- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Her cocuk aynı mı bilmiyorum. Ama bizim büyükler baş edemiyor hele şuan yapışık gezme sürecindeyiz.. Hepsini geçtim gün İçinde okadar cok yoruluyorsun ki biri bebeğe az bakayım dese uykuya geçiyorsun. Çünkü gecen de kalitesiz bak bu saatte alt değil süt ver pışpışla derken uykum kaçtı.. Kitap okumak hayalBen de bunu anlamıyorum hiç, gerçekten çocukları ailelere bırakıp gidemiyormusunuz? veya arkadaşlara?
Günaydın ben lisansta da zorlanıyordum disleksi var da maalesefSenin konun için giriş yaptım Cathycim. Bildiğin tükenmişlik sendromuna yakalanmışsın sen. Lisans sonrası eğitim zaten başlı başına insanı tüketen bir alan, kaldı ki akademisyenlik iyice insanı sömürüyor. Tez hocan da anlayışsız bir tipmiş sen tükenme de kim tükensin değil mi?
Sosyal desteğin ne durumda? Ailen, arkadaşlarından yeterince destek alabiliyor musun? Belki de akademisyenlik sana uygun değildir, yani her daim yorulduğun bir işi sevemezsin ve tükendiğin bir işte mutlu olamazsın, hep stres altında olduğundan verimsiz olursun. Bence tam olarak "ne" istediğini de bir düşünmelisin. Naçizane tavsiyem.
Ahhhh.. Derin yaram..
Burda sadece eşimin annesi babası var..
Arkadaşım olarak güvenebileceğim, çocuğumu emanet edeğim tarzda biri yok malesef..
Kaynanam benim ihtiyacım olduğunda baktı nankörlük etmek istemem ama hiç teklif etmedi yahu çocuğu bırakın da gidin demedi, eh şimdi değil biraz büyü ben alıp götürücem seni sizde başbaşa bişeyler yaparsınız dedi durdu; sonra da anne çocuk sende kalsın biz gidelim diyemedim, diyemedik eşimle yani..
Çu devirde kimseye çocuk emanet edilmiyo ki hadi güvenip bıraktın emin ol yarım saat içinde ararlar çocuk bu illa anne bişey ister
İlerde anlarsın da neyse gözünü korkutmayalım
Evet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
Amin:)Bunalıma girsem kim takarki ancak Bunalımların dipsiz kuyularına sokarlar ve oradan çıkamam için ellerinden gelenin en fazlasını yaparlar ve üzerinede o kuyunun kocaman taş koyarlar ki dipsiz kuyudan kalayım diye bilmem anlatabildim mi beni anlayanlar bu kuyunun içine düşelerdir diye düşünüyorum sevgi ve saygılarımla Rabbim bizi bu dipsiz kuyulara düşmekden düştüysek oradan kurtarsın amin
Hahahahhbence bir gün verip anne çocuk yeterince büyüdü deyin :)
Benim 2 senem var oğlan kreşe başladığı zaman düşünüyorum insallah, yine sizin yakın zamanmış..bende mart gibi bunalıma girmeyi planlıyorum işlerimi düzene sokayım o tarih çok uygun bana
evet sayılı aylar kaldıBenim 2 senem var oğlan kreşe başladığı zaman düşünüyorum insallah, yine sizin yakın zamanmış..
Benimkilerde benim anne babamı sever ve sadece onlarda durur ama annem köyde hergün bırakamıuorum çok acil durumda alişmayla alakalı birazda sürekli ilgilenirsen seni görürse alışır ama herkes de çocuk bakamıyo kafası gelmiyo falankendi yeğenimden yola çıkıyorum hep teyzeci :) biz olalım annesini aramıyor hiç
Benimkilerde benim anne babamı sever ve sadece onlarda durur ama annem köyde hergün bırakamıuorum çok acil durumda alişmayla alakalı birazda sürekli ilgilenirsen seni görürse alışır ama herkes de çocuk bakamıyo kafası gelmiyo falan
Ama hadi biz sinamaya gitcez bakıver de olmuyo keyfi gibi oluyo
merhaba enstitüye sordum ve öyle bir şansım olmadığı söylendiYorumlara baktım da herkes kendi derdinden bahsetmiş.
Konu sahibesinin de derdi kendine dert yani hanımlar küçümsüyor olabilirsiniz ama şu an bunalmış birisi var karşınızda.
Yani bu tez aşamasında hocası tarafından mobbing uygulanan biri var karşınızda.
NeuroCathy danışman hocanızı değiştirme ihtimaliniz yok mu? :/
Geçen hasta oldum, boğazımdaki o tıngırtıları hisseder hissedemez doktora koştum. Hemen iyileşmem lazım yoksa çocukla nasıl ilgilenicem.. Ayrıca yine hemen iyileşmeliyim ki çocuga geçmesin. Doktor antibiyotik vermeyelim dedi, bir şeyler yazdı yine. Ama ben kendimi bilmez miyimmm ikinci günü fena oldum şeker tadında antibiyotiklerimi içtimEvet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?