Bunaldım iyice ..

Annem zamanında abime maddi yardım etti ben evlenmeden önce . Şimdi sıra sende diyor kışın bende kalıyor doğalgazımı öder mutfak masrafımı karşılar fln . Sonra havalar ısınınca abimn yanına memlekete ve annesinin yanına gider . Ses etmiyorum ama bunaldım iyice ve yoruldum eve gidip uzanmak istiyorum

Mesele insanlarin birbirini üzmesi degil. Ama insanin yasam alani kendine özeldir. Böyle seyleri acik konusmak lazim. Hemen gitsinler demiyorsaniz bile esinize onunla yeter li kadar zaman geçiremediginizi söyleyebilirsiniz mesela. Cocuk yoksa bir aksam beraber yemege gidin veya cay bahcesine veya baska bir yere gidin. Kücük bir evde kari koca serbest zaman geciremezsiniz ki. Ve bence anneniz olsun kayinvalide kayinpeder olsun fark etmez o Kücük odaya iki kisinin yatacak sekilde imkan yaratin (mesela ikeanin öyle kapatabilecek ama gerekiyorsa iki kisilik kullanilabilen yataklar var). Salon da yatmasin kimse. Hersey konusularak cözülür ancak icinizde biriktirerek degil

Nasil maddi destek sagliyor kalarak orasi pek anlasilmiyor. Ama anneniz bütün kış kaliyorsa esinizin ailesi de kalabilir. Sartlari düzenlemeniz lazim

Anneniz kış boyu sizde kalıyorken eşinize ailen niye bir ay kalıyor diyemezsiniz. Bunu bildiğiniz için de idare ediyorsunuz, etmek zorundasiniz bir bakıma.

Anneniz yardım etmek istiyorsa ki gerek yok, çalışan insanlarsınız, evinizde kalmadan da yapabilir bunu. Aylarca kalıp, kendine çekyat alması da normal ayrıca.

Odaya bir tane daha çekyat alın. Başka zaman geldiklerinde iki ayrı oda olur vakit geçirmek açısından en azından.

Yok zaten gelsin hayatım bi tane daha çekyat alalım mı falan diyeceğim birlikte film izleriz sarılıp diye söyleyeceğim . Muhtemelen anlayacak ama yapacak bir şey uzun zamandır tv izleyemedik fln derim artık kesin eşimde az kaldı hayatım gidecekler zaten diyecek ..

Nasil maddi destek sagliyor kalarak orasi pek anlasilmiyor. Ama anneniz bütün kış kaliyorsa esinizin ailesi de kalabilir. Sartlari düzenlemeniz lazim
Doğalgazımı ödüyor . Mutfak masrafımı karşılıyor . Zamanında abime çok destek verdi şimdi sıra sende dedi . Yok zaten kalabilir ondan ses etmiyorum üzmemek için . Ben sadece bunaldım ve dediğiniz gibi şartları sağlamam lazım . En kötü ihtimalle 1 tane daha çekyat almak ..

Dedigim gibi sizde uzun ebeveynlerden birileri kaldigi icin sartlarinizi ona göre düzenlemeniz gerekecek. Ikinci cekyati muhakkal alin. Gerekiyorsa da kendi yatak odaniza bir televizyon veya beamer alin. Cünkü onlar belki yakinda gidecekler ama.kis geliyor. Bu sefer anneniz gelecek. Bir dahakine yine onlar

Ama onlari bütün kis sizde kalmayarak da yapabilir degil mi? Yoksa kendi masraf yapmayarak mi ödüyor onlari, yani kendi evinde

Ben zaten kalmalarında bir şey demedim ses çıkarıyorum konuşucam demedim sadece bunaldım diye içimi döktüm . Annemin düzeni yok abimde bende kalıyor .. şu odaya çekyat alma kısmını söyleyeceğim . Gece gelsin konuşacağım çekyat meselesini

Annemin küçük oda da tv çekyatı var kendisi girer izler . Muhtemelen kv kp yine gelecek kalmaya o zaman onları oraya alırım artık . Eşim gelsin biz 1 tane daha çekyat yada bazalı yatak alalım diyeceğim ..

Annemin küçük oda da tv çekyatı var kendisi girer izler . Muhtemelen kv kp yine gelecek kalmaya o zaman onları oraya alırım artık . Eşim gelsin biz 1 tane daha çekyat yada bazalı yatak alalım diyeceğim ..

Öyle yapin. Hem onlar da rahat eder. Siz de calisiyorsunuz ve dinlenmeniz lazim evde

Yani kaynana ve kaynbabamiz aynı karakterde galiba.. okurken güldüm yani aynu şekilde onlar da bize gelince salonda yatar . Geçenlerde 5 gün durdular 7 de kalkıyorlar hemen kahvaltı kalkmasam başka sorun . Öğlen gene acikiliyo zor tabiki düzenin bozulması insan salonunda oturup bı TV izleyemiyor bile durmadan iş yemek bulaşık

Hepte erkek tarafının anne babası yüzsüz oluyor bu konuda hiç şaşmaz. Bi kerede gelinin anne babasının eve çöktüğünü okumadım da çevremde de duymadım. Erkek ebeveynleri bunu kızı olsa yapamaz ama oğlundan cesaret aldığı için nasılsa gelin bi şey diyemez dese de oğlum müsade etmez diye düşündüklerinden arsızlığı uzunca sergiliyorlar. Bu kim olursa olsun bi evde o kadar uzun süre kalınmaz. Bizde de dayım öyledir elini verirsin kolunu kaptırırsın adama sinir krizi geçirtiyor bana haberiz geliyor, bi gün kapıyı açmamıştım banyodan yeni çıkmıştım yemin ediyorum bi saat evin önünde oturdu bide ara ara zile basıyor hayır gulyabanilerin açmasını mı bekliyor anlamadım aynısını kızı da yapmıştı tam iki saat durdu yarım saat aralıksız zile bastı o zil sesi beynimi çürütmüştü öyle soğudum ve nefret ettim ki o hareketlerinden.. Yüzsüz demek iltifat kalır bizimkilere. Söyleyin eşinize açıkça bi çaresini bulsun bence.

Annemin kalacak bir evi yok düzeni yani .

Nasil yok ben anlamadim ya. Babaniz vefat mi etti? Eskiden hangi evde kaliyordu da yaninizda kaliyor. Siz kendinizi gecindiremiyor musunuz da kadin dogalgaz mutfak alisverisini oduyor. Niye abinizle bir olup annenize bir duzen kurmuyorsunuz ki? Yaz kis ordan buraya gel git yapiyor. Ilginc hakikaten aklim almadi.

Allah yardımcın olsun insan istedi gibi dahi evinde osuramaz büyük dert

Ya sıkıntı yok gelsinler benim annemde kalıyor ama salonda yatmaları sadece düzeni bozuyor hepsi bu .. benm annemde kalıyor . Arkadaşların dediği gibi en kısa zamanda 2, çekyatı almamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…