Bunaldım iyice ..

Bu evlilik ve uyumsuz aile olması gerçekten çok zor anlayissiz çalışan kadına değer vermeyen insanlar olmalari çok zor Zaten iste birsuru gıcık insanlarla bir sürü şeyle karşılaşıyorsun stres oluyorsun eve geldiğinde de rahat edememek gerçekten çok zor ama bunu es ailesinden kimse anlamaz ne var kalsın ne zararları var derler esin de aynı şekilde düşünür kimse görmez senin iste neler yaşadığını eve geldiğinde herşeye yetişmeye çalıştığını kimse gormez

Ben zaten kaldıkları için bir şey demiyorum ki yani söylenen bir şey yok ben sadece içimi döktüm yani uygulanan söylenen yapılan bir şey yok .. kalamaz kalmamalı demiyorum yani .. odam da izliyorum zaten çözümü buldum yani

Eşim çoğu zaman söylenir ya da bir şey olduğunda müdahale eder ama tabi annesi babası kalsın istiyor haklı olarak .. bende zaten üzmek kırmak istemiyorum ses etmiyorum .. kv yapıyor valla her zaman derim kötü gelin olmak iyidir her zaman bırak öyle desinler çünkü ağzınla kuşta tutsan kötü olacaksın

Valla artık koyverdim yemek vs işime ne geliyorsa bugün kv kp ne yedi bilmiyorum mesela dün çorba vardı onu yediler herhlde ama buzdolabında patlıcan kabak var yap diyorum yapmıyor benm eşim gece geliyor işten gelip ne yaparsam o eşime yapıyorum aslında bıraktım . Az önce Almanya dan akrabaları gelecekmiş istla kv evinde kalacaklarmış ayın 18inde ooo daha çok varmış dedim üst katta yatarlar dedi aman anne evde bol odan var nasılsa sizin yatak odanız yapıldı anne dedim sadece sen salonda yatamayacaksın dedim artık babanın horlamasını çekicez dedi yani gitmiş olursunuz o zamana kdr demeye getirdim . Eşim biliyormuş mesela söylemedi bana ne dönüyor bilmiyorum

1 aydir kalan anasi babasi icin biktin mi diyor?Yoo bikmadim mi diyorsunuz.Biktim evet hizmet etmekten biktim neden demiyorsunuz?
Kendi otursun hizmet etsin bakalim bikac gun.

Anneniz neden kalıyor sizde?

Eşinizde çok garip.

Yani sizin bir şekilde rahat edemediğinizi biliyor ama anlamıyormuş gibi davranıyor ayrıca kayınvalixenizin yurt dışından gelecek misafirlwrinden neden sizin haberiniz sonradan oluyor?

Eşiniz kadar sizde hatalısınız. Böyle böyle aileleriniz yüzünden aile birliğiniz sarsılır birbironizi unutursunuz.

Yurtdışından gelecek misafirler bana gelmeyecek kv evine gelecek .

Annesi de mi konu sahibinde kaliyirmus?E ozman sikayet hakkiniz yok ki.Anneniz ne kadar sure kalacak?Ev olmus yol gecen hani ya.

Ailelerinizden kopamayacaksınız neden evleniyorsunuz ki? Hayır eli ayağı tutan, eşini kaybetmemiş koskoca insanlar nasıl aylarca kalabiliyor aklım ermiyor, herkes kendi evinin konforunu düzenini özler, çok garip. Evlilik ve özel alan diye bir şey kalmamış.

Yani sizin bir şekilde rahat edemediğinizi biliyor ama anlamıyormuş gibi davranıyor ayrıca kayınvalixenizin yurt dışından gelecek misafirlwrinden neden sizin haberiniz sonradan oluyor?

Eşiniz kadar sizde hatalısınız. Böyle böyle aileleriniz yüzünden aile birliğiniz sarsılır birbironizi unutursunuz
Annenizde çorba mı ısıtıp yiyecek, siz alışveriş merkezindeyken anneniz evde onlarla mı kalacak?

Ben anlamadım yazınızdan kusura bakmayın evde çorba vardı ..

Yalnız konunun ilk mesajına bu arada çok çok küçük br ayrıntı ama annem her kış bende kalıyor hatta o kadar yerleşti ki kendine çekyat bile aldı diye ekleyin. Millet boşu boşuna kadınların aileleri çok minnoş hep kv kp çöküyor evlere diye yorum yapmak için yarışmasınlar. Konunuza gelince de annenize çözüm bulmadığınız sürece bu sorunlarınızın bir çözümü olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…