bugün kendimden utandım

İki makyaj yapıp kuaföre gitmek zor birşey değil istedik mi çok ta bakımlı oluruz yani. Azcık kilo verin gerisi kolay

öyleyim aslında tutumluyum. sonrada diyorumki aman ölmeyecekmisin suzi harca gitsin.
Bende tuumluydum dogum sonrasi uzun bir sure almadim kilolar aldi basini gitti. Sonra noluyo dedim ki ise baslayinca bir foto cektirmistik allahim o nasil bir kotu goruntuydu. O gun zayiflicam dedim.kendime. 14 kilo verdim diyet ve sporla ardindan gardrobu yeniledim guzel kiyafetler aldim. Simdi aynada kendimle gurur suyuyorum. Kolay olmuyor ilk adimda ama baslayip birde kilo verip daha iyi oldugunu gorunce dahada motive oluyorsun ve daha cok gayret ediyorsun. Hayat her an bitebilir o nedenle bazen nefside mutlu etmek lazim diye dusunuyorum. Ben her ay maas yattiginda 2 tane kiyafet kesin alirim bu artik rituel gibi olmustur. Simdi keyif aliyorum hayattan.. bir yerden basla artik bahane sunmadan kendine.. yoksa bu olaylari daha cok yasarsin..

Annelerin en buyuk sorunu bu bence cocuklarla evle esle bide calisan bi bayansan is hayatiyla ugrasmaktan kendimizi unutuyoruz. Bir arkadasim 90 kilo flndi kizi bigun demiski anne diger arkadaslarimin anneleri hep zayif kadina o bir tokat oldu resmen cok uzulmustu ve solugu diyetisyende aldi simdi gayet zayif ve kendine bakan bi bayan is isten gecmeden biseyler yapmak lazim

Bende senin gibi dusunuyordum. 1 ay önce baktim kendime çok paspalsin ya dedim. Kendime güzel kıyafetler aldım. Bebeğim küçük kimseye birakamiyorum o yüzden spor yapamıyorum. Evde de yapamam ders çalışmam lazım spor ile vakit kaybedemem. Ben de en azından kıyafet ile moralimi duzeltim dedim. Biraz olsun düzeldi moralim. Artık daha iyi hissediyorum. Yüzüm için yüz yikama jeli kullanmaya başladım. O da işe yarıyor. Biraz olsun bakımli olduğumu düşünüyorum artık.

Kolej falan diye tipler oyledir
Devlet okulunda oglum esofman, kot ceket, spor ayakkabi gayet de rahat gittim
Veli falanda gormedim 1-2tane vardi. (6.sinif bitti)
Hatta sinif ogretmeniyle konustum vedalastik.

Oncelikle takintili ruh halinden kurtulun.

Sonra baskalari ne der yada ne dedi ne dusundu icin degil kendiniz icin kendi bedeniniz icin yatirim yapin.

Kilo verin
Kilo vermek özguveni kesinlikle sagliyor.

Giysilere marka kiyafetlere pek takilmiyorum.
Rahat bi insanim ben
Esofmanla tüm dunyayi dolasabilirim.

2 pantolon ne ya şaka mı , çocuk koleje giderken!!!

Yani demek istediğim çocuğunuzu koleje gönderebiliyorsanız demek ki durumunuz da kötü değil.

Bırakın orada ki bayanları, bence çalıştığınız yerdekilerin de dikkatine çekiyordur.

Kilonuz olabilir ,verirseniz daha iyi olur ama kilolusunuz diye hep 4 sene boyunca bir kaç parça aynı kıyafetle gezeceksiniz diye bişey yok.

Bence her kadın kendine dikkat etmelidir.Kimse için değil, emin olun kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Ve size bir tavsiye daha önce paraya kıyın ve kendinize alışveriş yapın.
sonra muhakkak bi kuaföre atın kendinizi.

Ama bunu alışkanlık haline getirin.
Sonra göreceksiniz ki her şey yoluna girecek.
Yani kilonuz sizi kendiliğinden rahatsız etmeye başlayacak.

Bir yere giderken özen göstermeniz, herşeyden önce oraya ve o kişilere verdiğinizin önemin göstergesidir. Çocuğunuzun özel günlerinde daha özenli olmaya çalışın. Şimdi sorun etmese bile ileride farklı düşünebilir.
Her ortama göre uygun giyinilmesinden yanayım. Abartmak gerekmez ama mesela nikah törenine çarşıya pazara gider gibi gidilmez. Cenazeye dallı güllü giyilmeyeceği gibi yazılı olmayan kurallar vardır.
Çocuğunuzun koşup sarılması sizin gitmeme ihtimalinizden kaynaklı sanıyorum. Yani yorumlarda yazıldığı gibi diğer annelerden üstünsünüz anlamına gelmiyor. Onların çocukları gideceklerini bildikleri için daha doğal karşılamış olabilirler.
Şık olmanın kiloyla ilgisi yok. Siz kilo sebebiyle kendinize yakıştıramıyorsanız, zayıflamaya gayret edin tabii. Güzel giyinmeye başladıkça daha çok motive olacağınızı düşünüyorum.

arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. derdimi derdiniz bildiniz. yol gösterdiniz. her birinizin yaptığı yorumlar beni biraz daha motive etti ve allahın izni ile artık kendime gereken ilgiyi göstereceğim. ben daha 32 yaşındayım ve bu yaşta 50 yaşında gibi dolaşmamalıyım. çok sağolun kızlar.

Canim benim de vermem geeken epey bi kilom var ama calisirken internet uzerinden cok guzel ve uygun kiyafetler bulup aliyordum.guzel guzel giyinince kilomu cok da takmiyordum .surekli ayni seylerle dolasmayi istemem ben acikcasi.kilo verene kadar bi kac parca kiyafet alip motive edin bence kendinizi

geçen ay diyetisyenede gittim ama ancak bir hafta uyabildim sonu yine hüsran oldu.

Bir sır vereyim mi , kendini sevmek mühim olan, şu an 12 kilo fazlam var, diyeti hep salladım
Ancak kendimi hep sevdim, elbise de giyerim, etek de, almam gerektiği kadarını alırım
Dışarıda çok şatafatlı değilim ama evde içimden başka biri çıkar =))
Saç boyamı ve kaşımı asla ihmal etmem, seni biraz depresif gördüm yazdıklarından, sanki fazlaca yorgun gibisin, bence kendine zaman ayırmaya başla ve bir de alış veriş yap. Herkes galeta gibi olmak zorunda değil, sağlığın için istiyorsan yine yap diyetini ama kendine haksızlık etme lütfen, annesin sen ve annelerin süper güçleri var bunu hiç unutma =)

öyleyim aslında tutumluyum. sonrada diyorumki aman ölmeyecekmisin suzi harca gitsin.

Kişisel harcamalar abartıya kalmadığı sürece israf değildir. Tutumlu olmaya gerek yok.
Siz tutumlu oldukça , sizin elinizde sıktıklarınızı başkası kullanır.
En yakınınız eşinize daha çok alan açılır.
Boşuna mi calisiyorsunuz ?

Kuaförle şımarmayacaksanız , alışveriş yapmayacaksaniz yorulmanin mantığı ne ?

Benim de kızım 4.sınıf .Cuma günü karne aldık.Yalnız velilerle dört yıldır süregelen bir hukukumuz var.Sohbet eder,selamlaşırız.Kimse kimseyi anlattığınız şekilde süzmez.Ben ,sizden ziyade onları garipsedim.Heryere şıkşıkırdım,tam olması gerektiği gibi gidemeyebiliriz.Kızınızın sevincini önemseyin sadece bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…