- Konu Sahibi kelebek088
-
vereliniortakcanım benim van da bana çok uzak bi yerdiağlaya zırlaya geldim yok başlamayacamda ben burda naparımda salya sümük ohhooo:)ama çok şükür ekmeğimi kazaıyorum evlendim iyi arkadaşlarım oldu tabi ailelerimizin iyi günlerindede kötü günlerindede yanlaında olamadık onlarda bizim ama napalım çok şükür işim var :)artık seninde hoşgeldin sayın meslektaşım
canım hiç dert etme....şu an senin yerinde olmak isteyen milyonlar var...
şu an ben batıda bir ilin, o ile en uzak ilçesinin en uzak köyünde görev yapıyorum....burdaki bazı şartlar da bazen doğuyu aratmıyor....
şunu unutma tatlım bu meslekte; önemli olan bulunduğun yer değil, bulunduğun ortam önemli....önceki çalıştığım yer çok çok daha kötü şartlara sahipti...ama ordaki ortamı asla unutamıyorum....imkanım olsaydı ordan emekli olmak isterdim....umarım gittiğin yerde çok güzel bir ortamın, unutamayacağın dostların olur....
mesleğinde başarılar dilerim....şu an seni dört gözle bekleyn minik yürekleri...onların gözlerindeki ışıltıları düşünerek yola çık tatlım....sevgiler....saygılar....
canım ben liseyi bile dışarda okudum evden ayrıldığımda 13 yaşındaydım düşün, şimdi üniversite son sınıf öğrencisiyimm... hiiç korkma oraya da aLışırsın, seversin öğrenciLerini... küçük yerLerdee öğretmenLer eL üstünde tutuLurLar, bnm bi arkadaşım ağrının bi köyüne atanmıştı, okula gidince kadınlar gelip evini bile temizliyolarmış düşün:)
takma sen, inş hayırLı oLur senn için...
tedirginlik çok normal.. yeni bir yer, yeni insanlar.. ama hep ailenin yanınmda olduysan senin için bulunmaz bir deneyim olacağını da tahmin edebilirsin.. hayırlısı olsun..
Evet kızlar bugün atamalar yapıldı ben de atandım ama hakkari yüksekova'ya... Açıkçası evimden 24 saat uzaklıkta bir yer olduğu için tedirginim. Desteğe, cesarete ihtiyacım var... Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Çok huzursuz hissediyorum kendimi...:çok üzgünüm:
Evet kızlar bugün atamalar yapıldı ben de atandım ama hakkari yüksekova'ya... Açıkçası evimden 24 saat uzaklıkta bir yer olduğu için tedirginim. Desteğe, cesarete ihtiyacım var... Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Çok huzursuz hissediyorum kendimi...:çok üzgünüm:
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.....
Hiç tedirgin olma...Haklısın evinden hiç ayrılmamış genç bir hanım için bir takım zorluklar
olabilir ama Allah hayırlar yazmıştır......
Sizler gibi eğitimciler yer ayırımı yapmadan görevlerini yerine getiriyor;istikbalimizi
oluşturuyorsunuz.Allah cümlenizin emeklerinin karşılığını kat be kat versin.
Sizler olmasanız evlatlarımızı kime teslim edeceğiz.Allah sizlerden razı olsun......a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?