Bunaldım iyice ..

Dedikleriniz ile ne alakası war anlamadım ben bunaldıpım için yazdım yani bir şey yaptığım yada yapacağım dan değil gelirken uzun kalmayacaklardı diye bildiğimden çözüm üretemedim. Dün akşam eşimle de konuştuk tartıştık baya hatta bu konu üzerinden değil direk sordum biliyormuydun diye ..

Sorununuz eşinizin ailesinden kaynaklanmıyor ki. Sorun annenizin her kışı sizde geçirmesi. Eşiniz bu yüzden ailesinin uzun kalmasında sorun görmüyor. Oysa ki şartlar çok farklı vardiyalı çalışıyor annemi görmüyor diyorsunuz ama onun ailesi ile ilgili en ufak bir şikayetinzde o da annenizi öne sürecek çok belli. Aynı şey olmamasına rağmen. Ama annenizin sizinle kalması sizin elinizi kolunuzu bağlıyor maalesef. Her iki aile de elini çeksin artk sizden. Kendi düzeninizi oluşturamazsınız bu şekilde.

Anneniz kalinca bunalmiyor msuunuz?yani annemde olsa herkesin bi ozeli var.Neden ayri ev acmadinjz abi kardes?Emeklisi flann yok mu?

Çok doğru benim iznim çok ben kendim ailemde istediğim kadar kalıyorum eşim en fazla 3 gün kalıyor uzak olmasına rağmen eşim de benden ailesinde aylarca kalmamı bekliyor. Niye sen nasıl hissediyorsan ben de öyle bunun iyi yada kötü olmakla da alakası yok

Valla öyle böyle olmaz ev ev üstüne de olmaz kadıncağız orda burda nasıl rahat ediyor herkes alsın evini o da otursun evinde düzensizlik çok zor bakın siz eve biri gelince nasıl rahatsız oluyorsunuz o kadın her gün gittiği yerde misafir çok zor Allah yardım etsin

Onlar bir şekilde halledilir ama ortak alanlar tuvalet mutfak banyo gece kalkıp su içicen mesela yada çamaşır aman çok sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…