- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi willedwoman
-
Evliyim dort cocuk annesiyim en buyugu alti bucuk yasinda dort kucuk cocuklarim var,bakimli olmak benim icin zor zatrn yapi olarakta ne yalan soyleyim bakima suse falan duskunlugum yok...inan bak boyle seyler icten geliyor bes cocuguyla sabahin korunde kendini once tuvalete atip kasini gozunu sacini yapan kadinlar biliyorum ben oyle bir kadin degilim malesef...ama sana kilo verme konusinda yardimci olabilirim.sanirim calisiyorsun belliki yogun bir kadinsin once zor olsada aldigin kilolalari vermekle basla derim,gercekten ne kadar bakimi seven biri olsa bile fazla kilolu cogu kadin zayif haliyle kendini daha guzel hisseder,kadinlarin kilolari ruh hallerini cok etkiliyor bunu kendimden biliyorum,yaklasik yirmi kilo verdim kendime daha yeni yeni kiyafet almaya basladim disari cikarken biraz daha dikkatli giyiniyorum,kendime giydigimi daha cok yakistiriyorum,daha mutluyum.onun icin derim aldiginiz kilolari yavastan yavastan vermeye baslarsaniz dahada mutlu hissedersiniz,kendinize daha cok ozenirsiniz...imkaniniz varsa spora gidin yoksada youtube da dunya kadar egzersiz videolari var onlari yapin,yada bir spor aleti edinin birde yediklerinize dikkat ederseniz cok cabuk gider kilolar yeterki siz isteyin ben kendimden biliyorumki isteyince bazi seyleri gayette yapabiliyorum....ben sporumu evde yapiyorum spor salonu imkanim yok youtubedan videolardan yapiyorum,ama nasil yapiyorum gormen lazim uc cocugun yaninda belki yarim saatlik videoyu bir saatte anca bitiriyorum ama yinede yapiyorum pes etmiyorum sizde spora baslayin sizi nasil iyi hissettiricek goreceksinizevet özelliklede evli çalışan iki çocuk annesi olan bayanlardan
Bir yerden başlayın o zaman gerisi gelir. Fazla kilolarınızı verin önce sizi çok motive eder.Evet açmıştım konuyu işte o günden bugüne değişen bişey olmadı hayatımda.sabahları öyle zor uyanıyorumki 2 dakika fazla uyumak için bakımımdan fedakarlık ediyorum. dolabı açıyorum elime ne gelse onu giyiyorum zaten öyle fazla bir kıyafetimde yokki. hep aynı şeyleri giyiyorum.
geçen ay diyetisyenede gittim ama ancak bir hafta uyabildim sonu yine hüsran oldu.
Niye kendinizden utandınız?
Yapmayın lutfen.
Kadın dediğin böyle olur söyle olur kalıpları bize dayatiliyor.
Kimse gibi olmak zorunda değiliz.
Saçınızı tepeden toplayarak rahat ediyorsanız öyle yaparsiniz.
Rahatsız olduğunuz şeyleri elbette değiştirin ama üç kişi onlar gibi olmadığınız için dik dik bakiyorlarsa bu onların görgüsüzlüğü ve sigligidir.
Oraya kızınız için gittiniz ve o da mutlu oldu.
Meselenin ana fikri bu değil mi zaten?
Hemen bi acil durum planı.. öncelikle akşam yemekleri çorba salataya dönsün, spor salonuna yazıl yada her gün aynı saatte evde spor yap pilates vs, saçlar bakımlı hale gelsin kuaför mesela, el ayak vücut bakımı kremler losyonlar manikürler pedikürler, her gün mis kokulu duş öneririm ev derli toplu olsun ki kendinizi önce evinizde güzel hissedin. Herşeyi geçin hadi yazmamış olayım bunca şeyi sadece kendinizi güzel ve özenli hissetmek için kendinize bişeyler yapın. Düzen ve istikrar kafi.merhaba arkadaşlar,
bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..
Maalesef ben de aynı durumdayım ikinci çocuğuna hamileyim 73 üm sanırım doğuma kadar 90 olacağım bi de öğretmenim önceden çok zayıftım ama şimdi şişko ve bakımsızmerhaba arkadaşlar,
bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..
Genel olarak bu aralar kendinizi ihmal etseniz de çocuğunuzun bu özel günü icin vakit ayırıp kiyafetinize, saç ve makyajiniza özen göstermeliydiniz.
Kendi adıma söyleyeyim kendimi salmakta üstüme yoktu. sorunlu hamilelik diyabet guatr falan derken kilolarim aldı başını gitti. sonra bir gün çocuk parkında fark ettim ki tek obez anne benimsonra çocuğumu düşündüm yazık daha farkında değil ama fark ettiği zaman evet bana olan sevgisi azalmayacak ama belki utanacak sonuçta çocuk aklı. hemen kendime geldim 5 ay gibi bir sürede 25 kilo verdim. artık ne saç bakımımı ihmal ediyorum ne de eskisi gibi makyajsiz çıkıyorum çocuğumla birlikte bir yerlere giderken. eski yırtık ne varsa çöpe attım kendime yeni kıyafetler parfümler takılar falan aldım. kendimi daha iyi hissediyorum artık.
kaç kilo verdiniz acaba bide ne kadar zamanda verdiniz, benim de ihtiyacım var böyle kilo veren insanların yazılarını okudukça motive oluyorumHe ya... cok kokoşumdur. Cok severim... spor kiyafetlerimli bile kombindir...
Ben ama basic aliyorum ve reng uyduruyorum.
Mesela benim o hayat kurtaran koyu mavi kotumla değişik değişik stil yapiyorum. Her renk uyuyor... her tip ayakkabi filan.
Kilo verdim canim. Baya sporla vucudu taş gibi yapdim. Sporsuz veremedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?