Bunalıma Girme Lüksü Olmayanlar

yok ama depresyondayım ve depresyondaki halimle işe gitmek ders çalışmak hepsi birer işkence gibi geliyor
tez yazıyorum da (ikinci kez ...)
ilk tezim kabul edilmedi hoca en baştan yazmamı istedi...

canım depresyon öle bişe değil bnde bunalımdayım calısıyorum da işimi gücümü de yapıyrorum öle kahve al tv izle keyiftir depresyonda onu da yapasın gelmiyor

Bunalıma girme şansım, boğazda birkaç yalı alma şansımdan daha az.

Hasta olmayayım diye 2 kişi takviye gıda bir kişi de ginseng mi neymiş ondan almış. Düşünün hasta olma lüksüm yok.

yok ama depresyondayım ve depresyondaki halimle işe gitmek ders çalışmak hepsi birer işkence gibi geliyor
tez yazıyorum da (ikinci kez ...)
ilk tezim kabul edilmedi hoca en baştan yazmamı istedi...
Dua et cocugun yok
Bu sekilde olup ustune cocuguyla ilgilenmek zorunda kalsaydin asil o zaman gorurdun gununu

Aksamlari kendine vakit ayir biraz

canım depresyon öle bişe değil bnde bunalımdayım calısıyorum da işimi gücümü de yapıyrorum öle kahve al tv izle keyiftir depresyonda onu da yapasın gelmiyor
ya şu dizi var ya kardeş payı onu izleyeyim diyorum eğlendiriyor iki gülüyorum sonra yine aklıma tez geliyor vicdan yapıyorum valla ben de bilmiyorum depresyon mu bunalım mı neyse artık

Yillardir hasta olup yatamiyorum cocuklar sağolsun ayakta atlattiriyorlar bana hastaligi depresyonu bunalimi herseyi :) Ben de isterdim elimde kahvemle rahat rahat 3 gun bi bunalima gireyim tv karsisinda.

Bazen cok doldugum anlarda Ben banyoya girip bi yandan banyo yapip bi yandan agliyorum bazen cocuklar gormesin diye.. bi nebze rahatlatiyo insani bence:))

Bazen cok doldugum anlarda Ben banyoya girip bi yandan banyo yapip bi yandan agliyorum bazen cocuklar gormesin diye.. bi nebze rahatlatiyo insani bence:))
ben şimdi bir şey söyleyeceğim tepkilerden korkuyorum ama bir haftadır banyo yapmadım
kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam
ama bugün girmem şart artık kokuyorum yahu

Keşke benim de bir çocuğum olsa en azından tutunacak onun için dayanmalıyım diyebilecek gücüm olurdu

Allah gönlünüze göre versin dedikten sonra,
Çocuğunuz olduğunda, şimdi bunalıma girmek lüks ya,
O zaman uyumak, şöyle bir kahve içmek, hatta ilk zamanlar duş almak lüks olacak.
Geçmiş olsun yine de :) son bir gayret kalkıp dışarı çıkın, gezin, tozun, kısa bir tatil ayarlayın...
arkadaşlarınızla bir kızlar gecesi falan yapın...
geçen 80 li yaşlarında komşumun annesi söyledi.
Kızım şimdi yorulun, yaşlanınca dinlenirsin. :)
Ben de yaşlanmayı bekliyorum :))

ben şimdi bir şey söyleyeceğim tepkilerden korkuyorum ama bir haftadır banyo yapmadım
kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam
ama bugün girmem şart artık kokuyorum yahu
Olsun 1 hafta abarti uzun degil bence:) saclar icin saglikli bile:))

Bi arastirmaya gore.. ki bencede oyle test edip onayladim.. yapmaktan kactigimiz seyleri yaptigimiz zaman en cok tatmin oluyomusuz.

Ertelemeyip yapmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…