As25 canım spora gidemiyorum diye üzme kendini.. evde yapabileceğin fitnes, plates, dans dvdlerinden alıp yapabilirsin.. spor salonuna yazılmıştım ben 1 aylık ama toplasan 5 gün gidebildim üşendim hep.. yani kişide iş biter. sen azimliysen her yer sana spor salonu
canım ya evde de iş yapıyorum sürekli sanki hiç vakit kalmıyor biraz sonra da yemek yapacağım eşim çok dağınık çekmeceleri sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum orayı temizle burayı temizle derken bi bakıyorum akşam olmuş yemek yapmam gerek belki spora gitsem kendime vakit ayırmaya çalışırım bahanem olur işler evde gözüme gözüme batıyor sanki evimde büyük temizlemesi çok zor oluyo :18: sen neler yapıyosun nasıl gidiyo akşam yemeğini yedin mi
Evet 7 yıl oldu ve almadım bundan sonra da alacağımı hiç zannetmiyorum :)Gıda takviyeleri kullandım mesela gerçek omega3,vitamin,çay vb.
Burada amaç sürekli kontrol altında olmam haftada 1 gün mutlaka kontrolüm yapıldı.Bu aynı zamanda güzel bir motivasyon sağladı.Hepimizin zaten bu dönemde buna ihtiyacı yok mu :)
Zaten şu anda yediğimiz içtiğimiz hiçbir şey eskisi gibi değil.Doyuyoruz ama maalesef beslenemiyoruz.Herşey hormonlu.İşte bu yüzden mutlaka ve mutlaka ek gıda takviyesi almamız gerekiyor.İsterseniz neyi neden almamız gerektiğini yayınlayabilirim burada...
Sevgi ve ışıkla kalın.....
canım o zaman ne yap et kocanı ikna et.. bebekten önce kilolarımı vereyim çok zamanım kalmadı hem doğum yaparsam bu kiloların üstüne 100 kilo olurum onumu istiyosun diyip vicdan yap etkili olur bence.. Benim kocamda dağınıktır ama söyleyince dikkat eder temizliğede yardım eder sağolsun yoksa ben başedemem öyle yav..
kuru fasulye ve salata yedim acıkırsam meyve yicem suyuda 1litreye tamamlayabilirim inşallah yatmadan.. ovvvv 3 günümüz kaldı tartılmaya biraz daha dikkat etmek lazım son günler
ya arkadaslarrr aglamakk ısttyorumm resmennnnnnnnn
bugun çok iğrencti hep evdeydım hıc halım yoktuu pc basından kalkmadım bıleeeeee =(((
yedimmm yedimm yedimmmm çok agır seyler yemedım ama sürekli yedimmm her 1 saatte elıme bişeyler aldımmm evde oturmak cok kötu bıseyyyyy .s
bugun kalktımm sabah.. haşlanmış yumurta peynır 2 dilim ekmek yedım ( normall beyaz ekmek =(( )
sonraa elıme ne gectıyse yedım bi kase yogurtt yedımmm bi elma ydimmm
öğlen patates yemegıı tam bugday ekmegı yedım 2 dilim
diyet bisküvi yedım 5 tane
son olarak aksam da tavuk nugger ler var ya sarıı onlardan kızarttım 5 tane ekmeksiz yedım =(((
veeeeeeeeeeeee son olarakk toplasan bi bardak su ıctımmm
kavıtasyon yartına ertelendı dıye bunları yaptım bugun malesefff.. napcam ben yaa ufff almısmıyımdır kıloo hemenn =((((((
merhaba bayanlar benide aranıza alırmısınız.Ben geçen yıl karbonhidrat diyeti yaptım 5 kilo kadar verdim sonra tekrar aldım. yaklaşık 10 kilo fazlam var aslında .bilirsiniz kışın kilolar geliyor.yazın gidiyordu.düzenli olmamakla birlikte sporda yapıyorum.Bugün dahiliye doktoruna gittim.aslında grip olduğum için gitmiştim ama zaman zaman karnımda şiddetli ağrı oluyordu ultrason çektirdim neyse iyiki de çektirmişim safra kesemde çamur çıktı. doktor beslenmemi değiştirirsem ve yürüyüş yaparsam kendiliğinden geçebileceğini söyledi.bende internetten biraz araştırma yaptım.çoğu gıda yasak.(çikolata kızartmalar baklagiller hamur işleri şarküteri ürünleri)
yani anlayacağınız sağlıksız beslendiğim için vücudum alarm verdi Geçen hafta 68 kiloydum bugün 65 e düştüm.Gripten dolayı bi kaç gündür bişey yiyemedim .Neyse benim hikayemde bu....
elfidaaa tavsiyelerin için teşekkürler işte maalesef su içen biri değilim; susayınca gidip çay demliyorum hiç aklıma su içmek gelmiyor.buradaki diğer arkadaşlarında tavsiyelerini de okudum.çok hoşuma gitti. hepinize teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?