- Konu Sahibi kelebek088
-
tebrikler hiiiiiiç telaş yapma bence .
ben istanbulda okudum üniv.ailem de ordaydı hiç şehir dışında yaşamamıştım.2005 te ben atandım sınıf öğretmeniyim.bi açıklandı şırnak............
ben şoklara girdim uyumadım konuşmadım ve en sonunda ailemin gitme demesine rağmen gittim.
ve çoooooooooooook güzel 2 sene geçirdim eşim i tanıdım evlendim çok iyi insanlar tanıdım ağlayarak ayrıldım arkadaşlarımdan öğrencilerimden geçen yıl kardeşime de yazdırdım o da şırnak ta şimdi ve çok memnun.
ön yargılı olma ben 2 sene önce anadolu da bi yere geldim eş durumundan inan mumla arıyorum şırnağı........
hiç korkma eminim güzel şeyler yaşayacaksın
hayırlı olsun başarılar dilerim
öğretmensin ve nerde sna ihtiyaç varsa oraya yönlendrilirisn demekki ordakilerin sana ihtiyacı var bunu tadını çıkar
maviumutolsun ne güzel demiş....
doğuya gitmek dezavantaj değil inan bana...
orada bayan öğretmenleri çok kolluyorlar koruyorlar..esnaf üzerinize titriyor öğrenciler acaip saygı gösteriyor..derslerde çıt çıkmıyor ve öğrenciler öğrenmeye çok hevesli....
bayan olarak gidince zaten öğretmenler arasında güçlü olan bir bağ var..hemen sizi benimseyip herşeyinize yardım ediyorlar..erkek öğretmenler sizin yapamayacağınız herşeyde yardımcı oluyorlar..idare de size tüm kolaylığı gösteriyor..
sen hiç üzülme..batıya düşsen bu kadar rahat asla edemezsin..egenin kuş uçmaz köyleri var oraya düşsen işte üzülürdüm senin için..oralarda bu durum yaşanmıyor çünkü..
ailenden uzaktasın ama alacağın öğr hattıyla istediğin kadar konuşup netten hasret giderirsin..
oraya gidince deneyimlerini yazarsın..gözün hiç korkmasın ...
hayırlı olsun.. bende doğuda 3 yıl çalıştım..
hep derlerdi inanmazdım..''Ağlayarak gider, Ağlayarak Dönersin '' diye. gerçekten de öyleymiş.
bende ağlayarak gittim ve ağlayarak döndüm. cok güzel dostluklar edindim hala görüşüyorum..
tekrar hayırlı olsun..oradaki çocuklara ne kadar cok sey öğretirseniz, sizden ne kadar cok şey
kazanırlarsa onlarda cocuklarına ögreticekler unutmayın.sadece bunun verdiği tatmin bile buna
değer.inanın..
Bence senin teselliye ihtiyacın yok ...
Atanamayan binlerce insanın teselliye ihtiyacı var...
Çünkü herkesin eline geçmiyor bu fırsat...Şanslısın...Senin yerinde olmak isteyen insanları düşün..
Tamam evinden uzak olabilir ama bu her zaman orada kalacağın anlamına gelmez...
Hayırlı olsun...
canım hayırlı olsun öncelikle. tedirgin olmakta haklısın ama gerçekten senin yerinde olmak ve atanmak isteyen bi sürü kişi var.ben tercih bile yapamadım puanım yeterli olmadığı için hala evde oturuyorum şu saatte hala kpss çalışıyorumne güzel mesleğine başlayacaksın öğretmen oldun artık bundan güzel ne olabilir ki.bence kötü şeyler getirme aklına her şeyin güzel olacağını düşün ve öyle çık yola.hayatta ve öğretmenlik mesleğinde başarılar diliyorum sana canım
ben hiç görmedim hakkariyi, ama hakkında çok güzel bi kitap okudum.
okumadıysanız şiddetle tavsiye ediyorum:
hakkari'de bir mevsim - ferit edgü..
canım kuzenim orda yeni yerleşti sayılır 7 yada 8 ay oldu
kırklarelinden yüksek ovaya gitti
başlarda bizde çok kötü olduğunu düşünmüştük ama gel görki hayatından çok memnun yerli halkının yaşamayı çok sevdiğini modern insanlar olduğunu söylüyor yerimseniben
tek sorun sık sık asgeri nedenlerden dolayı dükkanlar kapanıyornuş ekmek market vs biraz sıkıntı oluyormuş
valla benim kuzi bayılmış pek bir ballı anlatıyor a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?