- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
çok nazıksınız
Çu devirde kimseye çocuk emanet edilmiyo ki hadi güvenip bıraktın emin ol yarım saat içinde ararlar çocuk bu illa anne bişey isterBen de bunu anlamıyorum hiç, gerçekten çocukları ailelere bırakıp gidemiyormusunuz? veya arkadaşlara?
tek değilsin canımmm :)Evet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
tek değilsinizzz ....bunalımıma ortak arıyorum .tek başına bunalım bile sıkıcı yav .
Aslında dekanla aram iyi ama nasıl rica edilir kibi yakınimin da aynen boyle tezine danışmanı olmadı falan dedi yeni baştan yaz dedi. Halbuki başka hocalar olmuş bu tez gecmesi lazim demişti.en son danışmanın hayır diyemeyecegi birilerini araya soktu ve jüriye girdi. Danışmanın olmaz dediği tez oybirliğiyle kabul edildi.
teşekkür ederim iyi ki varsınız yahutek değilsin canımmm :)
9 yıl boyunca yıllık 14 günden fazla izin yapmadan çalıştım. Bende arada evde oturup şöyle gezeyim, böyle hobi bulayım falan dedim.bende okula surunerek gidiyorum ve ev hanımı arkadaşlarımı deli gibi özeniyorum her gün 7 de kalkmak zorunda olmak
yeminle kahkah attımmteşekkür ederim iyi ki varsınız yahu
hayatı zorlaştıran insanlardan değilsiniz kolaylaştıran insanlardansınız ne güzel, yakınlarınız çok şanslı
Su depresyona bile giremiyorun videosu aklıma geliyorEvet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
Hepimiz aynı durumdayızValla panpa calismazsam ac kalirim, kendimden baska gelir kaynagim yok
Dusunuyorum bazen, kaza gecirsem, hasta olsam, bir sekilde calisamayacak durumua gelsem b.ku yerim
Hepimiz aynı durumdayız
Geçen yurt dışından bir ekonomistin yazısini okudum
Diyor ki bir insan çalışmayi biraksa dahil en az iki sene boyunca kendini idare ettirecek parasi olmali
Biz 10 yıl çalışsak iki sene hic çalışmadan oturacak parayi biriktiremeyiz
Almanya daydın değil mi? Orada da mı enflasyon var şu sıraİyi hoş demiş ama sadece 2 yıllık ev kiram 24.000EuroHiç tatile gitmezsem, dışarda yemezsem içmezsem 1.5yılda biriktirebiliyorum Ekonomist amca uçmuş bence memlekette enflasyon aldı gitti, her şey çok pahalı....neyse.
sadece siz degilsiniz .Inanin degil bunalima uykuya bile vaktin olmuyor 7 de alrim caliyor maroton kosusu gibi okul ev isi yemek geri okuldan al 1 yasinda 5 yasinda iki cocukla ugras bulasik derken saat 12 oluyor oyle 12 ile 7 arasi bunalim icin vakit var ama ozamanda baygin yatiyorumEvet bunlardan birisi de benim bunalıma girip her şeyi salma gibi bir lüksüm yok... Her şeyi salarsam işten atılırım, her şeyi salarsam hayatım karman çorman olur... Neden bunalıma bile giremiyorum şöyle ayaklarımı sürüye sürüye gönül rahatlığıyla elimde kahvemle televizyon izleyemiyorum...Hep yapmam gerekenler beynimde sürekli ... Dertleşmek istiyorum...Sizde durumlar nasıl bir tek ben mi böyleyim merak ettim doğrusu....
bende yurt disinda yasiyorum Fransada . hayat genel olarak oyle burada kiralar 1000 eurodan basliyor attigin copten evdeki televizyona kadar vergi oduyoruz faizli faturalari soylemiyorum bileAlmanya daydın değil mi? Orada da mı enflasyon var şu sıra
Buyur bacıbendeee girmekkk istiyorum depresyonaaaaaaa bendeeeeeeee
bugün ilk defa ev temiz isten gelmisim dünden yemek var oglani yedirim onla ögle uykusu keyfi yapiiimmm dedim ama nerdeeeeeee bu sefer köpegim hayati burnumdan getirdi iki kere yikamak zorunda kaldim 40 kiloluk yavrumu.... belimi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?