- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Oysa ki ne alakası varKüçük kafanda kurup kurup hıcbırsey yokken sorun cıkartıyorsun dıyor
Sende ona deki küflü kafanla bana hurafeler uydurma zamanı geldiğinde konuşuruz de geç.. eşinin de senden kalır tarafı yok tencere kapak misali bulmuşsunuz birbiriniziEşim yok cocugunu boganlar varmıs, öldürenler varmıs. 40 seni yalnız bırakamam dıyor. Bende hıc korku yok dogum bakımından. Kendimde bakarım, kendime guvenıyor um. Ama eşim bana guvenmıyor.Zaten bugun de dünki muabbetı yüzüme vuruyor. Küçük kafanda kurup kurup hıcbırsey yokken sorun cıkartıyorsun dıyor.
Yeminle benim içim şişti bu kızdan da, kv konularından da.Oysa ki ne alakası var
Di mi?
Biz aslında yoğuzOysa ki ne alakası var
Di mi?
Benim için tam bi "guilty pleasure"Yeminle benim içim şişti bu kızdan da, kv konularından da.
İyiki üye yi görmezden gel seçeneği var KK da.
En iyisi onu kullanmak
Amaan tınBiz aslında yoğuz
Bende bende ne zaman konu acicak diye bekliyorum açınca da sinir oluyorum hemşerim birde oradan yırtıyorBenim için tam bi "guilty pleasure"
Hem sinirimi bozuyor hem kopamıyorum
Neyse benle yakından uzaktan alakası yokBende bende ne zaman konu acicak diye bekliyorum açınca da sinir oluyorum hemşerim birde oradan yırtıyor
Eşimde cevresındekılerden duyuyor. Arkadaşlarinın eşleri dogum yaptı. Yok bız mahvolduk bittik. Uyumuyor falan. Hep esıme bunları anlatıyorSende ona deki küflü kafanla bana hurafeler uydurma zamanı geldiğinde konuşuruz de geç.. eşinin de senden kalır tarafı yok tencere kapak misali bulmuşsunuz birbirinizi
Şanslısın o zaman bana baya yakın semt var aramızdaNeyse benle yakından uzaktan alakası yok
Üstüne alınma ben buna çok şükür diyorum
Rahat rahat sinir olabiliyorum
Ee sonuç olarak annesine sevgisini azaltamayacaksınız.
Oh Vala.Kaynanamla konuştum konuşma aynen şöyle
B; bir arkadaş doğum yapınca 40 gün kvsi yanında kalıp bakacakmış onlara
KV; şimdi ki gelinler de şaşırmışsanki çocuğu bana doğuruyorlar
B; gelin istemiyor ki KV demiş bakacam kalacam diye Allah Allah
KV; heee inanmasın boşa, kimse evini 40 gün bırakamaz. Öyle atıp tutanlar 1 gün bile bakmazlar zamanı gelince.
B; bana sen gelmiycrn sanırım millette ne KV ler var
KV; ilk 15 gün annen gelir 15 gün de ben gelirim. 1 aya öğrenirsin çocuk bakmayı zaten
Yok 2 yöntemle korunuyoruz. Sıkıntı yokArkadaşlar daha üç beş yıl varsa neden lafini yapıyorsun demiş ama bence bunlar kazayla hamile kaldımın ayak sesleri
Öldün bittin bittin senŞanslısın o zaman bana baya yakın semt var aramızda
Senın kv toruna meraklı degıl mı. Yanı bızımkı ılk torun cok tatlı oluyor diyip duruyo. Ne bıleyım. Sızınkı hıc demiyor mu öyle şeyKaynanamla konuştum konuşma aynen şöyle
B; bir arkadaş doğum yapınca 40 gün kvsi yanında kalıp bakacakmış onlara
KV; şimdi ki gelinler de şaşırmışsanki çocuğu bana doğuruyorlar
B; gelin istemiyor ki KV demiş bakacam kalacam diye Allah Allah
KV; heee inanmasın boşa, kimse evini 40 gün bırakamaz. Öyle atıp tutanlar 1 gün bile bakmazlar zamanı gelince.
B; bana sen gelmiycrn sanırım millette ne KV ler var
KV; ilk 15 gün annen gelir 15 gün de ben gelirim. 1 aya öğrenirsin çocuk bakmayı zaten
Bazen komşum oldugunu falan hayal edip urperiyorum yada akraba düşünsene karşı komşum keki kapıp geliyor 4 sene sonrasını anlatıyorÖldün bittin bittin sen
Dır dır dır mıy mıy mıy sesleri geliyordur sana şimdi
Soğuk rüzgarlar estiBazen komşum oldugunu falan hayal edip urperiyorum yada akraba düşünsene karşı komşum keki kapıp geliyor 4 sene sonrasını anlatıyor
Her çocuk bir olurmu...eşin çocukmu her soylenenden etkileniyor..sen bahsettikce esininde senden kalır yanı yok gibiEşim
Eşimde cevresındekılerden duyuyor. Arkadaşlarinın eşleri dogum yaptı. Yok bız mahvolduk bittik. Uyumuyor falan. Hep esıme bunları anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?