Bunalıma Girme Lüksü Olmayanlar

Ben de bunu anlamıyorum hiç, gerçekten çocukları ailelere bırakıp gidemiyormusunuz? veya arkadaşlara?
Çu devirde kimseye çocuk emanet edilmiyo ki hadi güvenip bıraktın emin ol yarım saat içinde ararlar çocuk bu illa anne bişey ister
İlerde anlarsın da neyse gözünü korkutmayalım

tek değilsin canımmm :)

Aslında dekanla aram iyi ama nasıl rica edilir ki
Sizden rica etsem ayrıntıları benim için sorup özelden yazabilir misiniz nasıl konuşmam gerek bilemem gibi geliyor

bende okula surunerek gidiyorum ve ev hanımı arkadaşlarımı deli gibi özeniyorum her gün 7 de kalkmak zorunda olmak
9 yıl boyunca yıllık 14 günden fazla izin yapmadan çalıştım. Bende arada evde oturup şöyle gezeyim, böyle hobi bulayım falan dedim.
2 seneyi aşkın evdeyim ve hayatımdan nefret eder hale geldim. Kimi insan evde yaşamak için yaratılmış gibi kimi de benim gibi hayatın içinde olmak istiyor. Bana evde dört duvar arası yaşamak ölmeden mezara girmek gibi geldi.
Ne uyku düzenim ne yeme düzenim. Hiç bir şeyim yok.
Keşke iş bulabilsem de düzenli hayatıma dönsem. O zaman her şeyi yapacak zamanım olurdu.
Evcimen insan değilim ben.
Sanırım herkes sahip olamadığını istiyor :)

teşekkür ederim iyi ki varsınız yahu
hayatı zorlaştıran insanlardan değilsiniz kolaylaştıran insanlardansınız ne güzel, yakınlarınız çok şanslı
yeminle kahkah attımmonlar benim yakınlarımda oldukları için ben o kadar şanslı değilim ama..sıkıntı burda zatiii..ama uzaklatırdım rahatladım şükür..az eşya ..az insan..

Su depresyona bile giremiyorun videosu aklıma geliyor
Sabah çocuk bağıracak anne karnım ac nereye depresyona giriyorsun diye
Ayni durumdayim
depresyona girip tüm gün evde takılmak bile lüks oldu
AklımdaSürekli robotlar gibi yapılacak işler sıralaması var

Valla panpa calismazsam ac kalirim, kendimden baska gelir kaynagim yok
Dusunuyorum bazen, kaza gecirsem, hasta olsam, bir sekilde calisamayacak durumua gelsem b.ku yerim
Hepimiz aynı durumdayız
Geçen yurt dışından bir ekonomistin yazısini okudum
Diyor ki bir insan çalışmayi biraksa dahil en az iki sene boyunca kendini idare ettirecek parasi olmali
Biz 10 yıl çalışsak iki sene hic çalışmadan oturacak parayi biriktiremeyiz

İyi hoş demiş ama sadece 2 yıllık ev kiram 24.000EuroHiç tatile gitmezsem, dışarda yemezsem içmezsem 1.5yılda biriktirebiliyorum Ekonomist amca uçmuş bence memlekette enflasyon aldı gitti, her şey çok pahalı....neyse.

bendeee girmekkk istiyorum depresyonaaaaaaa bendeeeeeeee

bugün ilk defa ev temiz isten gelmisim dünden yemek var oglani yedirim onla ögle uykusu keyfi yapiiimmm dedim ama nerdeeeeeee bu sefer köpegim hayati burnumdan getirdi iki kere yikamak zorunda kaldim 40 kiloluk yavrumu.... belimi hissetmiyorum

Almanya daydın değil mi? Orada da mı enflasyon var şu sıra

sadece siz degilsiniz .Inanin degil bunalima uykuya bile vaktin olmuyor 7 de alrim caliyor maroton kosusu gibi okul ev isi yemek geri okuldan al 1 yasinda 5 yasinda iki cocukla ugras bulasik derken saat 12 oluyor oyle 12 ile 7 arasi bunalim icin vakit var ama ozamanda baygin yatiyorum

Buyur bacı Şu tarafta boş yer var,topla ayaklarını,gündüzden yer ayırtanlar gelecek daha,çocuk uyutuyorlar şimdi

Senin konun için giriş yaptım Cathycim. Bildiğin tükenmişlik sendromuna yakalanmışsın sen. Lisans sonrası eğitim zaten başlı başına insanı tüketen bir alan, kaldı ki akademisyenlik iyice insanı sömürüyor. Tez hocan da anlayışsız bir tipmiş sen tükenme de kim tükensin değil mi?

Sosyal desteğin ne durumda? Ailen, arkadaşlarından yeterince destek alabiliyor musun? Belki de akademisyenlik sana uygun değildir, yani her daim yorulduğun bir işi sevemezsin ve tükendiğin bir işte mutlu olamazsın, hep stres altında olduğundan verimsiz olursun. Bence tam olarak "ne" istediğini de bir düşünmelisin. Naçizane tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…