Ne hakla birine hatta bir çocuğa vurursunuz?? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor hanımefendi. Her şeyin bir yolu bir adabı var.İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
Allah seni anlamayı bana nasip etmesinBakın arkadaşlar kızımda dedi bakışlarından rahatsız oldum korktum benide anlayın 15yasinda bir çocuğun 7yasla bir arkadaşlığı olamaz
Tanıdık olsaPolis gelirse yine iyi bence, adamlar umarim anladigi dil madem bu o dilden konusalim diyip, birde ben senin cocugunu pataklayayim bakalim da diyebilir.
Bende ondan korktuğum için o tepkiyi verdim neler görüp duyuyoruz o giden çocuklar öyle gidiyor"Iyi yapmışsınız" ile başlayan mesajima organize şekilde "begenmedim" emojisi koyan arkadaşlar siz iyi misiniz ya?? 15 yaşında bir cocuk-genc artık ergenlik çağındadir ve hormonları çatır çatır çalışıyordur. Dolayısıyla bir hormon deposu olarak 7 yaşındaki BIR KIZ COCUKLA ISI OLAMAZ. NET! Duyarlı olacaz diye iletiyi yazan annenin gereksiz yere üstüne gelmeyin.
Çocugun suçu yok ki, annesinin fevriligi yuzunden neden dayak yesim durduk yereNegzel olmaz mi
At yalanını konuda seslendim yanına gittim dövdüm diyorsun sen burdaki kadınları salak mı sanıyorsun?Kaçtı zaten
"Iyi yapmışsınız" ile başlayan mesajima organize şekilde "begenmedim" emojisi koyan arkadaşlar siz iyi misiniz ya?? 15 yaşında bir cocuk-genc artık ergenlik çağındadir ve hormonları çatır çatır çalışıyordur. Dolayısıyla bir hormon deposu olarak 7 yaşındaki BIR KIZ COCUKLA ISI OLAMAZ. NET! Duyarlı olacaz diye iletiyi yazan annenin gereksiz yere üstüne gelmeyin.
"Iyi yapmışsınız" ile başlayan mesajima organize şekilde "begenmedim" emojisi koyan arkadaşlar siz iyi misiniz ya?? 15 yaşında bir cocuk-genc artık ergenlik çağındadir ve hormonları çatır çatır çalışıyordur. Dolayısıyla bir hormon deposu olarak 7 yaşındaki BIR KIZ COCUKLA ISI OLAMAZ. NET! Duyarlı olacaz diye iletiyi yazan annenin gereksiz yere üstüne gelmeyin.
Ay pardon ben mesaji konu sahibine dalarlarmis seklinde okudum, hemen duzenliyorum cidden ters anlamisimÇocugun suçu yok ki, annesinin fevriligi yuzunden neden dayak yesim durduk yere
Cocuk hangi evin bahcesinde durdugunu ve nerede dovdugunuzu unutmaz emin olun.Tanıdık olsa
Bende ondan korktuğum için o tepkiyi verdim neler görüp duyuyoruz o giden çocuklar öyle gidiyor
Aynen...Bu kadar evhamliysa gözünün önünden ayırmasın uzun uzun bakmış da konuşmuş da konu sahibi tey tey nerelerde
+1 tebrikler.Şuan hem kendi çocuğunuzun hemde o çocuğun psikolojisini bozmuşsunuz resmen.
Sanırım konu sahibi ile siz müneccimsiniz şıp diye çocuğun yaşını vs anlıyorsunuz. 15 yaşında ki erkek çocuktur. Genç -ergen hangisi ? Genç olmadığı kesinde"Iyi yapmışsınız" ile başlayan mesajima organize şekilde "begenmedim" emojisi koyan arkadaşlar siz iyi misiniz ya?? 15 yaşında bir cocuk-genc artık ergenlik çağındadir ve hormonları çatır çatır çalışıyordur. Dolayısıyla bir hormon deposu olarak 7 yaşındaki BIR KIZ COCUKLA ISI OLAMAZ. NET! Duyarlı olacaz diye iletiyi yazan annenin gereksiz yere üstüne gelmeyin.
Tabii her ergen potansiyel tehlike ama 30 küsur yaşında olayı bile görmemiş konu sahibi döverken iyi yapmış. Oldu hepimiz emin olmadan dövelim, sövelim... Haa ama çocuğu salabiliriz onda sorun yok ne de olsa dovucez sonra örnek ebeveyn olarak."Iyi yapmışsınız" ile başlayan mesajima organize şekilde "begenmedim" emojisi koyan arkadaşlar siz iyi misiniz ya?? 15 yaşında bir cocuk-genc artık ergenlik çağındadir ve hormonları çatır çatır çalışıyordur. Dolayısıyla bir hormon deposu olarak 7 yaşındaki BIR KIZ COCUKLA ISI OLAMAZ. NET! Duyarlı olacaz diye iletiyi yazan annenin gereksiz yere üstüne gelmeyin.
Tanıdık olsa
Bende ondan korktuğum için o tepkiyi verdim neler görüp duyuyoruz o giden çocuklar öyle gidiyor
Bir çocuk bir çocuğun adını sordu diye bunları yaşamamali. Siz ağır sacmalamissiniz. Paronaya rahatsızlığınız falan var mı?yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?