Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Kızlar e- bebek' te Chipolino Oto Koltuğu 179,00 TL yerine 99,00 TL' miş. İhtiyacı olan varsa baksın derim..

selayhusum
ataşehir acıbademden aradılar
sn. selayhus hanımlamı görüşüyorum dedi kibar bir bağyan
selayhus hanım şurada yaşıyor , ben yakınıyım iritbat için benim telefonumu vermiş olabilir dedim.. isterseniz kendi numarassın ıverebilirim dedim
bağyanda o zaman size ileteyim, yakın zamanda merkemizde yatış yapmış kendisine "geçmiş olsun dileklerimizi iletmek içinn aradık " dediler bende tamam iletirim kendilerine dedim
banada sağlıklı günler dilediler
ayy ne kibarlar ya
ee bilmem kaç milyar verince hizmetde böyle oluyor herhalde
devlet hastanesi olsa kapıdan kovardı heheheheh :86::86:

teşekkürler canımm
üyeyim evet, msn adresini özelimden yazarsan seni de üye ederim

hoş buldum barbimmmm
markafoni sevmiyorum, trend e baktım anca geldim
baya uygun şeyler var evet ama almıycam,alamıycam :26:

salaş trikolara bittim 44,90 fiyatı, yeşili harikaydı ama bende almıcam , zaten üstümde deneyemediğim birşeyi almıyorum , tığ gibi olmadığım içün cuk oturmyabilir aldıklarım
markafonidede çok hoş şeyler vardı valla

onlara ben de bittim ama pahalı geldiler:26:
para kalmadı ya şimdi, cimriliğe vururum feci halde

tanımadığım üyeler görüyorum altta
kamuya mı açıldık :18:
o deil de kendimi hayvanat bahçesindekiler gibi hissediyorum
ziyarete gelip izliyorlar,sonra geri gidiyorlar

Son düzenleme:
ay nasıl takmazsınız yaaa
ben bayılıyorummmm
çok saol barbitomm

takamıyorum canım ya, çok süslü hissediyorum kendimi rahat olamıyorummm. bide daral geliyor
yazın sadece incecil altın kolyeler olur ya isim kolye yada melek kolye falan olnları seviyorum bronz tende güzel duruyor onlardan takabilirim..
kışında değişik, büyük kolyeler ama zincir falan değil , nasıl anlatsam orjinal şeyler severim..

bu kadayyyyy :86:

hımm anladımm
o zaman bol orjinal şeyler bulman dileğiyle
koton, accessorize nin tarzında takılar yapmış
hep de 12-20 tl arası fiyatlar
aklım onlarda valla
trendyol e koton gelse ya

tanımadığım üyeler görüyorum altta
kamuya mı açıldık :18:
o deil de kendimi hayvanat bahçesindekiler gibi hissediyorum
ziyarete gelip izliyorlar,sonra geri gidiyorlar

bende çok sinir oluyorumm
bu topik muhabbet topiği bilgi falan değil.. ayrıca genel bir konuyada açmadım burayı ben, burası BUGÜN NE GİYDİNİN çotanak kızları.. yani ordaki kızlar toplaşsın diye açtım..
bir gün hergün okuyup giden casusların niklerini tek tek yazmayı düşünüyorum belki görünce biraz utanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…