Bugün evlilik yıldönümümüzdü ama biz boşanıyoruz

üzülme canım iyi şeyler düşün ya sana bunu 20 sene sonra yapıp hayatından 2 yıl daha çalsaydı???erken görmüşssün içinde olan erkek mutlaka bir gün yapacağını yapar.hiç üzülme deymez derim

Allah onlara hakettiklerini yaşatacak canım, sen kızın için dimdik ayakta olmasın ki zaten öylesin, tebrik ederim seni...

Yuva yıkanın yuvası olmazmış, onlar senin yuvanı yıktılar mutlu olmayı haketmiyorlar!

canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm.bir insanın hayallerinin yıkılmasının ne olduğunu çok iyi bilirim maleseff..güçlü olmaya çalış dualarım iyi temennilerim hep seninlee.gerçekten çok üzüldüm.gelişmelerden bizi haberdar ett.aklım takıldı yaa .....

Çok sevindim senin için arkadaşım iyi olmana ...bence eşin daha çok koşacak peşinden...sen iyi ol yeter gerisi boş...

Bu günlerde geçecek elbet.Belki tekrar mutluluğu yakalıycam kimbilir.Yanımda olup güç verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

bu günlerde geçecek elbet.belki tekrar mutluluğu yakalıycam kimbilir.yanımda olup güç verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

allah herzaman dogru olanın yanındadır canım.tabıkı mutlu olacaksın hemde eskısınden daha cok.esıne gelınce son pısmanlık fayda etmez.o kızda yuvası olacak mı sanıyor.ayrıca dık durusunada hayran kaldım...

Sevgili elmakurdumusun;
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Evraklar için verdiğin tepkiye resmen bayıldım.
Bu denli onurlu ve gururlu olmanı takdir ettim.
Keşke her aldatılan eş senin kadar başı dik olabilse...
Eski eşini ise, Allah ıslah etsin tez zamanda layığını bulsun diyorum.
Gerçi bulmuş o da ayrı...
O kıza ise söylenecek tek kelime yok kocacım mış, pis yapmacık yaratık.
Bir de hamileymiş...
Allah'ım sen doğrusunu bilirsin en güzelini verirsin ama bunun gibi adi insanlara böyle bir zevki tattırma...
Helal yuvalara bu masum bebekleri nasip et Yarabbim...
Umarım bundan sonra çok daha güzel bir hayatın olur...
Yürekten diliyorum sana, inan!
:teselli:

yap kız kesin yap hemde oda bi bedel ödemeli dimi ama sizin yuvanızın dağılması onun yanına karmı kalacak

Canım iyi dileklerine teşekkür ederim.Zaten mutlu olamayacaklarını biliyorum.Kızın adını googlede arattığımda karşıma arkadaşlık siteleri ve onun üyelikleri çıkıyor.Sence bundan ona hayır gelirmi.

hamile miymis???
hani oyle bisi okumadim kacirmisim

tekstilcinin yorumuna katılıyorum ve seni tebrik ediyorum..
seni daha iyi günler bekliyor eminim
onların hayatı ise hep bir karmaşa ve güvensizlik içinde geçecek
tavır ve duruşunu takdir ettim.. alkisalkisalkis

otursun düşünsünler kendi hallerine yansınlar..
sen başın dik sağlam ayaklarla hayata sımsıkı sarıl

birbirlerine olan güvensizlikleri ve acabalarıyla yaşamaya mahkum et onları..

sen ise kendinden emin kızınla el ele yoluna devam et..

Allah yardımcın olsun..

hamile miymis???
hani oyle bisi okumadim kacirmisim

Evet böyle bir durum da varmış.... Hamile imiş sanırım...
Böyle şüphe var...

ınanamıyorum elmakurdu ya... Böyle bir kadınla mı yuva kuracak eski eşin?
Cidden nasıl düzen bu anlamıyorum...
Kınamıyorum da ama ne biliyim cidden insanın sinirleri bozuluyor.

inan okudukça midem bulandı.evli erkeklere kanca atan ucuz aşiftelerinde,evliyken gidip başka kadınlarla halt karıştıran erkeklerinde allah belasını versin..hiçte üzülme hatta kurtulduğun içinde dua et.inan yuva bozanın yuvası olmaz.ikiside allahından bulsun.

Mutlu olun.. evet evet olun... Çünkü siz güçlü, güzel, ağzı laf yapan, her ortamda eşini solda sıfır bırakan bir kadınsınız. ışte tam da bu sebeple aldatıldığınız. Ezik kocanız sizin yanınızda ikinci sınıf olmayı hazmedemedi. Ne yaptı ALDATTI. Kiminle elbette sizin gibi güçlü bir kadınla aldatacak hali yoktu. Gitti kendine silik, ucuz, ikinci sınıf bir kadın buldu.
Neden... Çünkü o silik kadının yanında padişah o. Hüküm onun elinde.
Bundan sonra ne olacak. Oldu da o kadınla devam etti evlendi. O kadında akıllanacak. Evlenmeden önceki silik kadın yerine evde sözünü geçirtmeye çalışan kadın gelecek.
ışte o zaman ezik kocanıza dank edicek. Ama artık çok geç.
Son pişmanlık hesabı :)

Yolunuza bakın. Boşverin gitsin. Kızınız var ne mutlu size. Onun en az zararlı atlatması için atılımlarda bulunun. Benden tavsiye babasının ne kadar ezik, adi ve ucuz bir adam olduğunu ve sizi başka bir kadınla aldattığını bilmesin.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…