eşim yok cocugunu boganlar varmıs, öldürenler varmıs. 40 seni yalnız bırakamam dıyor. Bende hıc korku yok dogum bakımından. Kendimde bakarım, kendime guvenıyor um. Ama eşim bana guvenmıyor.Zaten bugun de dünki muabbetı yüzüme vuruyor. Küçük kafanda kurup kurup hıcbırsey yokken sorun cıkartıyorsun dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?