Bugün diyete başlayacağım dediğim gün iki katı daha fazla yemek yiyorum :(

Evet 7 yıl oldu ve almadım bundan sonra da alacağımı hiç zannetmiyorum :)Gıda takviyeleri kullandım mesela gerçek omega3,vitamin,çay vb.
Burada amaç sürekli kontrol altında olmam haftada 1 gün mutlaka kontrolüm yapıldı.Bu aynı zamanda güzel bir motivasyon sağladı.Hepimizin zaten bu dönemde buna ihtiyacı yok mu :)
Zaten şu anda yediğimiz içtiğimiz hiçbir şey eskisi gibi değil.Doyuyoruz ama maalesef beslenemiyoruz.Herşey hormonlu.İşte bu yüzden mutlaka ve mutlaka ek gıda takviyesi almamız gerekiyor.İsterseniz neyi neden almamız gerektiğini yayınlayabilirim burada...
Sevgi ve ışıkla kalın.....

tabıkı olabılır cnm deneyımlerını bızımle paylaşş =))

As25 canım spora gidemiyorum diye üzme kendini.. evde yapabileceğin fitnes, plates, dans dvdlerinden alıp yapabilirsin.. spor salonuna yazılmıştım ben 1 aylık ama toplasan 5 gün gidebildim üşendim hep.. yani kişide iş biter. sen azimliysen her yer sana spor salonu

nazlım35 tam azim örneğisin ya.. inşallah bizde o güzel günleri görürüz.. benim kuzenim o mamalar ve çaylarla kilo vereceğine almıştı.. tadını beğenip çok yemişti.. o yüzden cesaret edemem ben onlara.. ama sen iyi yapabilmişsin.. jennifer aniston gibi devam ettir bakalım.. o kadın hiç yaşlanmıyo kilo almıyo bu tarz bişeylerle..

canım o zaman ne yap et kocanı ikna et.. bebekten önce kilolarımı vereyim çok zamanım kalmadı hem doğum yaparsam bu kiloların üstüne 100 kilo olurum onumu istiyosun diyip vicdan yap etkili olur bence.. Benim kocamda dağınıktır ama söyleyince dikkat eder temizliğede yardım eder sağolsun yoksa ben başedemem öyle yav..
kuru fasulye ve salata yedim acıkırsam meyve yicem suyuda 1litreye tamamlayabilirim inşallah yatmadan.. ovvvv 3 günümüz kaldı tartılmaya biraz daha dikkat etmek lazım son günler

meraba kızlar gelebildim sonunda 2 gündür yoğunluktan yazamadım dün gün vardı dolmalar tatlılar börekler çörekler havada uçuşuyordu dolma dışında pek bir şey yemedim sayılır dünü az zararla atlattım ama bugün çocukluk arkadaşlarım geldiler bana bende o çok istediğim mantıdan falan yaptım ve dayanamadım yedim bir koca tabak ama tabii sonra tam 1 saat dans ettim bu arada şöyle iki günlük menümü bir yazayım
dün : sabah sadece nescafe içtim o kadar öğlen malum dolma yedim biraz abarttım galiba ama napıyım yaa olsun o kadarcık akşam da meyveli yoğurt yedim yoğurta portakal ve keten tohumu katıp yedim akşam yemekten sonra 1 saat yürüdüm
bugün: sabah yine nescafe ile başladım öğlen mantı koca bir tabak ve bir tane açma akşam birşey yemedim yemeyeceğim ve yine biraz önce tam bir saat dans ettim
tabii iki günde yine 3 litre su içtim ama şunu farkettim midem küçülmeye başladı benim yani eskiden olsa akşam yemeden dayanamazdım ama dayanabiliyorum artık ama göbüş hala yerinde duruyo yani ne zaman gidecek yaaa başladımya en azından bu bile mutlu ediyor beni kendime geldim yaaa hayattan vazgeçmiş bir haldeydim şimdi en azından kendim için birşeyler yapmak iyi geliyor bana

canım bu ek gıda takviyelerini ben zamanında hem sattım hemde kullandım evet haklısın işe yarıyor ama önce insan istemeli ve iradesine sahip olmalı sen kendini kontrol edemezsen kullan dur yani ben hala satış temsilcisiyim birçok ürün hala evimde var ama denemiş biri olarak önce insan kendi birşeyler yapmalı yani ham sadece bunları kullanarak mucize olmuyor düzenli yaşayacaksın spor yapacaksın yoksa hiçbir işe yaramıyor ne yazıkki hiçbiride ama seni tebrik ederim iyi kilo vermişsin gerçekten

evet canım son günler bakalım ne gösterecek tartı bizi umarım emeklerimizin karşılığında mutlu eder

ya arkadaslarrr aglamakk ısttyorumm resmennnnnnnnn

bugun çok iğrencti hep evdeydım hıc halım yoktuu pc basından kalkmadım bıleeeeee =(((

yedimmm yedimm yedimmmm çok agır seyler yemedım ama sürekli yedimmm her 1 saatte elıme bişeyler aldımmm evde oturmak cok kötu bıseyyyyy .s

bugun kalktımm sabah.. haşlanmış yumurta peynır 2 dilim ekmek yedım ( normall beyaz ekmek =(( )

sonraa elıme ne gectıyse yedım bi kase yogurtt yedımmm bi elma ydimmm

öğlen patates yemegıı tam bugday ekmegı yedım 2 dilim

diyet bisküvi yedım 5 tane

son olarak aksam da tavuk nugger ler var ya sarıı onlardan kızarttım 5 tane ekmeksiz yedım =(((

veeeeeeeeeeeee son olarakk toplasan bi bardak su ıctımmm

kavıtasyon yartına ertelendı dıye bunları yaptım bugun malesefff.. napcam ben yaa ufff almısmıyımdır kıloo hemenn =((((((

canım yaa sıkma canını o kadarda ağır yememişsin ben senden ağır yedim bugün mantı yedim yaa ama neyse onu telafi etmeye çalışıyorum sürekli hareket halindeyim ip atladım mesela biraz önce yine atlıycam ve yediklerimi eritcem inşallah sende öyle yap en azından bir iki hareket yapmaya çalış şimdi bugünden kalanlar var mutfakta ve aklım hep onlarda resmen nefis mücadelesi veriyorum ama yemiycem mutfağa girmek bile istemiyorum yaa o haldeyim dua edin bana eğer bir başlarsam yemeye beni kimse durduramaz

merhaba bayanlar benide aranıza alırmısınız.Ben geçen yıl karbonhidrat diyeti yaptım 5 kilo kadar verdim sonra tekrar aldım. yaklaşık 10 kilo fazlam var aslında .bilirsiniz kışın kilolar geliyor.yazın gidiyordu.düzenli olmamakla birlikte sporda yapıyorum.Bugün dahiliye doktoruna gittim.aslında grip olduğum için gitmiştim ama zaman zaman karnımda şiddetli ağrı oluyordu ultrason çektirdim neyse iyiki de çektirmişim safra kesemde çamur çıktı. doktor beslenmemi değiştirirsem ve yürüyüş yaparsam kendiliğinden geçebileceğini söyledi.bende internetten biraz araştırma yaptım.çoğu gıda yasak.(çikolata kızartmalar baklagiller hamur işleri şarküteri ürünleri)

yani anlayacağınız sağlıksız beslendiğim için vücudum alarm verdi Geçen hafta 68 kiloydum bugün 65 e düştüm.Gripten dolayı bi kaç gündür bişey yiyemedim .Neyse benim hikayemde bu....

hoşgeldin canım benim tabiki alırız aramıza safra kesendeki çamur çok ilaç içtiysende olabiliyor bol su içmeye çalış bence su gerçekten çok işe yarıyor günde en az 3 litre içmeye çalış ilaç gibi düşün yani içmek insanı hem hafifletiyor hemde sağlık için çok yararlı biz öyle şok diyetler falan yapmıyoruz sadece öğünlerimizi azaltıp spor yapmaya çalışıyoruz bence sende şok diyet falan yapma ömür boyu uygulayabileceğin bir sistem oturtmaya çalış mesela ben artık 6 dan sonra yemek yemiyorum spor yapıyorum sonra öğünlerimi azalttım sende bunlarla başlayabilirsin ama diyetle mutsuz olmayacağın şekilde yapmalısın çünkü ben diyet deyince bile yemek yemek istiyorum o nedenle diyet değil sağlıklı beslenme benimkisi psikolojik olarak yemek yeme hissim artıyor diyet deyince sende hiçç zorlama kendini önce sağlık sonra güzellik olsun felsefen birde son olarak şu söz çok hoşuma gitti yemek yemek için yaşama yaşamak için yemek ye

.

Karın Düzleştiren 5 Egzersiz

Bel çevresini zayıflatmak yaş ilerledikçe zorlaşır. Genel olarak hiç kilo almasanız bile yağlar, vücudunuzun bu bölümünde birikir. Oturarak bu yağlardan kurtulamazsınız! Önereceğimiz 5 egzersiz bel çevresi ve gövdenizin zayıflaması sağlar. Sağlıklı beslenme ve 60 ila 90 dakika arasında yapılan egzersizin düz bir karın için en iyi yol olduğu biliniyor. Düzenli egzersiz yapamıyorsanız üzülmeyin, gün içinde kısa periyodlarda yapacağınız egzersizlerle de düz bir karına sahip olabilirsiniz.

Düz bir karına sahip olmak için bunları yapın!

1- Yere yüz yukarı şekilde uzanın ve parmaklarınızı başınızın ark asında birleştirin. Dizinizi çenenize doğru getirmeye çalışın ve bu sırada omuz ları nızı, boynunuzun konumu aynı kalarak yerden yukarı doğru kaldırın. Sol bacağınızı düz tutarak yerden 45 derece açıyla kaldırın ve sa?a doğru hafifçe dönmeye çalışın. Yatarak bisiklet kullanıyor gibi dü?ünebilirsiniz. pedal çeviriyor gibi 12-16 kez bacak değiştirerek uygulayın.
2- Sandalyenin üzerine çı kın ve sıkıca tutunun. Dizlerinizi sırayla kıvırarak çenenize doğru kaldırmaya çalışın, b u hareketi 12-16 kez tekrarlayın.
3- Yere yüz yukarı uzanın. Ellerinizi yanlara düz bir şekilde uzatın. Bacaklarınızın ikizini de 90 derece açıyla yukarı doğru kaldırın ve bacak bacak üstüne atar gibi düz olarak bir süre sabit durdurduktan sonra değiştirin. Hareketi 12-16 kez tekrarlayın.
4- Yere yüz yukarı uzanın. Ellerinizi 45 derecelik açıyla kulaklarınızın ya nından düz olarak geriye doğru uzatın. Düz olarak uzattığınız bacaklarınızı 45 derece aralık şekilde kıvırın. Omuzlarınızı kendinize doğru kaldırın.
5- Yere yüz aşağıuzanın. Ayak parmaklarınızın ucunda ve el dirseklerinize dayanarak tüm vücudunuzu havaya kaldırmaya çalışın.

Son düzenleme:
Bir zamanlar iki kuş avcısı varmıs. Daga cıkıp aglarını yaymıslar. Ertesi gün geldiklerinde ne görmüşler istersiniz? Agları tahtalı guvercinlerle doluymuş. Zavallı hayvanlar kacıp kurtulabilmek icin umutsuzca cırpınıyorlarmış, ama agın delikleri cok kucukmuş. Nasıl gecsinler? Kahrolası kuşlar bir deri bir kemik nerdeyse, bunları pazarda nasıl satarız? demiş avcılardan biri. "Birkac gun bekleyelim biraz yerler şişmanlarlar" demiş öteki. Böylece onlara yem vermişler, su icirmişler. Guvercinler de olanca gucleriyle yiyip icmeye başlamış. Iclerinden biri, yalnızca biri hicbir şey yememiş. Guvercinler her gecen gun biraz daha şişmanlıyormus. Yalnızca biri giderek zayıflıyor ve inatla agdan cıkmak icin ugraşıyormuş. Bu durum avcıların onları pazara göturdukleri gune kadar surmuş. Hicbir şey yememiş olan guvercin o denli zayıflamış ki son bir cabayla agın o ufak aralıklarından gecmeyi başarmış ve ucup gitmis. Artık özgürmüs.
yememek burda bile işe yaramış bizde özgür güvercinler olalım

abla sen süpersın yaaaa.. bu arada o egzersizleri her gun yapmayı planlıyorumm =))))

elfidaaa tavsiyelerin için teşekkürler işte maalesef su içen biri değilim; susayınca gidip çay demliyorum hiç aklıma su içmek gelmiyor.buradaki diğer arkadaşlarında tavsiyelerini de okudum.çok hoşuma gitti. hepinize teşekkürler

azra hoşgeldin aramıza..
bende yapcam o hareketlerden.. spor yapmaya pek zaman bulamıyorum ama artık zaman yaratmam lazım

meraba kızlar geldim ben bugün açev kursu vardı yine dışardaydım yani ve bugun daha hiç spor yapamadım birazdan spor yapıcam yediklerimi yazayım hemen sabah bir dilim ekmekle yiyebildiğim kadar yedim tabi öncesinde kahvaltıyı hazırlayana kadar yine 1 litre su içtim öğlen kursta olduğum için birşey yiyemedim ama bir elme yiyerek geçiştirdim öğleni mecburen sonra yine kurs boyunca bir litre su daha içtim akşam bir parça tavuk ve biraz makarna yedim ve su içmeye hala devam ediyorum şu an yazarken bile içiyorum yani :) neyse kızlar ben bu tempoya alıştım yaa inanamıyorum yani ben alıştıysam hepinizin alışmış olması gerek çünkü ben bunu yapabilecek son kişi gibi görüyordum kendimi hiç kuvvet bulamıyordum diyet yapacak ama inşallah oluyor ve olacak siz neler yaptınız bugun ?

canım inan bana bende aynen senin gibi günlerimi su içmeden geçiren bol bol çay içen kahve içen biriydim ama su içmeye başlayınca hem çayı daha az içmeye başladım hemde kahveyi çünkü su ihtiyacımı onlarla karşılıyormuşum bunu farkettim ama insan suya alışınca istemesede susuyor zaten ve su çok faydalı gerçekten herkes su içerek sağlığını korumaya başlıyor suyu diyetin bir parçası olarak görme bile sağlıklı yaşamak ve yaşlanmak için su şart bu arada rica ederiz ne demek bizde birşey bilmiyoruz aslında sadece destek oluyoruz birbirimize sende yaptıklarını yazarsan fikir alırız sendende iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…