Bunalıma Girme Lüksü Olmayanlar

Ben de bunu anlamıyorum hiç, gerçekten çocukları ailelere bırakıp gidemiyormusunuz? veya arkadaşlara?
Her cocuk aynı mı bilmiyorum. Ama bizim büyükler baş edemiyor hele şuan yapışık gezme sürecindeyiz.. Hepsini geçtim gün İçinde okadar cok yoruluyorsun ki biri bebeğe az bakayım dese uykuya geçiyorsun. Çünkü gecen de kalitesiz bak bu saatte alt değil süt ver pışpışla derken uykum kaçtı.. Kitap okumak hayal

iki kizim biraz daha buyusunler..su an biri uc bucuk yasini iki ay gecti dort yasina dort ay kaldi.diger cadim 16 aylik.o kadar hareketliler ki ben oturmayi unuttum..
ama ahdedttim biraz daha buyusunler bunalima giricemmmm..yok benim ne hasta olma ne de kendimi salma luksum yokkk malesefffff yokkk

Günaydın ben lisansta da zorlanıyordum disleksi var da maalesef
Evet, bunu da çok düşündüm ama araştırmayı öğrenmeyi ve hatta öğretmeyi o kadar çok seviyorum ki bu benim için bir tutku. Mesela iki yılda bölümde girmediğim ders kalmadı sırf hangi derste ne anlatılıyor görmek öğrenmek için diğer araştırma görevlisi arkadaşlar bir derse asistanlık yaparken ben uç derse yaptım, kendim istedim seviyorum çünkü. Ya da atıyorum öğrencilerim jüriden önce mail atıp soru sorarsa diye jüri öncesi geceleri sesini açıp telefonun başucuma koydum, gecenin ikisinde gelen maile cevap verdim. Bunların hiçbirisi beni yormadı yoran şeyler değildi seviyorum çünkü. Ama tez hocamla iletişim durumumuz beni çok yordu çok
Aile desteğim iyi ama onlarla çok detaylı konuşamıyorum bir şey anlattım geçen haftalarda mesela bir baktım ben uyurken annem gelmiş başımda ağlıyor yazık kadına:/ Babam da keza üzgün bugünlerde onları mutsuz etmek de yıpratıyor. Sevgilimle de çok paylaşamıyorum bir kere denedim gece uyuyamadı ertesi gün işten izin alıp evine gitti dinlenmeye. Çevremdeki insanlara zarar veriyormuşum gibi hissediyorum veriyorum da. Tek sağlam destekçim kız kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım sağolsun sürekli dinliyor yanımda her daim varlığı yeter... Bir de sizler <3 iyi ki varsınız..

Bunalıma girsem kim takarki ancak Bunalımların dipsiz kuyularına sokarlar ve oradan çıkamam için ellerinden gelenin en fazlasını yaparlar ve üzerinede o kuyunun kocaman taş koyarlar ki dipsiz kuyudan kalayım diye bilmem anlatabildim mi beni anlayanlar bu kuyunun içine düşelerdir diye düşünüyorum sevgi ve saygılarımla Rabbim bizi bu dipsiz kuyulara düşmekden düştüysek oradan kurtarsın amin

bence bir gün verip anne çocuk yeterince büyüdü deyin :)

Çu devirde kimseye çocuk emanet edilmiyo ki hadi güvenip bıraktın emin ol yarım saat içinde ararlar çocuk bu illa anne bişey ister
İlerde anlarsın da neyse gözünü korkutmayalım

kendi yeğenimden yola çıkıyorum hep teyzeci :) biz olalım annesini aramıyor hiç

+111111.........

Bende şu sıralar çok pis bunalıma girmek istiyorum ama hem hamileyim.. hemde 2.5 yaşında oğlum var yanımdan ayrılmayan. Çok yorgunum, bitkinim, huzursuzum, mutsuzum..

Amin:)

kendi yeğenimden yola çıkıyorum hep teyzeci :) biz olalım annesini aramıyor hiç
Benimkilerde benim anne babamı sever ve sadece onlarda durur ama annem köyde hergün bırakamıuorum çok acil durumda alişmayla alakalı birazda sürekli ilgilenirsen seni görürse alışır ama herkes de çocuk bakamıyo kafası gelmiyo falan
Ama hadi biz sinamaya gitcez bakıver de olmuyo keyfi gibi oluyo

aslında haklısınız, dün ablamı kv sine bıraktık aman allahım çocuk nasıl ağlıyor. halaya falan alışık değil ki kuzum :)

Yorumlara baktım da herkes kendi derdinden bahsetmiş.
Konu sahibesinin de derdi kendine dert yani hanımlar küçümsüyor olabilirsiniz ama şu an bunalmış birisi var karşınızda.
Yani bu tez aşamasında hocası tarafından mobbing uygulanan biri var karşınızda.
NeuroCathy danışman hocanızı değiştirme ihtimaliniz yok mu? :/

merhaba enstitüye sordum ve öyle bir şansım olmadığı söylendi
bu girdiğim ilk jüriden geçmek zorundaymışım (çünkü en azından mühendislikten bir hoca ekleyebilir miyiz diye de talep etmiştim- disiplinlerarası bir tez ve kod vardı bunların doğruluğundan emin değiliz dedi jürim geçirmedi, gerçi yeni tezimi tamamen değiştirdim artık bu yüzden)
cimer'e yazdım ben danışmanımın değişmesi için en son berbat diye masaya vurduğunda
onda da ailem çok tepki gösterdi adamın emekliliğine bir dönem kalmış emekli olur gider seni de inadına geçirmez atıldığınla kalırsın dediler
ikinci bir yazı yazıp cimere talebimden vazgeçtiğimi söylemek zorunda kaldım

Geçen hasta oldum, boğazımdaki o tıngırtıları hisseder hissedemez doktora koştum. Hemen iyileşmem lazım yoksa çocukla nasıl ilgilenicem.. Ayrıca yine hemen iyileşmeliyim ki çocuga geçmesin. Doktor antibiyotik vermeyelim dedi, bir şeyler yazdı yine. Ama ben kendimi bilmez miyimmm ikinci günü fena oldum şeker tadında antibiyotiklerimi içtim mecburummm :| çünkü evin kadını hasta olursa o evde sistem çöker. Herkes sefil olur. O kocaman adam erim gidip iki yumurta kırayım demez, tokum zaten der. Çocuga yemegini yedirir misin dersin, bir iki zorlar sonra pes eder. Aah ah kim tuttugunu koparır anneler gibi :/ mıçıma motoru takmaya mecburum..

Ama kendimi saat gibi kuruyorum. Ah şu çocuk bir büyüsüüüün ah bir büyüsüüüün alemlere akmazsam ağdasızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…