Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hımm anladımm
o zaman bol orjinal şeyler bulman dileğiyle
koton, accessorize nin tarzında takılar yapmış
hep de 12-20 tl arası fiyatlar
aklım onlarda valla
trendyol e koton gelse ya

arayışta değilim kırk yılın başı çok çok beğendiğim bir takıya denk gelirim ben
evet kotonda çok hoş şeyler varr, çokta ucuz dediğin gibi

sanmıyorum ki utansınlar

tencerelıge tencere koyuyodum kapak bı an fırladı elımden hanı tuzla buz derler ya aynen oyle bın parcaya bolundu kapak catladı her yerı dustugu yerde en alt dolap yanı yere cok yakın acayıp tırstım hemde sınırım bozuldu bosuna ıs cıktı bana

abowww geçmiş olsun kuşummm
gözüne bi yerine gelmedi inş camlar?
aman o da ne dayanıksızmış,hemen kırılınır mı öyle tuz buzluk kdr

geçmiş olsun, umarım bir yerine bişi olmamıştır..

sanmıyorum ki utansınlar

bende

nazar çıkmış nazarr
sana birşey olmamıştır inşallah bebeimm :18:

teşekkür ederm, barbie sağolsun davet gönderdi bana..

ben tam bir takı delisiyimm

kontess 2

açamıyorum youtube yasak

yok allahtan ayagımda terlık vardı bısey olmadı kızlar sagolun
bende hazırlıklarımı yaptım sımdı gıyınmeye gıdıyorum opuyorum aksama gorusuruz

kontesss hoşgeldin
takılıkların çok güzel ben takıyı çok severdim ama evlendikten sonra takamıyorum çok nadir takarım
xzgim kırılsın kırılsın canım bütün nazarı kem gözleri alıp götürsün inş
şeftali kurabiyelerini merak ediyom yeee beni diyo
yarın aybik bana gelcekti biraz önce tlf açtı kayınpederi vefat etmiş
ordu ünyeye gidiyolar mekanı cennet olsun gençti bi kere görmüştüm
çok fena ağlıyodu aybik

Allah rahmet eylesin..

neeeeeeeee
ay Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
Allah geride kalanlara ve aybiğe sabır versin

Sabah cok erken uyandim .. Taa eski is yerim beni aramisti . Ayda 2 cumartesi gelirmisin dedi bende seve seve dedim plan proje asamasinda insallah olurda bir gemi turuna cikariz :))

Sonra is bulma kurumunda randevum vardi oraya gittim trafik te cok bekledim kaza olmus selimi aldim geldim yemek yiyemedim

Bide gecmisi okumadim henuz ne var ne yok bilmiyorum

Birde bershkanin naylon olan taytlarini giyen varmi ?? Ic gosteriyormu cokmu parliyorlar thank you

aaa süper olmuş selayım, şimdi haftada 2 günle başlarsın sonra belki devam edersin, belki istediğin şartlarıda yerine getirirler gemi turuna beraber çıkalım mı
ben giyorum berskanın o taytlarından bi siyah vi kafe almıştım çok memnunum. hiç iç göstermiyor bitanem parlamıyorda asla

Son düzenleme:
simdilik ayda 2 sefer toplam 16 saat insallah insallah olur yaaa birde ordaki arkadaslarimi cok severdim ben.. bundan 8 sene önce calismistim orda ...
yarin noel tatil olacak heryer henüz alisveris yapilmis degil mutfak icin artik ben yapacagim ...biraz dinleneyim ekmek arami da yeyip gidecegim heralde ..

kontescim hayirli olsun canim gelen esyalar
xzgim bebegim dün uyuya kalmisim selocanla beraber uyandim sonra laptopu falan kapadim geri yattim dusumu musumu sabah aldim hep cok yorgundum dün. sanada tarif verecektim güya cok özür dilerim bebebegim aklimda tarif yazmak vardi ((

dün ekliyemedim kiyafetleri

ayburum aybike icin cok üzüldüm , allah rahmet eylesin bizdende bas sagligi söyle.

tutim nasilsin bebegim depresyondan cikmadiysan ben cikartayim eniste seni depresyonda yakalamasin kizz

handem doktor annene ne dedi canim
gecekusum nabersin güzelim??

logo, spaydi, hayhay, cyd86 hepinize selam olsun buralardan

unuttugum varsa affola .. cok cabuk büyüyüp gelisiyoruz voltran gibi

barbim ben cöp gibi bacaklara L kalmsi onu denedim ama ISIK vardi kabinde cok parlak geldi gözüme almadan ciktim birde selime yetiseyim diye acele ettim ( keske alsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…