Eşimde onların kuklası zaten demediğim bişey değil ki. Anasına lafıda geçmiyo zatenBu kadar pasif olmayın ya.
Kocadan önce aile vardı.
Kocanıza söyleyin ailem istediği zaman gelecek buraya ve annen tek laf ederse bende durmam 1 dk burada diye.
Ağız dil boşuna yaratılmamış
Benim anlamadığım neden hala o evdesin?Eşimde onların kuklası zaten demediğim bişey değil ki. Anasına lafıda geçmiyo zaten
Sonuçta aileniz evladının evine rahatça gelemiyorsa suç sadece kv de değil sizde de var.Kv ile zaten muhattap olmuyorum, kavgalıyız amacı zaten eşimle bizi birbirmize düşürmek ve benim bu evden gitmemi saglamak.
Ben öyle bi kavga ortamına ailemi sokmak istemiyorum o yüzden engelliyorum çünkü eminiz kv nin pislik yapacağından. Bide gelip benim aileme tek bi laf söyledikleri dakika ailemle birlikte giderim biter yani bu evlilik.
Bu sekilde bi iki kere konuşmaya çalıştım bu seferde ben seni götürüyorum zaten her hafta'ya getirip konuyu kapatıyor ama ciddi bi sekilde konusmam gerek sanırım. Neymis oda kendi ailesiyle oturup kalkmıyormuş bilmem ne. (Zaten işten eve gelip benle bile oturduğu yok)Babayı ağlatmak ne demek ?
Size çok kızdım konu sahibi. Ya eşin olacak kişi arada denge kurup annesini frenleyecek ya da tasinmaya yanaşacak. Onunki ailede sizinki ne ?
Aynen doğru. Ailem ağzının payını verir ama olay büyür işte. O bi şekilde üste de çıkar ve ben bu duruma ailemi düşürmek istemiyorumUzgunum diyosunuz ama benim babam kv icin aglayacak annem yuk mu olduk diyecek ve ben sadece uzulmekle mi kalacagim.kv size geldiklerini nerden bilecek hadi bildi diyelim gelse de izin vermezdim.zaten kusmussunuz niye gelsin.siz boyle yaptikca oda kendini bi halt sanacak.benim sayemde ailesini getirmiyor diyecek.tam tersine her firsatta cagirin aileyi bisey dersede arkanizda aileniz var versinler agzinin payini
Nolmus çocuk varsa ? Bende iki tane var ,eşim bilir bi sıkıntı yaşadığımda ikisini de alıp gidebilecek güce sahip olduğumu . Çocuktan önce kendin arrik tahammül edebilecek misin bu olanlara ,bunu düşünAynen öyle. Okadar bunaldım ki artık. Ailem bunları duysa zaten senin huzurun bozulmasın evliliğini felan dağıtma biz gelmeyiz diyecekler. Ama ben kendimden nefret ediyorum bunları yasattığım için.
Tabi bide cocuk var ortada..
Eşiniz annesine burası bizim evimiz,eşimin ailesi de gelecek,sen karışma anne diyemiyor mu? Çocuk gibi gelirlerse olay çıkar vs diyor.Kızlar gene bi sorunla karşınızdayım. Sorunların içinde boğuldum çözemiyorum artık.
Şimdi biz evlenirken benim ailemle esimin ailesi baya kavga çıktı birbirlerine girdiler. Ondan beri gıcıklar ve biz altlı üstlüyüz. Annem arada bi geliyordu pek sorun olmuyodu ama kv onuda sorun etmeye başladı şimdi bende kv ile küsüm zaten.
Biz ayda 3-4 kere gidiyoruz ama daha gittikten 1-2 gün sonra hemen ailemde bize gelmek istiyor. Açıkca söyleyemiyorum da.
Bugünde gelmişler hiç haber vermeden oturduğum semte, evde değildik aradım söyledim çok bozuldular felan. Oturdum 2 saat ağladım bu şekilde yaşamak zoruma gidiyo artık.
Annemde az önce mesaj attı yük mü olduk size baban ağladı felan yazmış cok kötüyüm bilmiyorlar ki hiçbisey...
Artık bu yüzden boşanmayı düşünüyorum 15 aylıkta kızım var Cesaret edemiyorum. Eşimde diyor gelseler kavga çıkacak biliyorum.
Bende biliyorum kv rahat durmaz. Onun kadar kinci bi insan görmedim bizi ayırmak için bile yapar. Kavgayı çok sever kendisi. Tasınsak ne kavgamız olur ne gürültü ama taşınmayada yanaşmıyor eş kişisi.
Ama aileme çok üzülüyorum cok bunaldım içimi dökmek istedim günlerim böyle mutsuz geçiyor çok doluyum...
Simdiye kadar sert bi konusma yapmamis olmanız hata. Ben sizi suçlu buldum kusura bakmayın.Bu sekilde bi iki kere konuşmaya çalıştım bu seferde ben seni götürüyorum zaten her hafta'ya getirip konuyu kapatıyor ama ciddi bi sekilde konusmam gerek sanırım. Neymis oda kendi ailesiyle oturup kalkmıyormuş bilmem ne. (Zaten işten eve gelip benle bile oturduğu yok)
Edemiyorum maalesef edemediğim okadar cok sey var ki. Küçük seyler bile büyüyor içimde ve günden güne mutsuzluğum artıyor. Ciddi bi bunalımın içindeyim. Bu sekilde hayat mı geçer sorusu kafamdan gitmiyor.Nolmus çocuk varsa ? Bende iki tane var ,eşim bilir bi sıkıntı yaşadığımda ikisini de alıp gidebilecek güce sahip olduğumu . Çocuktan önce kendin arrik tahammül edebilecek misin bu olanlara ,bunu düşün
Baslarım kvye de ese de, siz neden ailenizn arkasında dumuyorsunuzKızlar gene bi sorunla karşınızdayım. Sorunların içinde boğuldum çözemiyorum artık.
Şimdi biz evlenirken benim ailemle esimin ailesi baya kavga çıktı birbirlerine girdiler. Ondan beri gıcıklar ve biz altlı üstlüyüz. Annem arada bi geliyordu pek sorun olmuyodu ama kv onuda sorun etmeye başladı şimdi bende kv ile küsüm zaten.
Biz ayda 3-4 kere gidiyoruz ama daha gittikten 1-2 gün sonra hemen ailemde bize gelmek istiyor. Açıkca söyleyemiyorum da.
Bugünde gelmişler hiç haber vermeden oturduğum semte, evde değildik aradım söyledim çok bozuldular felan. Oturdum 2 saat ağladım bu şekilde yaşamak zoruma gidiyo artık.
Annemde az önce mesaj attı yük mü olduk size baban ağladı felan yazmış cok kötüyüm bilmiyorlar ki hiçbisey...
Artık bu yüzden boşanmayı düşünüyorum 15 aylıkta kızım var Cesaret edemiyorum. Eşimde diyor gelseler kavga çıkacak biliyorum.
Bende biliyorum kv rahat durmaz. Onun kadar kinci bi insan görmedim bizi ayırmak için bile yapar. Kavgayı çok sever kendisi. Tasınsak ne kavgamız olur ne gürültü ama taşınmayada yanaşmıyor eş kişisi.
Ama aileme çok üzülüyorum cok bunaldım içimi dökmek istedim günlerim böyle mutsuz geçiyor çok doluyum...
Gitsem ailemde arkamda olur maddi manevi sıkıntım da olmaz. Kvnin yanında annem demişti başka biri hakkında. yürümüyosa bi evlilik kimse mecbur değil herkes boşanabilir ölüm değil ya dedi.Cocuğunuzu bahane etmeyin. Herkesin var çocuğu. Adamlar bu yüzden ezdikçe eziyor iste. "Çocukla nereye gidecek?" diyorlar.
Ne kadar guzel bir ailen var . Kiymetleini bil hiç kimse için üzme. Ailen bu sorunlardan haberdar olmadığı için birşey demiyorlardir.Gitsem ailemde arkamda olur maddi manevi sıkıntım da olmaz. Kvnin yanında annem demişti başka biri hakkında. yürümüyosa bi evlilik kimse mecbur değil herkes boşanabilir ölüm değil ya dedi.
Evlenmeden öncede demişti bana mutsuz olursan hep arkandayız diye.babamda aynı şeyi söyledi geçen.
Şimdi pek dediğini duymuyorum her konusmamızda cocuguna eşine sahip çık kimse kimseden iyi değil eşin iyi size sahip çıkıyor felan diyor hep. Tabi burdaki yaşadığm hiçbi sorunuda bilmiyor bi duysalar şok geçirirler sanırım.
Benim düşüncem acaba pişman olur muyum evlilğimi bitirdiğim için. Bide kızımın velayetini felan alabilirler mi. Ondan 1 gün bile ayrı duramam
Beraber oldukça sorun bitmez .evi taşıyın ,sizinse satın gidin .Edemiyorum maalesef edemediğim okadar cok sey var ki. Küçük seyler bile büyüyor içimde ve günden güne mutsuzluğum artıyor. Ciddi bi bunalımın içindeyim. Bu sekilde hayat mı geçer sorusu kafamdan gitmiyor.
3 ay öncesine kadar da maaş yeme içme birdi zor bela ayırdık kavga dövüş.
Bu şekilde rahat huzurlu olacağımı sanırken sorunlar bittmiyor
Cok cok bu kadar uzulurler.bu hayattan ogrendigim bisey var kimseyi anne babban icin uzmeyeceksin.aileniz kotu olsaydi tamam derdim ama kotu degillermis yazik uzmeyin onlariAynen doğru. Ailem ağzının payını verir ama olay büyür işte. O bi şekilde üste de çıkar ve ben bu duruma ailemi düşürmek istemiyorumöyle bi tartışmaya girdiklerini düşünmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?