Bundan kurtulmanın yolu var mı? Ne yapmalıyım?

zencefillikurabiye0

😎
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
25
5
6
Hala bakireyim. Yaş 33. Küçükken ailem çok dedi erkeklerle konuşma, onlardan uzak dur, yaklaşma, biriyle beraber olmak kötü, ayıp bir şey ve bu benim bir az piskolojimi bozdu. Ondan mıdır nedir büyüdükten sonrada kimseye yaklaşamadım. Bırakın biriyle yakınlaşmayı, bir şeyler yaşamayı, konuşsam bile kendimi kötü hissediyorum ve kendimi suçluyorum. Sanki yanlış bir şey yapıyorum. Ama herkes yapıyor. Kendimi eksik hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Doğru olan ne? Nasıl kurtulabilirim bundan?

Evlen diyenlere

Arkadaşlar evlilik bana göre değil evlensem de iki üç aya boşanırım. Bir adamla aynı evde yaşayamam katlanamam.

Hala bakireyim. Yaş 33. Küçükken ailem çok dedi erkeklerle konuşma, onlardan uzak dur, yaklaşma, biriyle beraber olmak kötü, ayıp bir şey ve bu benim bir az piskolojimi bozdu. Ondan mıdır nedir büyüdükten sonrada kimseye yaklaşamadım. Bırakın biriyle yakınlaşmayı, bir şeyler yaşamayı, konuşsam bile kendimi kötü hissediyorum ve kendimi suçluyorum. Sanki yanlış bir şey yapıyorum. Ama herkes yapıyor. Kendimi eksik hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Doğru olan ne? Nasıl kurtulabilirim bundan?

Evlen diyenlere

Arkadaşlar evlilik bana göre değil evlensem de iki üç aya boşanırım. Bir adamla aynı evde yaşayamam katlanamam.
psikolojik destek kesinlikle. travma yaratmış bunlar sizde. hayatı kendinize zindan etmeyin psikolojik dsteğin çok yardımını göreceksinz.

Evlen diyenlere

Halamın kızı da benzer düşüncedeydi. Hayatta evlenmem yapamam zaten diyordu baskılarla büyütülmüştü. Ama 38 yaşında çok zorlanarak ufak bir adım attı birini tanımak için sonra sevdi ve evlendi bazen konuşuyoruz hiç düşündüğüm gibi kafamda yarattığım gibi değilmiş çok pişmanım yıllarım gitti diyor. Destek alın mutlaka sonrası geç olmasın sizin için🙏

Evlen diyenlere

Öylesine biriyle yaşamayın, bu yüzden daha çok kötü hissedersiniz diye düşünüyorum. Tanışın, hoşlandığınız biri elbet olacak. Hemen birlikte olmayın vakit geçirin, karşınızdaki kişi size saygı duyduğu zaman bu kolaylıkla oluyor. Öyle endişe ettiğiniz gibi olmaz. Sadece güveneceğiniz biri ile birlikte olun.

Annemin kuzeni teyzem 56 yaşında aynı böyle düşüncelerle bu yaşa geldi çok pişman keşke yaşasaydım hayatıma baksaydım diyip duruyor..

Yani anlamadım siz tam olarak ne arıyorsunuz. Sadece sex yaşayacağınız birini mi? Yoksa düzenli tek bir kişiyle sevgililik olsun ama evlenmeyelim mi? Bunlardan biri değilse Dikkat edin herşeyden önce hastalık kapabilirsinşz

Evlen diyenlere

Aşağı yukarı bir çoğumuz bu baskılarla büyüdük zaten. Diyorlar ya içinde olan her türlü yapar, belki sizin içinizden gelmiyordur. Aseksüel olabilirsiniz.

Yani anlamadım siz tam olarak ne arıyorsunuz. Sadece sex yaşayacağınız birini mi? Yoksa düzenli tek bir kişiyle sevgililik olsun ama evlenmeyelim mi? Bunlardan biri değilse Dikkat edin herşeyden önce hastalık kapabilirsinşz
Bir anda bu halden çıkıp fuckbuddyy bulayım demiyordur yani kadın.dediğin laf mı şimdi ?

Bir anda bu halden çıkıp fuckbuddyy bulayım demiyordur yani kadın.dediğin laf mı şimdi ?
Ben konu sahibinin demek istediğini anlamadım. İnsanların ahlakı ve isteklerini kınamak kimseye düşmez zaten bu sebeple kınamak için sormadım. Sana soracak değilim konu sahibine yazdım

Fiziki hazlardan çok duygusal derinliğe bakan biri olarak ben de çok zor yakınlaşan biriyim ve hayatımda bir erkek olmaması beni rahatsız etmiyor ama aşkı bulamamak üzüyor.

Ben de bu yaşa kadar kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım ve genelde buna inanmakta güçlük çekiyorlar. İnsanların aklına çılgın bakire tarzı tipler geliyor ama şu bir gerçek ki bazı insanlar, özellikle kadınlarda önce duyguların tatmin olmasıyla cinsel istekler uyanıyor.

İlişkilerim oldu ama uzun sürmedi ve hiçbir zaman o aşamaya gelmediğim için bilmiyorum, prensiplerim de var ayrıca.
Siz bir koca, sıradan bir evlilik hayatı değil gerçek bir aşk, tutku istiyorsunuz bence.
Çünkü evlilik çatısı altında, görev bilinciyle sevişmek ve bir şeylerin kaybolduğunu hissetmek, yine de sözleşme gereği bu hayata devam etmek, uzun süre yalnız kalmaya alışmış biri için daha zahmetli gözüküyor.

Aslında benim bir iki ilişkim oldu şuan hayatımda hiç kimse yok ve cinsellikten iğrenen biriyim ama sırf bu sebeplerden kendimi eksik hissetmiyorum. Gerçek aşk konusuna gelince gerçek aşk sadece masallarda veya dizi filmlerde olur.

Fiziki hazlardan çok duygusal derinliğe bakan biri olarak ben de çok zor yakınlaşan biriyim ve hayatımda bir erkek olmaması beni rahatsız etmiyor ama aşkı bulamamak üzüyor.

Ben de bu yaşa kadar kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım ve genelde buna inanmakta güçlük çekiyorlar. İnsanların aklına çılgın bakire tarzı tipler geliyor ama şu bir gerçek ki bazı insanlar, özellikle kadınlarda önce duyguların tatmin olmasıyla cinsel istekler uyanıyor.

İlişkilerim oldu ama uzun sürmedi ve hiçbir zaman o aşamaya gelmediğim için bilmiyorum, prensiplerim de var ayrıca.
Siz bir koca, sıradan bir evlilik hayatı değil gerçek bir aşk, tutku istiyorsunuz bence.
Çünkü evlilik çatısı altında, görev bilinciyle sevişmek ve bir şeylerin kaybolduğunu hissetmek, yine de sözleşme gereği bu hayata devam etmek, uzun süre yalnız kalmaya alışmış biri için daha zahmetli gözüküyor.
Siz kaç yaşındasınız peki? Çok güzel anlatmişsıniz, romandan bir parça okur gibi hissettim.

Siz kaç yaşındasınız peki? Çok güzel anlatmişsıniz, romandan bir parça okur gibi hissettim.
30 yaşına girdim bir hafta önce. Ne istediğimi uzun uzun düşünmek zorunda kaldım ve maalesef sağlıklı olmayan aile çatısı altında yaşadım, yaşıyorum.

Yine de eğriyi görerek doğruyu çözmüş biri olduğumu sayarsam, gözlerim o aşkı yaşayan evli çift çok aradı, imrenmek istedim ama hepsi kayınpeder, kayınvalide, maaş kartı, ihanet sorunlarıyla bir evlilik kurumu yürütmeye çalışıyorlardı.

Instadaki paylaşımları dikkate alırsak herkes çok seviliyor ve büyük aşk yaşıyor tabi, doğruysa oralarda görüyorum sadece.

Back
X