- 1 Temmuz 2016
- 78
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi Bebegimeee
-
Ya siz boş verin komşuyu teyzeyi, keyfini çıkartsanıza koskoca şehrin :)Merhaba bayanlar ben artık çok bunaldım evlenmeden önce başka bir şehirdeydim şimdi İstanbul a geldim ve hiç görüşebilecegim arkadaşım Komşum vs yok evde kafayı yicem yanı yasımda genç komşular edinmek istiyorum ablalarım teyzelerim diyorum ama nereye kadar nolcak benm bu halim ya akıl verin bana
Nereye kadar tek takılıcam yaYa siz boş verin komşuyu teyzeyi, keyfini çıkartsanıza koskoca şehrin :)
Spor salonuna yazil veya kurslara git.. Istanbulun hangi yakasındasın :)
Cabuk gel bekliyorumkomşu bi yerden sonra kafa şişirmiyor mu ya :)
ben gelicem bir ay sonra okullar açılıyor beni bekle
Avrupa yakası :)Spor salonuna yazil veya kurslara git.. Istanbulun hangi yakasındasın :)
taaam sen yeter ki gezelim tozalım de hemencecik geliveririmCabuk gel bekliyorum
Merhaba bayanlar ben artık çok bunaldım evlenmeden önce başka bir şehirdeydim şimdi İstanbul a geldim ve hiç görüşebilecegim arkadaşım Komşum vs yok evde kafayı yicem yanı yasımda genç komşular edinmek istiyorum ablalarım teyzelerim diyorum ama nereye kadar nolcak benm bu halim ya akıl verin bana[/QU işe gir sosyalleş bak nasıl arkadasin oluyor evde oturmakla olmaz bir de arkadaşi arama o sana gelcek
Anadolu yakası galiba sen oralara bebekle nasıl gelem8 senedir evliyim yeni yeni keşfediyorum istanbulu oda misafirim geldikcekışın ortaköyu ogrendim bu yazda üsküdarı ve pierloti yi.. Bebekle gayet gidilir.Üsküdar harikaydi cok tavsiye ederim... Gel senle üsküdara gidelim... :)
Yok kiz avrupa yakası. Pierloti eyupte, ortakoy 15 sehitlik koprusunun orda ve eminonunden marmaraya veya vapura bindikmi 3 dk üsküdardasın ,saga saptinmi sahil yuru yuru bitmez
Eşime bu yuzdende cıkıştım , ne gerek varmış pierlottiye cikipta ne olacakmis diyor bana... Baya agir konustum , dokandı demi dedim bende. Eşimde evet dedi, bende 8 senedir burdayim ve ne kadar cok istanbulun guzel yerlerini kacirmisim, oda bana dokandi dedim artik.. Ah haklı buldu beni
5 yıldır o koskoca şehirdeyim keyfi nasıl çıkarılıyor?Ya siz boş verin komşuyu teyzeyi, keyfini çıkartsanıza koskoca şehrin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?