Bu yüzden gece tartışmak

Ben gelsın dıyorum ama 40 gün kalmasın sorun burda. Yanı 10 gun olurda 40gün aynı evde zor

Kalmak ister tanıdıgım kadarıyla. Ben annemde 10 gun kalsın 40 gün cok uzun dıyorum. Eşim illaki biri 40 gün kalmalı dıyor. Bu yüzden annemı sectım napayım
peki sizce bunu şimdiden konuşup seçmeniz mantıklı mı? ben çocuk düşündüğüm halde bu kısmı henüz düşünmeye başlamamışken

Lohusalık forumunda yeni dogum yapanlar hep kaynanasından sikayetci. Bu da beni cok korkutuyor.
Neyin sikayeti anlamadim cogu gereksiz okuyoruz hepimiz onlarda anne onlarda ayni yoldan gecti evlaninin evladi oluyor tabiki yaninda olmak isteyecek. Bu kadar kapinin disinda birakmayin. Esinizle gereksiz ve erken bir tartisma simdiden gozunu korkutuyosunuz adamin

Ben sadece gelır gitmez herseye karısır dıye korkuyorum. Tabıkı gelmek en dogal hakkı

Bilmiyorum. Hersey mukemmel olsun, sorun yasamayayım ıstıyorum sanırım
bu hayatta çoğu şey mükemmel olamaz ve belirli sorunlar yaşamadan da hiçbir şeyi çözemezsiniz.
amacınız mükemmel, dört dörtlük yaşamak olmazsa hayal kırıklığına da uğramazsınız. mükemmel değil mutlu yaşamayı hedefleyin derim. ve mutlu yaşamak için de karşımızdaki insanı biraz olsun düşünmek zorundayız, sen mükemmel olsun diye uğraştığında eşinden "tribini çekemem, söylerim gelmezler" cümlesini duyduğunda anlamış olman gerekiyor aslında. demek ki karşındaki insanı bu düşüncelerle fazlasıyla bezdiriyorsun. yani sen dört dörtlük yaşamayı beklerken, karşındaki insan biraz huzurum olsun diye düşünüyor ve bu bir süre sonra "başlarım senin tribine artık" seviyesine gelince de ne yazık ki evliliği kurtaramıyorsun.
gerekirse sorun da yaşayabilirsin, kayınvalidenle güzelce konuşursun. insanlar ne sorunları düzeltiyor. herkesin seninle aynı fikirde olmasını bekleyemezsin ki. senden bambaşka bir insanla evleniyorsun ve onun da ailesi oluyor. o bu zamana kadar o ailede yetişmiş. iki farklı fikirlerin de anlaşabilmesi evlilik oluyor zaten. ama hep ben hep benim olmadığı sürece. umarım sen de geç farketmezsin, daha 5 aylık evlisin.

Ayyyy 40 gun istemiyorum da istemiyorum yazip durmanizdan benim icim sisti. Oglu illa annem 40 gun gelir diyor, gelini olmaz 10 gun kalsin diyor, ortada bir hamileligi birakin hamileligin plani bile yok, bu konuda kabak yine kayinvalidenin basina patliyor.

Yahu ne alaka kayinvalide simdi? Ona da soz hakki dogmus, belki o gun geldiginde diyecek ki basinizin caresine bakin ben misafir gibi gelip gidecegim. Siz kari koca birbirinizi bilmem kac zaman onceden farazi bir konu yuzunden yediginizle kalacaksiniz.

Diger gıtme gelme konularını çözdük. Suan hıc baskı yapmıyor
Eee bırak 40 günü önünde 4 YIL var neyin kafası bu hemşerim kadın zaten kötü biri olsa çözemez din.. istesende 40 gün kalmaz merak etme o sabır ondada yoktur sana bakacak . sen nasıl istemiyorsan oda istemez seni.niye evini barkini bırakıp sana bakmak istesin 40 gün... cahiliyet döneminde kalmış kocanada söyle kimseye ihtiyacın yok sezaryan doğum yaptım ikinci gün ayağa kalktım evimi temizledim yemeğimi yaptım eşim gececiydi yalnızdaa kaldım hiç birşey olmuyor yok korkuturlarmis yok yapamazmisin okadar guvenmiyorsa kocan kendine,çocuk yapmasın anasına kimseye güvenip..

Bakıyorum da hala inancın var bu evliliğin 4 yıl sürebileceğine

Eşim yok cocugunu boganlar varmıs, öldürenler varmıs. 40 seni yalnız bırakamam dıyor. Bende hıc korku yok dogum bakımından. Kendimde bakarım, kendime guvenıyor um. Ama eşim bana guvenmıyor.Zaten bugun de dünki muabbetı yüzüme vuruyor. Küçük kafanda kurup kurup hıcbırsey yokken sorun cıkartıyorsun dıyor.

Adam sonuna kadar haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…