buketcim sana da günaydın canımcımm
çok geçmiş olsun noldu ki nazara falan mı geldin
hepsi üst üste gelmiş
güzel bi çorba iç yat dinlen bari yoksa geçmez bunlar
Allah korusun havalarda serinledi daha fena olmayasın
canım sorun başlığın ismi değil
sorun yanımıza destek olacak birilerinin olmaması
mesela buraya 2-3 kişi katılsa şöyle azimli istekli
burdan da devam ederiz ama yok
bakalım bi yol bulacağz artık
elifikoo yılmak kopmak yok merak etmeee
çok teşekkür ederim Pınargündüzleri iyiyim akşamları ateşleniyorum hastalıklar gece kötülenirmiş ya dinleniyorum işte okula da gitmedim dk.1 gol 1 sene başı hasta oldm:)
eğer destekçi istiyosanız topiğe yeni arkadaşlar alalım :) Topiğin beğenileri hergün artıyor okunuyor takip ediliyor. KAtılmak isteyen azimli arkadaşlar varsa buyursunlar ne dersiniz :)
benımde kılom 62.3 boyum 1.68 bende sızınle baslasam ?
benimde 52 kilo olmam lazım şuan için 55i görsem yetecek,benide alırmısınız kızlar,bugün başladım diyete,tek başıma yapamıyorum,.budefa kesin vereceğim o kiloları ve 52 olacağım..benide alırsanız çk sevinirim.ramazandan önce 57 kiloyu görmüştüm muhteşem bişeydiama şuan yemek yediğimde 64 kilo çıkıyorum
benimde 52 kilo olmam lazım şuan için 55i görsem yetecek,benide alırmısınız kızlar,bugün başladım diyete,tek başıma yapamıyorum,.budefa kesin vereceğim o kiloları ve 52 olacağım..benide alırsanız çk sevinirim.ramazandan önce 57 kiloyu görmüştüm muhteşem bişeydiama şuan yemek yediğimde 64 kilo çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?