Bunaldım

Benim evime gelene gidene kim karışabilir? Hele de annem babama!!! Öyle bir durum olduğu gibi hemen taşının ordan yada böyle birşey olursa ben burda kalmam diye eşinize söyleyin kv asla böyle bir şeye kalkışmaz(eğer ordan taşınmanızı istemiyorsa)

Eşin bu evliliğin bitmesinden bu kadar korkmuyor da sen niye korkuyorsun. Eşin adam olsun da anasına sahip çıksın maden taşınmıyor. Evime annem babam gelemeyecekse ben o evin kadını değil hizmetçisiyimdir ancak.

Pardon da ailenizin evinize gelmesine hangi hakla karışıyor yazık diil mı babana da ağlıyor adam ara herşeyi anlat kv defolsun gelmesin evinize bu ne rahatlık

Öncelikle ailen arkanda ne güzel olması gereken de o , birçok kadının ailesi arkasında olmadığı için boşanamıyor eğer ailen şimdiye kadar olan olayları bilse seni 1 dk tutmazlar,ayrıca boşanmak istersen çocuğunu kimse alamaz sana verir mahkeme senin bu evlilikte mutlu olduğunu düşünmüyorum artık çocuğun henüz 1 yaşında sanırım ama biraz büyüme başlayınca oda anlıyacak senin mutlu olmadığını evde ki olayları ileride sana sorabilir bile eğer boşanmazsan anne neden devam ettin diye,en azından bir süre ailenin yanına git kafanı dinle çocuğunu ve geleceğini düşün ona göre kar.

Besle büyüt danayı tanımasın anayı derler ya sizinki o hesap. Yazik.

babanın ağlamasına nasıl göz yumabildin?
neden ezdiriyorsun aileni çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…