- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
- Konu Sahibi leonunannesi
-
Merhaba hanımlar, benim derdim mide bulantısı
Allah'ıma şükür iki buçuk aylık hamileyim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda ama bulantısı olmayanından İnşaAllah.
1 aydan fazladır bulantı ve istifra ile uğraşıyorum sabahtan akşama kadar, bazen gece bile uyutmuyor
Üç gün önce kontrole gittik bebeğimin kalp atışları hızlıydı, doktor sıvı kaybı var dedi 3 kg vermişim. 1 gün yatış yapalım dedi ama ben istemedim sonra koca Bi serum takıldı, Allaha şükür normale döndü atışları.
Şimdi suyu bolca içmeye çalışıyorum ama bulantı sudan bile tiksindirdi beni artık, zorluyorum kendimi korkuyorum tekrar bişey olur diye.
Siz hamileyken bulantı durumunda neler yaptınız ya da bilginiz var mı? Lütfen 3 aydan sonra geçiyor deyin, yoksa bazen hiç geçmicek ömür boyu bulantılı yaşıcm gibi saçma düşüncelere dalıyorum
Valla hiç bilmiyorum. Markette yoksa bile aktarda mutlaka vardirİlk defa duydum, marketlerde satılıyor mu acaba hiç dikkat etmedim?
4 düncü ayımdan sonra tamamen geçti. 9 ay nadirde olsa hiç geçmeyenlerde var.inş sizin öyle olmaz. Ama malesefki buna bi çare yok tuzlu cubuklar salatalıklar elmelar neler neler yemedim hep çıkardım fayda etmedi. Sabret inş geçerMerhaba hanımlar, benim derdim mide bulantısı
Allah'ıma şükür iki buçuk aylık hamileyim, rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda ama bulantısı olmayanından İnşaAllah.
1 aydan fazladır bulantı ve istifra ile uğraşıyorum sabahtan akşama kadar, bazen gece bile uyutmuyor
Üç gün önce kontrole gittik bebeğimin kalp atışları hızlıydı, doktor sıvı kaybı var dedi 3 kg vermişim. 1 gün yatış yapalım dedi ama ben istemedim sonra koca Bi serum takıldı, Allaha şükür normale döndü atışları.
Şimdi suyu bolca içmeye çalışıyorum ama bulantı sudan bile tiksindirdi beni artık, zorluyorum kendimi korkuyorum tekrar bişey olur diye.
Siz hamileyken bulantı durumunda neler yaptınız ya da bilginiz var mı? Lütfen 3 aydan sonra geçiyor deyin, yoksa bazen hiç geçmicek ömür boyu bulantılı yaşıcm gibi saçma düşüncelere dalıyorum
Sizinle ayni durumdayim bende 11 + 3 haftalik hamileyim ama hayattan sogumus vaziyetteyim inanin .. musluktan akan su bile midemi kaldiriyor .. yemek yiyemiyorum su cok icemiyorum ictigim anda direk cikarma hissi geliyor günleri sadece nane sakizi ve sekeriyle ve galetayla geciriyorum desem yeridir .. midemde sürekli bi hazimsizlik da var yani bütün herseyi yasiyorum diyebilirim cok kötü durumdayiz gercekten ama Allah Büyük gececek InsAllah bu günlerŞu an benim de dostum meyveler ve çorbalar başka bir şey yeme düşüncesi bile kötü yapıyor. Şu ilk trimester Bi bitirsem, geçse ileriyi düşünemiyorum daha bulantılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?