- 25 Mart 2013
- 131
- 176
- 103
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
yok ama depresyondayım ve depresyondaki halimle işe gitmek ders çalışmak hepsi birer işkence gibi geliyor
tez yazıyorum da (ikinci kez ...)
ilk tezim kabul edilmedi hoca en baştan yazmamı istedi...
Dua et cocugun yokyok ama depresyondayım ve depresyondaki halimle işe gitmek ders çalışmak hepsi birer işkence gibi geliyor
tez yazıyorum da (ikinci kez ...)
ilk tezim kabul edilmedi hoca en baştan yazmamı istedi...
ahaha yemin ederim aynı ben dsadasd dertlerimiz farklı ama sonuç aynı
Aklıma ilk gelen bu oldu
ya şu dizi var ya kardeş payı onu izleyeyim diyorum eğlendiriyor iki gülüyorum sonra yine aklıma tez geliyor vicdan yapıyorumcanım depresyon öle bişe değil bnde bunalımdayım calısıyorum da işimi gücümü de yapıyrorum öle kahve al tv izle keyiftir depresyonda onu da yapasın gelmiyor
birgünden bişe olmaz haftasonu birgün bikaç saat dinlenya şu dizi var ya kardeş payı onu izleyeyim diyorum eğlendiriyor iki gülüyorum sonra yine aklıma tez geliyor vicdan yapıyorumvalla ben de bilmiyorum depresyon mu bunalım mı neyse artık
Gecmis olsun:) adamada bulastirdik demiyosunda:)ne bunalimi,
agiz tadiyla bir grip bile olamiyorum.
dun cocuklar ve ben hastaydik, ne guzel esim ilgileniyordu,
kiskanc, gitmis hasta olmus, isten eve dondu simdi,
kaldi mi bana isler
O hep hasta oluyor ki, biz Kirk yilin basi olduyduk.Gecmis olsun:) adamada bulastirdik demiyosunda:)
Orjinalini yasemin sakallioglu yapmisti:)
Aklıma ilk gelen bu oldu
ben şimdi bir şey söyleyeceğim tepkilerden korkuyorum ama bir haftadır banyo yapmadımBazen cok doldugum anlarda Ben banyoya girip bi yandan banyo yapip bi yandan agliyorum bazen cocuklar gormesin diye.. bi nebze rahatlatiyo insani bence:))
ve sabahtan beri ağlıyorum saldım valla kendimiBazen cok doldugum anlarda Ben banyoya girip bi yandan banyo yapip bi yandan agliyorum bazen cocuklar gormesin diye.. bi nebze rahatlatiyo insani bence:))
Keşke benim de bir çocuğum olsa en azından tutunacak onun için dayanmalıyım diyebilecek gücüm olurdu
Olsun 1 hafta abarti uzun degil bence:) saclar icin saglikli bile:))ben şimdi bir şey söyleyeceğim tepkilerden korkuyorum ama bir haftadır banyo yapmadım
kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam
ama bugün girmem şart artık kokuyorum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?