Kızlar gene bi sorunla karşınızdayım. Sorunların içinde boğuldum çözemiyorum artık.
Şimdi biz evlenirken benim ailemle esimin ailesi baya kavga çıktı birbirlerine girdiler. Ondan beri gıcıklar ve biz altlı üstlüyüz. Annem arada bi geliyordu pek sorun olmuyodu ama kv onuda sorun etmeye başladı şimdi bende kv ile küsüm zaten.
Biz ayda 3-4 kere gidiyoruz ama daha gittikten 1-2 gün sonra hemen ailemde bize gelmek istiyor. Açıkca söyleyemiyorum da.
Bugünde gelmişler hiç haber vermeden oturduğum semte, evde değildik aradım söyledim çok bozuldular felan. Oturdum 2 saat ağladım bu şekilde yaşamak zoruma gidiyo artık.
Annemde az önce mesaj attı yük mü olduk size baban ağladı felan yazmış cok kötüyüm bilmiyorlar ki hiçbisey...
Artık bu yüzden boşanmayı düşünüyorum 15 aylıkta kızım var Cesaret edemiyorum. Eşimde diyor gelseler kavga çıkacak biliyorum.
Bende biliyorum kv rahat durmaz. Onun kadar kinci bi insan görmedim bizi ayırmak için bile yapar. Kavgayı çok sever kendisi. Tasınsak ne kavgamız olur ne gürültü ama taşınmayada yanaşmıyor eş kişisi.
Ama aileme çok üzülüyorum cok bunaldım içimi dökmek istedim günlerim böyle mutsuz geçiyor çok doluyum...
Cok haklisiniz maalesef. Ah bi taşınmayada yanaşsa. Neymis ev varken taşınılırmıymış millet gülermiş. Bıktım artıkKayınvalideniz ne hakla karışır ki? Siz neden böyle bir sebep yüzünden ailenizin gelmesine engel olmak istiyorsunuz. Çok kızdım size.
Kayınvalide gördüğünde sorun çıkaracak biriyse ve buna engel olamayacaksanız taşının. Eşiniz de bunu kabullenecek mecburen.
Ya aslında arkalarında tabiki dururum ama gelirlerse ve o kv olacak kadın bi kavga cıkarır benim aileme bi laf söylerse ben bu evde duramam annemlerle beraber giderim. Kısaca bu evlilik biter cünkü eş taşınmaya yanaşmıyor...Siz neden anne babanızın arkasında durmuyorsunuz? Kv ile küs olabilirler sizin evinize gelen misafire ki misafir bile denmez anne babanıza onlar ne karışıyorlar siz niye karışmalarına izin veriyorsunuz? Madem eşiniz taşınmak istemiyor ki bunun tek sebebi anne babasının yanında olmak siz de sesinizi çıkarın artık anne babanizi ezdirmissiniz onlara. Ben sizi hatalı buldum açıkçası siz bu kadar sessiz kalınca karşı taraf da onları sahipsiz bilmis demek ki. Babanızın ağlamasına çok uzilduü gerçekten lütfen onlara bunu yaşatmayı bir daha. Haklı ya da haksız olmaları birşeyi değiştirmez onlar sizin anne babanız onlara sahip cikin.
Çok üzüldüm yaa ,başkası için babanı ağlatmak ne demek ? Kim karışır senin evine ,misafirine ? Karışsa bile cevabını veremiyor musun ? Elin oğlu yüzünden babamı aglatsam kendimi keserdim ..şimdi kocan olmuş olabilir ama baba başka .Annemde az önce mesaj attı yük mü olduk size baban ağladı
Maalesef bende cok üzgünüm ama babamda biraz içmiş hatta baya içki içmiş onunda etkisi var. Cevabını veririm ama benim annem babam buraya geldiğinde bi laf söyleyip kavga cıkarırsa ozaman burda duramam benÇok üzüldüm yaa ,başkası için babanı ağlatmak ne demek ? Kim karışır senin evine ,misafirine ? Karışsa bile cevabını veremiyor musun ? Elin oğlu yüzünden babamı aglatsam kendimi keserdim ..şimdi kocan olmuş olabilir ama baba başka .
Cok haklisiniz maalesef. Ah bi taşınmayada yanaşsa. Neymis ev varken taşınılırmıymış millet gülermiş. Bıktım artık
Ya aslında arkalarında tabiki dururum ama gelirlerse ve o kv olacak kadın bi kavga cıkarır benim aileme bi laf söylerse ben bu evde duramam annemlerle beraber giderim. Kısaca bu evlilik biter cünkü eş taşınmaya yanaşmıyor...
Durma ,öyle evde durma zaten . alkol alan baban da hiç kimseyi ilgilendirmez .bu yüzden mi sıkıntı çıkarıyorlar ? Çok saçma sapan işlerin tam ortasında duruyorsun .bence bir karar vermen lazım .o zaman sen de esinin ailesini evine sokma .Maalesef bende cok üzgünüm ama babamda biraz içmiş hatta baya içki içmiş onunda etkisi var. Cevabını veririm ama benim annem babam buraya geldiğinde bi laf söyleyip kavga cıkarırsa ozaman burda duramam ben
Ya aslında farkında olsalar gelmek istemezler sanırım ne biliyim elimizden geldiğince biz onlara gidiyoruz özlem gidermek için bugünde seçim felan var diye gidemedik.Aileniz bu durumun farkında degıl mı..
Yani gelirlerse evlılıgınız bıter misali..
Gerci hıcbır sebep ailenizi o duruma getirme hakkı vermez sıze..
Sız ve eşiniz suclu sunuz..
İroni bu değil mi??Anne baba dediğiniz bugün var yarın yok.
Kocanız ömür boyu sizinle.
Ana baba için yuva mı yıkılır?
Elbette sizi dünyaya getirdiler, büyüttüler, evlendirdiler.
Yapmasalardı değil mi?
Ne halleri varsa görsünler, yeter ki kocanızın ve kv nin gönlü incinmesin.
Tabi ki.İroni bu değil mi??
Aynen öyle. Okadar bunaldım ki artık. Ailem bunları duysa zaten senin huzurun bozulmasın evliliğini felan dağıtma biz gelmeyiz diyecekler. Ama ben kendimden nefret ediyorum bunları yasattığım için.Durma ,öyle evde durma zaten . alkol alan baban da hiç kimseyi ilgilendirmez .bu yüzden mi sıkıntı çıkarıyorlar ? Çok saçma sapan işlerin tam ortasında duruyorsun .bence bir karar vermen lazım .o zaman sen de esinin ailesini evine sokma .
Anladım:)Tabi ki.
Konu sahibi kocasına ve kv ye sınır çizmek yerine, ailesinin gelmesini engellemeye çalışıyor.
Evlat var evlatcık var.
Kv ile zaten muhattap olmuyorum, kavgalıyız amacı zaten eşimle bizi birbirmize düşürmek ve benim bu evden gitmemi saglamak.Tabi ki.
Konu sahibi kocasına ve kv ye sınır çizmek yerine, ailesinin gelmesini engellemeye çalışıyor.
Evlat var evlatcık var.
Ailenize gıdın.. Ve aciklama yapın.. Ya da eşinize net konuşun..Ya aslında farkında olsalar gelmek istemezler sanırım ne biliyim elimizden geldiğince biz onlara gidiyoruz özlem gidermek için bugünde seçim felan var diye gidemedik.
Ama çok üzgünüm aileme bunu yasattığım için. Şimdiki aklım olsaydı böyle bi aile varken aşkından ölsemde evlenmezdim eşimle.. büyük aşkla evlendiğim eşimden de soğudum sevgi de kalmadı ...
Diğer yazdıklarımıda okusanız? Evet abarttığını düşünüyorum babamın. Aradıgında konusamıyordu bile bide düşünün kv gelip anneme babama bi laf söyleyecek geldikleri için kavga çıkaracak. dahada zaten duramam bu evde. Bu seferde yok babası sarhoştu bilmem ne.Anladım:)
Aynen hatta babasının ağlaması olayına "içki içmişti zaten onun etkisiyle ağlamıştır" şeklinde bakıyor.
Büyüt besle bi ton fedakarlık yap kv laf edecek diye evine sokma.
Yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?