- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
Benim kocama KOCACIM diye mesajlar atmış.Başkasının kocası konumuna giren bir erkek asla benim olamaz birdaha.Alsın onun olsun.
Bu gün kalbim çok hafif,biraz daha iyiyim dimdik ayaktayım.
canım bana yapılanları anlatmaya dilim varmaz,çok çirkin şeyler yaşadım o yüzden geri dönüşümde olmayacak.ben öğrenmeden bir gün önce kızın doğum günüymüş.bizimkinin kuyumcu bir arkadaşı var onunla konuşuyor bende garibim sanıyorumki evlilik yıldönümü için bana sürpriz hediye alıcak.meğer kıza hediye alıyorlarmış.
Kızlar merhaba;
Dün akşam buluştuk,evrakları hazırlatmış karşılıklı imzaladık yani boşanma süreci başladı.Dün dışarda bir kafede buluştuk,geldi elinde evraklar ben gayet sakin.Bu tabi vicdan yapıyor,işte yüzüne bakmaya utanıyorum,affet demeye bile yüzüm yok,sen bunu hak etmedin falan.Neyse ben sakin bir şekilde dedimki boşver şimdi bunları bizim evliliğimiz bitti,şimdi önümüze bakıcaz.Şok oldu tabi ağlamamı,zırlamamı bekliyordu.Aldım kağıtları okudum hım güzel sorun yok dedim çıkardım kalemimi imzaladım.Bu yine şokta tabi.Artık kalkabilirmiyiz dedim.Kalktık dışarı çıktık iyi akşamlar dedim.Bu yine şokta ben seni götüreyim gideceğin yere dedi,hayır dedim ben giderim zaten eve gitmiycem gezicem biraz dedim.Tamam gideceğin yere götüreyim dedi hayır dedim.Yürüyorum baya bi yürüdüm sonra omzumda bir el,bu işte gözlerime bak seni hala seviyorum,affet dedi hımm öylemi dedim tamam.Yürümeye devam ettim atladım taksiye doğru kafamı dinleyeceğim bir yere.
Bu günlerde geçecek elbet.Belki tekrar mutluluğu yakalıycam kimbilir.Yanımda olup güç verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
bu günlerde geçecek elbet.belki tekrar mutluluğu yakalıycam kimbilir.yanımda olup güç verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Belki ne demek tabi ki mutlu olacaksın
Hemde o ikisinden daha mutlu olacaksın çünkü sen yanlış bişey yapmadın
canım ya bak aklıma ne geldi. 2-3 ay önce gazetede bir haber vardı. Kadının biri eşinin sevgilisine tazminat davası açıyor. Kocamın evli olduğunu bildiği halde ilişki kurdu, yuvamı bozdu gibi bir gerekçe ile. Ve mahkeme bu kadını tazminat vermeye mahkum ediyor. Ve bu karar emsal teşkil ediyor denmişti o zamanlar. Ver sen de bu yellozu mahkemeye... çatır çatır al tazminatını.
Sevgili elmakurdumusun;
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Evraklar için verdiğin tepkiye resmen bayıldım.
Bu denli onurlu ve gururlu olmanı takdir ettim.
Keşke her aldatılan eş senin kadar başı dik olabilse...
Eski eşini ise, Allah ıslah etsin tez zamanda layığını bulsun diyorum.
Gerçi bulmuş o da ayrı...
O kıza ise söylenecek tek kelime yok kocacım mış, pis yapmacık yaratık.
Bir de hamileymiş...
Allah'ım sen doğrusunu bilirsin en güzelini verirsin ama bunun gibi adi insanlara böyle bir zevki tattırma...
Helal yuvalara bu masum bebekleri nasip et Yarabbim...Umarım bundan sonra çok daha güzel bir hayatın olur...
Yürekten diliyorum sana, inan!
:teselli:
Sevgili elmakurdumusun;
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Evraklar için verdiğin tepkiye resmen bayıldım.
Bu denli onurlu ve gururlu olmanı takdir ettim.
Keşke her aldatılan eş senin kadar başı dik olabilse...
Eski eşini ise, Allah ıslah etsin tez zamanda layığını bulsun diyorum.
Gerçi bulmuş o da ayrı...
O kıza ise söylenecek tek kelime yok kocacım mış, pis yapmacık yaratık.
Bir de hamileymiş...
Allah'ım sen doğrusunu bilirsin en güzelini verirsin ama bunun gibi adi insanlara böyle bir zevki tattırma...
Helal yuvalara bu masum bebekleri nasip et Yarabbim...
Umarım bundan sonra çok daha güzel bir hayatın olur...
Yürekten diliyorum sana, inan!
:teselli:
hamile miymis???
hani oyle bisi okumadim kacirmisim
ınanamıyorum elmakurdu ya... Böyle bir kadınla mı yuva kuracak eski eşin?Canım iyi dileklerine teşekkür ederim.Zaten mutlu olamayacaklarını biliyorum.Kızın adını googlede arattığımda karşıma arkadaşlık siteleri ve onun üyelikleri çıkıyor.Sence bundan ona hayır gelirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?