Bu yüzden gece tartışmak

Sende ona deki küflü kafanla bana hurafeler uydurma zamanı geldiğinde konuşuruz de geç.. eşinin de senden kalır tarafı yok tencere kapak misali bulmuşsunuz birbirinizi

Kaynanamla konuştum konuşma aynen şöyle
B; bir arkadaş doğum yapınca 40 gün kvsi yanında kalıp bakacakmış onlara
KV; şimdi ki gelinler de şaşırmış sanki çocuğu bana doğuruyorlar
B; gelin istemiyor ki KV demiş bakacam kalacam diye Allah Allah
KV; heee inanmasın boşa, kimse evini 40 gün bırakamaz. Öyle atıp tutanlar 1 gün bile bakmazlar zamanı gelince.
B; bana sen gelmiycrn sanırım millette ne KV ler var
KV; ilk 15 gün annen gelir 15 gün de ben gelirim. 1 aya öğrenirsin çocuk bakmayı zaten

Eşim
Sende ona deki küflü kafanla bana hurafeler uydurma zamanı geldiğinde konuşuruz de geç.. eşinin de senden kalır tarafı yok tencere kapak misali bulmuşsunuz birbirinizi
Eşimde cevresındekılerden duyuyor. Arkadaşlarinın eşleri dogum yaptı. Yok bız mahvolduk bittik. Uyumuyor falan. Hep esıme bunları anlatıyor

Oh Vala. Evet bı bakıma anneniz cok haklı. Benım kv nısanlıyken sen calısırım bakarım dıyordu. Gecende cocuk bakmak cok zor dıyor

Senın kv toruna meraklı degıl mı. Yanı bızımkı ılk torun cok tatlı oluyor diyip duruyo. Ne bıleyım. Sızınkı hıc demiyor mu öyle şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…