Bulantıdan psikolojim bozulacak bu gidişle:(

Yemeye çalışıyorum ama olmuyor bir tek çorba içebiliyorum, hatta karnım aç yiyemiyorum diye ağladığım oldu

bu bir kısır döngü..
yemedikçe bulantı artıyor, bulantı arttıkça yiyemiyorsunuz..
bu döngüyü kırmak için acıkmayı beklemeden az az yiyin..
kaşarlı tost, bol limonlu avokado, haşlanmış patates bana iyi gelirdi..
su içmekte ben de çok zorlandım, alternatif bulmak lazım, meyve suyu, ayran ya da bu mevsimde karpuz çok uygun..

Ay İnşaAllah ya, içime su serptiniz, amin rabbim hayırlısıyla herkesin kucağına almayı nasip etsin evlatlarımızı

Bir de basitce ev limonatasi yapabilirsin soguk su biraz seker limon suyu seklinde benim agiz tadimi genelde limon vs duzeltiyordu biraz da olsa.

Geçeeer geçer, daha öncekiler gibi buda geçer, neler neler geçmedi ki geçiyor 12. Haftada

Karpuzu zaten çok severim çokta yerim, ama geçen haşlanmış patates yedim geri çıkardım Çıkarınca da Bi tiksinme geliyor o şeyden uzun Bi süre yiyemem muhtemelen

Bir de basitce ev limonatasi yapabilirsin soguk su biraz seker limon suyu seklinde benim agiz tadimi genelde limon vs duzeltiyordu biraz da olsa.

Limonata yapmıştım evde içiyordum ama pek faydası olmadı, bazen direk limonu alıp yiyorum iyi gelsin diye ama bulantılar geçene kadar hiçbir şey iyi gelmicek tam olarak sanırsam

Ah ahh o yollardan bende geçtim. Hic öyle kraker leblebiylede geçmiyordu. Benim iki gebeligimde de doğuma kadar devam etti.insan tv de yemek reklamı görünce kusar mı evet kusar bide bende koku hassasiyeti vardı. Dolapların içleri, halılar, koltuklar, hava, hatta su bile kokardı.Allah'ımmm ne kötü günlerdi. Üç ay boyunca siyah zeytin ve ekmek yedim hemde iki öğünde de

Evet şu kokuşeyi mahvetti beni de
9 ay nasıl dayandınız, çok zor ya..

Teseekur ederim allah razi olsun.
Hayirlisi ne ise olsun zaten bir oglum var allah ona saglik versin insallah.
Insallah biter ya o kadar zor ki surekli o bulantiyi yasamak surekli kusmak seni cok iyi anliyorum.
Sadece sabah olsa cok etkilemiyor ama gece gunduz surekli onunla yasamak cok zor.
Gecicek ama oyle dusun.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Kendi evimden her seyden tiksindim. Ev mutfak yastik hatta kizimin oyuncaklari her sey kokuyor. Su da icemiyorum. 9 ay surerse napariz umarim surmez Allah korusun

Amin İnşaAllah çok sağolun, rabbim evladınıza hayırlı ömürler versin

Kendi evimden her seyden tiksindim. Ev mutfak yastik hatta kizimin oyuncaklari her sey kokuyor. Su da icemiyorum. 9 ay surerse napariz umarim surmez Allah korusun

Allah yardımcımız olsun, İnşaAllah 9 ay sürmez, aklıma bazen öyle geliyor sonra diyorum kötüyü getirme aklına diye, iyi düşünelim bol dua edelim, İnşaAllah atlatıcaz

Amin çok sağolun, anneliğin zorluğu daha bebek rahme düşünce başlıyormuş, annemi daha iyi anlıyorum şimdi. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, çoğu zamanı atlatmışsınız maşaAllah, ben de o zamanlara gelebilecek miyim diye düşünüyorum bazen

Bana da günler geçmeyecek gibi geliyordu. Yani sanki bir daha ömrümce öyle yaşıcam ve hiç zaman geçmeyecek gibi
Zaman size su gibi akıp geçsin.
Sabredin.

Güzel dualarınıza teşekkürler. Allah size de sağlıklı bir gebelik nasip etsin, hayırlısı ile alın kucağınıza inşallah.

Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
6 ay boyunca ha bitti ha bitecek derken temiz çarşaf kokusuna bile kusan bir anneyim.
Umarım seninki benim kadar uzun sürmez ama ilk 6 ayda 8kilo verdim ben.
6 ay 7/24 kustum.kilo kilo serumlar yedim hastanede yattım.ama öle böle kusmak değil.kendimden nefret etcek kadar , düşse üzülmem dicek kadar ağırdı.6 ay ne gece ne gündüz evden çıkamadım hastaneye gitmek dışında.evin her yerine kustum.ne kuru ekmek ne çubuk kraker.ne en hafif çorba ne meyve ne sebze.kutu kutu mide ilacı içtim ama içtiğim hiç bir ilaç midemde durmadı.onları bile çıkardım.karnım mideme yapışıyordu öğürürken ve ben çocuga kesin bişe olcak sanıyodum o derece karnım çekiliyordu.6 aya çok kısa süre kala bittii.ve ben kalan 3 ayda dünyayı yedim.bebeğimde sağlıkla dünyaya geldi hemde 3bck kilo.saçlıda doğmadı buarada.(saçlı bebek mide bulantısı yapar derler ya) tek söyliceğimm hepsi geçecek hatırlamıcaksın bile.hatta 2.yi bile isticeksin.sadece sabırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…