Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

amin canım inşallah öyle olur
son 5 ayım bi an önce geçsin kurtulayım bu strestenn :90:

valla ben düğüne son 1 hafta kala öyle yorulmuştum ki.. aynı zamanda da çalışıyordum.. Birşeyler seçmekten, karar vermekten fenalık gelmişti.. Artık önüme gelen herşeye yeter ki seçeyim de kurtulayım diye incelemeden tamam dediğim bile olmuştur yani. Eşim de sağolsun herşeye sen bilirsin, sen seç diyerek hiç yardımcı olmadıından çoğu şey bana kalmıştı. Ama olsun en güzel dönemlerimden biriydi :97:, bence tadını çıkar

selaycım benim de hamileliğim rahat geçti şimdiye kdr
hiçbişeyime engel olmadı
kaç kez uzun yola çıktım dr dikkat et dese de
bişe olmadı çok şükür
temizliği fln kendim yaptım hep
artık ağırlaşmaya başladı ama biraz zorlanıyorum
bi de benim bel ağrım vardı zaten arttı iyice

kontesim hoşgeldin uzaktan mı izledin topiği şeker
ezgi kurabiyelerin görüntüsü çok güzel bu arada ya hemen baktım tarife
yaparsan resmini eklesene

kızlar selam napıyosunuuz
bugün annemle ve karşı komşumuzla sıhhiye sosyete pazarına gittik ama aşırı kalabalıktı hiç bişey alamadım ya iki hafta önce hiç böyle değildi birsürü şey almıştım , ay onları da çekip pembe dolaba koycam daha hep erteliyorum

selayım doktorla görüşmüştük işte ameliyat olması gerekiyomuş annemin ama adama çok gıcık olduk çok ters bi doktordu annemde kendi şehrinde olmaya karar verdi ben onun yanına gidicem artık

ezgim yaptın mı kurabiyeleri yaptıysan nasıl oldu bilgi rica ediyoruum

kontesim bu çok güzel bi şarkı ama ben de youtube açamıyorum kocacığım bi lutfederse ayarlıcak onu da bekliyoruz bakalım

cyd86 hoşgeldin canım dün dicektim unuttum
2,5 yıllık evliydin galiba dimi öyle okumuştum sanki bizim de 2,5 olmak üzere

bizimde öyle senin istediğin olsun diyip bi yandan gönlümü okşarken diper yandan da tek başıma karar vermemi sağlıor :82::82:
bakalım zamanımız var çoğu işimde bitti sayılır en azından çeyizlerim bitti yani :89:
son zamanlarımda çok yoğun olmak istemiyorum

selayım Lsini alsaydın dicem çok bol olmuyorlar çünkü çorap gibiler ya ondan :26: ama senin bacaklar çöp gibi olduğundan büük oldumuyduki :26::26:

cyd sen çalışıyormusun, mesleğin ne?

handem hoşgeldinn dimek ordada var sosyete pazarı yılbaşı kalabalığı sanırım :26:annenn içinde tekrardan geçmiş olsun canım, o kasıntı doktorları bilirim boşver iyikide olmuyor onlara annen, sen gider bakarsın anneciğine

spedyy sende hoşgeldin cnm, çekilişi yaptınızmı demiştim görmedin sanırım :26:

hayhaycım bel ağrısı bendede var ya hele seni düşünemiyorum..
ay hamiş fotonu neyin koysana
senide bi görelim artık nur cemalini

bası sagolsun Allah mekanını cennet eylesın
kontesim hoşgeldin uzaktan mı izledin topiği şeker
ezgi kurabiyelerin görüntüsü çok güzel bu arada ya hemen baktım tarife
yaparsan resmini eklesene

kızlar kurabıyeler ham hum yenıldı bıle umdugumdan daha guzel oldu annemde bı kac tane vardı yenılmeden resmını cekerım ınsallah tek sorun eldıven kullanmadıgım ıcın ellerım kırmızı oldu

ben smdı cıkıyorum ablama gecıcem opuyorum hepınızı ay bugun yemekteyızde bızım ewın tadılatlarını yapan adam cıktı masallah cesıt cesıt yaptı sarıyerı gosterdı hep hatta selayım o kahvelerı aldıgımız marketten alısverıs falan yaptıo

İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi
"Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"

Duaların Gücünü:
"Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..."

Zamana karşı yarışmayı:
"O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."

Mantıklı Düşünmeyi;
"Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"

İleri görüşlü olmayı:
"Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun."

Hayatın trajikomik yanlarını:
"Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem...."

Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu:
"Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!"

Dayanıklı olmayı:
" O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"

Hava raporu tahmini yapmayı:
"Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."

Abartmayı:
"Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye...!!"

Davranış Psikolojisini:
"Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ?..."

Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı:
"Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil" diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"

Kıskanmayı:
"Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kac milyon çocuk var biliyor musun..."

Sabırlı olmayı;
"Baban eve gelsin, sen görürsün''

Hakkımızı alacağımızı;
"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"

Diyalog kurmayı;
"Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!"
"Ne söyleyeyim anne?"
"Sus!! Bana cevap verme!!!"

Tıp bilgilerini:
"Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin"

Olgun olmayı;
"Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."

Genetik bilgileri;
"Sen de o lanet olası babana çektin."

Bilgeliği;
"Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."

VE .....Adaleti;
"Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar..."

cyd86 hoşgeldin canım dün dicektim unuttum
2,5 yıllık evliydin galiba dimi öyle okumuştum sanki bizim de 2,5 olmak üzere

Hoşbuldum canım teşekkür ederim. Evet 2.5 yıllık evliyim, 1 haziran 2008' de evlendim sanırım aynı dönemin gelinleriyizz :123:

cyd sen çalışıyormusun, mesleğin ne?

Barbie' ciğim benim 2 mesleğim var aslında. Ticaret Lisesi mezunu olduğum için muhasebeci, yüksek okulda harita- kadastro okuduğum için de harita teknikeriyim. Okul bittikten sonra evlenmeme 1 hafta kalana dek çalıştım, evlendikten 6 ay sonra da Türk Telekom' da sözleşmeli olarak işe başladım ama bazı sağlık problemlerimden dolayı Mart ayı' nda ayrıldım işten. 8-9 aydır çalışmıyorum :97:

Çoğu doğru gerçekten.. süpermiş bu kkontess

hepsi hepsi hepsi doğruu

ne kadar güzel yazıosun sen ya tane tane, noktalama işaretlerine uyarak ve akıcı bir dille
haritamı, iyi bilirim o işleri
telekomda sözleşmeli olmak iyimiydi ? nasıl girmiştin oraya?
hayırdır canım geçmiş olsun neyin vardı ???

selam canlarrrr geçmişi okuyordum hemen aklımda alanları yazayım...:80:

selayım haydi hayırlı olsun inşallah yüklü bir meblağ alırda gemi turuna çıkarsın cnm...
ben bugün daha iyiyim canım merak etmee teşekkür ederim canımcım ...

xzgim nazar değmiş sanada boşver cana geleceğine mala gelsin sana bişey olmasın bu arada yemekteyizdeki adamı izledim bende dedim ne kadar hamarat adammış hep deniz ürünleri yaptı demek senin evinin tadilatını o adam yaptı vay be adam aslında çok şeker biri ihihhi

barbim bu arada demek selayın hastanesinden seni aradılar benim annemin ameliyat olduğu hastane bile hala arıyor annemi enfeksiyon hakkında sorular soruyorlar ağrınız varmı diyorlar dedim ne hastaneymiş demek özel hastaneler böyle barbim vay beeee

handem geçmişler olsun annen için artık sen yanın agidersin cnm allah acil şifalar versin...

aybuşum demek aybikin kayınpederi vefat etti allah sabır versin kalanlarada uzun ömürler versin hastamıydı acaba ya

kkontescan bakıyorum alışverişe ara verdin artık

diğer hanımlar sizlerede selam olsun...

tutim hoşgeldinn, gündüzleri girmiyorsun artık canım hayırdır merak ediyorum??
iyisin değil mi?
evet ya aradılar benide ama selayım o yazdığımı görmedi galiba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…