Bulantıdan psikolojim bozulacak bu gidişle:(

Ah ben sizi çok iyi anlıyorum
Ağlayabilirim...
29 haftalık hamileyim.
17 haftaya kadar bulantısız 5 dakikam olmadı. Abartmıyorum ister inanın ister inanmayın valla.
Geceli gündüzlü istifra ettim. 5 kilo verdim.
Çubuk kraker, beyaz leblebi, peynir ve maden suyu ile geçirdim günlerimi. Su içmeden günü bitirdiğim oluyordu
Hiç geçmeyecek sanmıştım.
Ama 17. Haftada baya azaldı
Şimdi çok keskin kokularda bulanıyor o kadar. Buna şükür
Bu ikinci hamileliğim, ilkinde de aynı şeyleri yaşadım. Hamilelik benim için çok feci birşey. Allahımın gücüne gitmesin binlerce şükürler olsun elbette ama bana böyle zor yazmış hamileliği :)

Eczanelerde bulantı bilekliği satılıyor. Onu deneyebilirsiniz. Ben aldım, fayda etmedi ama belki sizde işe yarayabilir. Herşeyi deneyin

Allah kolaylık ve sabır versin.
Tez geçsin günleriniz.

Sabır....

Aylar uçarak geçiyor
Ben hamileliğimde sadece 3 kilo aldım ve kızım 3300 doğdu
Doğumda dirrekt 7 kilo gitmişti yani ben hamilelikte yazıflamıştım bulantıdan düşün

İşte ben bunu duymak istiyorum, geçecek lafını, Allah razı olsun, İnşaAllah ben de atlatırım şu zor günleri, anne olmanın zorluğu daha bebek rahme düştüğünde başlıyormuş onu anladım

Biter canım ilk hamilekiklerde erken bitiyor benim 14 haftalıktı bigün bi sabah kalktım bulantım yok nasılkorktum çocuğa bişey mi oldu diye çünkü azalarak bitmedi yani bir anda bitti. Ve evet kussan bile geçmiyor bulantı full devam dualarım seninle

Aylar uçarak geçiyor
Ben hamileliğimde sadece 3 kilo aldım ve kızım 3300 doğdu
Doğumda dirrekt 7 kilo gitmişti yani ben hamilelikte yazıflamıştım bulantıdan düşün

Zaten bana doktor ilk 4 ay kilo alma dedi çok zayıf hamile kalmadım, kilo almayı bırak ben de 4 kg verdim. Aylar uçsun gitsin, güzel günler gelsin İnşaAllah herkes için

Allah yardımcınız olsun. Çeken bilir. Ben 6 aylık hamileyim şu anda. İlk 4.5 ay fenaydım. Şu an bir tık daha iyiyim. Sudan ben de tiksindim ama mecbur içmek gerekiyor. Mideyi boş bırakmayın. Az az da olsa birşeyler yemeye çalışın. Artık mideniz neyi kabul ediyorsa. Kusacağınız varsa da kusuyorsunuz zaten. Benim mesela hala ağızımın tadı yok. Böyle değişik birşey. Çevremde bu denli zor geçiren yok. O yüzden biraz nazlı damgası da yiyor insan.

Benimde bir haftadir sabahtan gece uyuyana kadar hiç durmadan bulanıyor. Bütün herşeyden tiksindim. Yemek aklıma gelince midem daha çok bulaniyor. Ona rağmen az az sık sık yemeye calisiyorum. Sabah az bişi peynir yeyip daha sonra biraz ceviz falan derken midemo boş birakmamaya çalışıyorum. Çünkü mide boş kalınca daha da bulanıyor. Bugün nedense sinemaya gidince mısırla kola aldım. Mısırın tuzlu olmasindanmi koladanmi anlamadim tik die mide bulantim kesildi o saatten beridir de çok şükür olmadı . Ama zor bir durum gerçekten. Ama yinede bebisimiz sağlıklı olsunda bunada katlanirim diyorum. İns tez zamanda geçer mide bulantiniz:)

Allah razı olsun, evet bir anda bıçak gibi kesiliyor diyor arkadaşlarım da, bakalım o sabahı bekliyorum özlemle

Su da bulandiriyor, cok icmeyin.Geçen yil bu zamanlar hamileydim, Allahim ne cektim bulantidan..gece uykudan bile uyandigim olurdu, yatagin yaninda legenle uyurdum düşünün.. legen benimle oda oda gezerdi..lavaboya zor yetisirdim. Sadece haslanmis patatese tuz ekleyip yedim ilk 3 ay diyebilirim.. ama 16. veya 17. Haftaydi bir anda tık diye kesildi.. sonra hamilelik iyi gecti.. ben hic gecmeyecek sanmistim o kadar kötüydü. Özetle, geçecek...

Valla geçirmeyen anlamaz dediğiniz gibi, ben gurbetteyim ramazanın başları o kadar zorlandım ki eşime yemek hazırlamaya o da yaptırmıyor bazen en sonunda kayınvalidem geldi Allaha şükür o yapıyor her şeyi, rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Naneli şeker yedim. Benim 8.aya kadar devam etti. Vücut agırlıgınızın 10 da 1i kadar kilo verebilirsiniz. Bu çok normal. Son aylar zaten yiyeceksiniz. Fazlasıyla alacaksınız.

İnşaAllahh canım, senin de olmadan devam eder İnşaAllah. Benim 5. Haftada başladı hala daha bitmedi sabırla bekliyorum.

Naneli şeker yedim. Benim 8.aya kadar devam etti. Vücut agırlıgınızın 10 da 1i kadar kilo verebilirsiniz. Bu çok normal. Son aylar zaten yiyeceksiniz. Fazlasıyla alacaksınız.

8.ay mı
Zaten şu an verdim çok Bir şey yemediğim için almıyorum da, hem zayıf Bi hamile de değilim Bi yönden iyi benim için, çok kilo almamak lazımdı ama mide bulantısı kötü işte

İşte ben bunu duymak istiyorum, geçecek lafını, Allah razı olsun, İnşaAllah ben de atlatırım şu zor günleri, anne olmanın zorluğu daha bebek rahme düştüğünde başlıyormuş onu anladım

Inan ben de gecmez saniyordum kendimi hamile degil de hasta gibi hissediyordum ve cok kotu oldugumdan sevinemeyip ustune bir de sucluluk hissediyordum neden mutsuz oluyorum boyle diye simdi o gunler gecti kuzumun pit pit hareketleri basladi yerini cok guzel duygular aldi. Insallah sende de aynisi olacak sen de baska bir anne adayina destek vereceksin.☺ Allah bizlerin saglikla hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin isteyene de versin insallah.

Annem 9 ay çekmiş ondan korkuyorum ona çekmişsem diye ama umuyorum ki 3.ayda bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…