- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
şanslısın:))
Benim icinde iki dk bunalima gir cik bi zahmet:))
2. sınıf dersleri ne zormuş ya.her gün 4 ila 6 sayfa kaynak kitaplardan ödev .artı İngilizce çalışma artı aktivite ödevleri artı özel günler için ıstenen çalışmalar artı her hafta olan sınavlara hazırlık.Valla kendim unıversıte okurken daha az dersle ılgım vardı vize final bitti gitti.haftasonu satranç kursu şu bu kursu kurstan sonra çocuğun gonlunu yapmak için avm gezmesi.yıllardır kızılay da yuruyemedım bahçeli 7 ye hasret kaldım.çunku çocuk la olmuyor 7 buçuk yasında bıle olsa yuruyemıyor sızınle sıkılıyor yürüse de .sabah kalk kahvaltı hazırla gıydır .panıkle araba anahtarı ara her sabah okula bırak öğleden sonra tekrar git al markete uğra eczaneye uğra evi topla yemek yap .saç hep aynı model ben de ya atkuyruk ya ev topuzu .valla okuyunca kendimden içim sıkıldı.Aman o da dert mi?
Aramızda bırakın bunalımı, şöyle adam akıllı bir duşa girme lüksü olmayanlar var.
Ev, iş, çocuk, konu komşu derken hem başkalarının işini halledip memnun etme çabası hem de kısır döngü bir hayat hiç kadına sıra gelmeden yaşanan.
Ben şöyle sıcak bir çay içsem, 1 hafta dinlenmeye denk mesela.
Bunalım falan kim kaybetmiş biz bulalım ki!
Ben de aynı... geçenlerde canım bi konuya sıkılmıştı acayip ağlamak istiyordum. Aglayıp rahatlamak. Çocuğu uyuttum öyle ağladım bu nasıl :)Evet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
ben sadece işimden olmak istemiyorum, işimi seviyorum2 üniversite okudum, aşırı stresli işlerde çalıştım, işsiz kaldım haksızlığa uğradım ve daha neler neler ama bunların hiç biri çocuk kadar yıkmadı beni. Zor ve tehlikeli bir hamilelikten sonra bol gazlı ve uyumayan bir çocuğa geçtim li 6 ay oldu hala aynı. Patron bana bu olmamış diye fırlattığı kağıdı yerden alırken bile bu kadar zorlanmadım. Üstelik surat asma şansım yok, bağırıp çağıramam, kızıp depresyona giremem, bırakıp kafa dinleyemem. O yüzden bu kadar basit bir şeyi kafana takma
bende okula surunerek gidiyorum ve ev hanımı arkadaşlarımı deli gibi özeniyorum her gün 7 de kalkmak zorunda olmakTatile ihtiyacınız var bence.
Evde 10 gün otursanız 11. Gün off! dersiniz.
e bır kaç yıldır ev hanımıyım ben de mecbur yedi de kalkıyorum .yani kurtuluşu yokkk bu işinnn .en ozendığım ınsan cinsi sadece işe gıdıp gelen sonra da ayaklarını uzatıp keyıf yapan erkek cinsi.kadın çalışsa da çalışmasa da uyuyana kadar çabalıyor çünkü .bende okula surunerek gidiyorum ve ev hanımı arkadaşlarımı deli gibi özeniyorum her gün 7 de kalkmak zorunda olmak
Şu bi sepet ütü bitsin el atarım kardeşbunalımıma ortak arıyorum .tek başına bunalım bile sıkıcı yav .
bi yakınimin da aynen boyle tezine danışmanı olmadı falan dedi yeni baştan yaz dedi. Halbuki başka hocalar olmuş bu tez gecmesi lazim demişti.en son danışmanın hayır diyemeyecegi birilerini araya soktu ve jüriye girdi. Danışmanın olmaz dediği tez oybirliğiyle kabul edildi.ne yaparsam yapayım hoca beğenmiyor
elimde değil..
buraya yazmıştım hatta ücretli danışman önerdiler
bir sürü ücretli danışmana gödnerdim tezimi ne eksiği var diye temelde bir eksiği yok dediler geçmesi lazım dediler
şimdi 15 gündür 0 dan yeni teze başladım geçen gün hocaya götürdüm berbat diyor başka bir şey demiyor
bıktım gerçekten .... ne yapsam elimde kalıyor
hiçbir şeyi beceremiyorum
çok nazıksınızŞu bi sepet ütü bitsin el atarım kardeş
Toplu bunalıma giresimiz varmış ama vakit yok o vakti bi bulursam .......Vallahi okul bi yandan, evdeki 2 yaş bebesi bi yandan, karnımda ki fasulye bi yandan, bende bi bunalıma girsem de biri benim yerime devam etse diye bakıyorum :)
Bu sektörde iş var bence yav,Bir levha asalım kapıya"Her Türlü Bunalıma İtinayla Girilir Üzüntü Kısaltılır Hüzün Bastırılır"Kimsenin de bunalıma girmeye vakti yok.
İşsizim.
Her türlü bunalımı dibine kadar yasiyorum
Kendimi elit bir kesimdenmiş gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?