- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi leonunannesi
-
Aylar uçarak geçiyorEşimden değil de benim tiksinti yemekler ve kokularından oluyor, yani ben ki yemeyi seven insan bu hale geleceğimi hiç düşünmüyordum. O dediğiniz günler şu an çok uzak geliyor bana ama zaman da çabuk geçiyor gibi
Ben de bir suru sey denedim cubuk kraker filan da ise yaramadi. Dis fircalarken bile midem kalkiyorduSadece elmadan birazcik yiyebiliyordum o da bazen. Bir de kokulu muz. Ayrica limon kolonyasi da cok kokladim hâlâ bazen kokluyorum. Bir yudum su icemezdim. Simdi eskilere gore cok sukur iyiyim. Ama hâlâ cogu sampuan ve camasir deterjanindan tiksiniyorum. Ben de gecmez saniyordum merak etme gececek☺
Biter canım ilk hamilekiklerde erken bitiyor benim 14 haftalıktı bigün bi sabah kalktım bulantım yok nasılkorktum çocuğa bişey mi oldu diyeGerçekten beni en iyi siz anladınız, kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum, mutfağa girince kokudan duramıyorum hatta eşime sürekli mutfak kokuyor detip duruyorum o da yok kokmuyo diyo ama bana geliyor koku. Ve evet yedikçe geçmiyor çok değişik Bir şey bu, kraker yerken iyi geliyoe ama bitince tekrar başlıyor, mesela çıkarınca insan rahatlar ya o da olmuyor tekrar devam bulantıya, umarım 3 ayda biter çok zor bir durum
Aylar uçarak geçiyor
Ben hamileliğimde sadece 3 kilo aldım ve kızım 3300 doğdu
Doğumda dirrekt 7 kilo gitmişti yani ben hamilelikte yazıflamıştım bulantıdan düşün
aç kalmamaya çalışın..
mide boş olunca bulantı artıyor..
Merhaba hanımlar, benim derdim mide bulantısı
Allah'ıma şükür iki buçuk aylık hamileyim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda ama bulantısı olmayanından İnşaAllah.
1 aydan fazladır bulantı ve istifra ile uğraşıyorum sabahtan akşama kadar, bazen gece bile uyutmuyor
Üç gün önce kontrole gittik bebeğimin kalp atışları hızlıydı, doktor sıvı kaybı var dedi 3 kg vermişim. 1 gün yatış yapalım dedi ama ben istemedim sonra koca Bi serum takıldı, Allaha şükür normale döndü atışları.
Şimdi suyu bolca içmeye çalışıyorum ama bulantı sudan bile tiksindirdi beni artık, zorluyorum kendimi korkuyorum tekrar bişey olur diye.
Siz hamileyken bulantı durumunda neler yaptınız ya da bilginiz var mı? Lütfen 3 aydan sonra geçiyor deyin, yoksa bazen hiç geçmicek ömür boyu bulantılı yaşıcm gibi saçma düşüncelere dalıyorum
Biter canım ilk hamilekiklerde erken bitiyor benim 14 haftalıktı bigün bi sabah kalktım bulantım yok nasılkorktum çocuğa bişey mi oldu diyeçünkü azalarak bitmedi yani bir anda bitti. Ve evet kussan bile geçmiyor bulantı full devam dualarım seninle
Bana da olmuştu. Üstüne bir de annemi istiyorum diye ağladım. Geçip gider inşallah.Yemeye çalışıyorum ama olmuyor bir tek çorba içebiliyorum, hatta karnım aç yiyemiyorum diye ağladığım oldu
Su da bulandiriyor, cok icmeyin.Geçen yil bu zamanlar hamileydim, Allahim ne cektim bulantidan..gece uykudan bile uyandigim olurdu, yatagin yaninda legenle uyurdum düşünün.. legen benimle oda oda gezerdi..lavaboya zor yetisirdim. Sadece haslanmis patatese tuz ekleyip yedim ilk 3 ay diyebilirim.. ama 16. veya 17. Haftaydi bir anda tık diye kesildi.. sonra hamilelik iyi gecti.. ben hic gecmeyecek sanmistim o kadar kötüydü. Özetle, geçecek...Merhaba hanımlar, benim derdim mide bulantısı
Allah'ıma şükür iki buçuk aylık hamileyim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda ama bulantısı olmayanından İnşaAllah.
1 aydan fazladır bulantı ve istifra ile uğraşıyorum sabahtan akşama kadar, bazen gece bile uyutmuyor
Üç gün önce kontrole gittik bebeğimin kalp atışları hızlıydı, doktor sıvı kaybı var dedi 3 kg vermişim. 1 gün yatış yapalım dedi ama ben istemedim sonra koca Bi serum takıldı, Allaha şükür normale döndü atışları.
Şimdi suyu bolca içmeye çalışıyorum ama bulantı sudan bile tiksindirdi beni artık, zorluyorum kendimi korkuyorum tekrar bişey olur diye.
Siz hamileyken bulantı durumunda neler yaptınız ya da bilginiz var mı? Lütfen 3 aydan sonra geçiyor deyin, yoksa bazen hiç geçmicek ömür boyu bulantılı yaşıcm gibi saçma düşüncelere dalıyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Zaten bana doktor ilk 4 ay kilo alma dedi çok zayıf hamile kalmadım, kilo almayı bırak ben de 4 kg verdim. Aylar uçsun gitsin, güzel günler gelsin İnşaAllah herkes için
Allah yardımcınız olsun. Çeken bilir. Ben 6 aylık hamileyim şu anda. İlk 4.5 ay fenaydım. Şu an bir tık daha iyiyim. Sudan ben de tiksindim ama mecbur içmek gerekiyor. Mideyi boş bırakmayın. Az az da olsa birşeyler yemeye çalışın. Artık mideniz neyi kabul ediyorsa. Kusacağınız varsa da kusuyorsunuz zaten. Benim mesela hala ağızımın tadı yok. Böyle değişik birşey. Çevremde bu denli zor geçiren yok. O yüzden biraz nazlı damgası da yiyor insan.
Benimde bir haftadir sabahtan gece uyuyana kadar hiç durmadan bulanıyor. Bütün herşeyden tiksindim. Yemek aklıma gelince midem daha çok bulaniyor. Ona rağmen az az sık sık yemeye calisiyorum. Sabah az bişi peynir yeyip daha sonra biraz ceviz falan derken midemo boş birakmamaya çalışıyorum. Çünkü mide boş kalınca daha da bulanıyor. Bugün nedense sinemaya gidince mısırla kola aldım. Mısırın tuzlu olmasindanmi koladanmi anlamadim tik die mide bulantim kesildi o saatten beridir de çok şükür olmadı . Ama zor bir durum gerçekten. Ama yinede bebisimiz sağlıklı olsunda bunada katlanirim diyorum. İns tez zamanda geçer mide bulantiniz:)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Naneli şeker yedim. Benim 8.aya kadar devam etti. Vücut agırlıgınızın 10 da 1i kadar kilo verebilirsiniz. Bu çok normal. Son aylar zaten yiyeceksiniz. Fazlasıyla alacaksınız.
İşte ben bunu duymak istiyorum, geçecek lafını, Allah razı olsun, İnşaAllah ben de atlatırım şu zor günleri, anne olmanın zorluğu daha bebek rahme düştüğünde başlıyormuş onu anladım
Ilk kızımda 3.5 aylıkken ikincisinde 3 aylıkken tık diye kesti bulantılarım. Inş sizinde en geç 3 aylıkken biter.kimi 9 ay çekiyor ama çok çok nadir gördüm öyle olanı.suyu limonla ve biraz soğuk için.nane falan koklayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?