Bunalıma Girme Lüksü Olmayanlar

2. sınıf dersleri ne zormuş ya.her gün 4 ila 6 sayfa kaynak kitaplardan ödev .artı İngilizce çalışma artı aktivite ödevleri artı özel günler için ıstenen çalışmalar artı her hafta olan sınavlara hazırlık.Valla kendim unıversıte okurken daha az dersle ılgım vardı vize final bitti gitti.haftasonu satranç kursu şu bu kursu kurstan sonra çocuğun gonlunu yapmak için avm gezmesi.yıllardır kızılay da yuruyemedım bahçeli 7 ye hasret kaldım.çunku çocuk la olmuyor 7 buçuk yasında bıle olsa yuruyemıyor sızınle sıkılıyor yürüse de .sabah kalk kahvaltı hazırla gıydır .panıkle araba anahtarı ara her sabah okula bırak öğleden sonra tekrar git al markete uğra eczaneye uğra evi topla yemek yap .saç hep aynı model ben de ya atkuyruk ya ev topuzu .valla okuyunca kendimden içim sıkıldı.

Gunde 3 ana ogun bunalima girerim mis gibi.
Ama elimde kahve kacirdigim sezon dizilerime gomulmeyi bunalim degil dinlenme saatlerimden sayiyorum.
Sizin dinlenmeye ihtiyaciniz var.
2 gun kacamak yapin yenilenin

2 üniversite okudum, aşırı stresli işlerde çalıştım, işsiz kaldım haksızlığa uğradım ve daha neler neler ama bunların hiç biri çocuk kadar yıkmadı beni. Zor ve tehlikeli bir hamilelikten sonra bol gazlı ve uyumayan bir çocuğa geçtim li 6 ay oldu hala aynı. Patron bana bu olmamış diye fırlattığı kağıdı yerden alırken bile bu kadar zorlanmadım. Üstelik surat asma şansım yok, bağırıp çağıramam, kızıp depresyona giremem, bırakıp kafa dinleyemem. O yüzden bu kadar basit bir şeyi kafana takma

oyle bı luksum yok sahsen sanırım yaradan ınsana kaldırabılce kadar guc verıyor az sabır ekmegını yersın

Ben de aynı... geçenlerde canım bi konuya sıkılmıştı acayip ağlamak istiyordum. Aglayıp rahatlamak. Çocuğu uyuttum öyle ağladım bu nasıl :)

Son düzenleme:
ben sadece işimden olmak istemiyorum, işimi seviyorum

bende okula surunerek gidiyorum ve ev hanımı arkadaşlarımı deli gibi özeniyorum her gün 7 de kalkmak zorunda olmak
e bır kaç yıldır ev hanımıyım ben de mecbur yedi de kalkıyorum .yani kurtuluşu yokkk bu işinnn .en ozendığım ınsan cinsi sadece işe gıdıp gelen sonra da ayaklarını uzatıp keyıf yapan erkek cinsi.kadın çalışsa da çalışmasa da uyuyana kadar çabalıyor çünkü .

bi yakınimin da aynen boyle tezine danışmanı olmadı falan dedi yeni baştan yaz dedi. Halbuki başka hocalar olmuş bu tez gecmesi lazim demişti.en son danışmanın hayır diyemeyecegi birilerini araya soktu ve jüriye girdi. Danışmanın olmaz dediği tez oybirliğiyle kabul edildi.

O bunalıma girip çıkamayasım var 2 kızım var büyük 1e gidiyo okul ödev tempomuz ikinci 4 yaşında onunla ilgilenmesi oyunu evdi işti çamaşır bulaşık ütü derken karnımdaki biçareye de yazık yavrum çamaşır makinasına düştü sanki benim oturmaya vamtim yok eşim sağolsun geçen bu tempoya yetişemiyorum az sancım var bişey olmasa bari dedim doğum martta ne sancısı dedi
Bunalıma girmeyi bırak kaşlarımı aldıramadım o kadar vaktim yok yakında recep ivediğe benzicem
Yani biz bayanların ortak bir derdi daha

Kimsenin de bunalıma girmeye vakti yok.
İşsizim.
Her türlü bunalımı dibine kadar yasiyorum
Kendimi elit bir kesimdenmiş gibi hissettim.
Bu sektörde iş var bence yav,Bir levha asalım kapıya"Her Türlü Bunalıma İtinayla Girilir Üzüntü Kısaltılır Hüzün Bastırılır"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…