- 17 Haziran 2024
- 3.563
- 24.077
- 228
Dimi tadı falan bizde öyle yaparız haşlarız sonra soğan falan kavururuzHah işte o taşlıkları biz alır haşlardık hatta çok lezzetlidir yani bize göre bilmiyorum çok tuhafıma gitti
Ulan canım çekti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi tadı falan bizde öyle yaparız haşlarız sonra soğan falan kavururuzHah işte o taşlıkları biz alır haşlardık hatta çok lezzetlidir yani bize göre bilmiyorum çok tuhafıma gitti
Mesela tüm piliç haşlanır evde ben o taşlık ve ciğerini yerim eşim çok tuhaf bakarBen o taşlıgı alıp yapayım da sende yi bak nasıl hoşuna gidiyo sonra![]()
Eşin zıkkım yisinnn yaa kusura bakma bacım amaMesela tüm piliç haşlanır evde ben o taşlık ve ciğerini yerim eşim çok tuhaf bakar
Tuhaf olan kısım orası eşim ve ailesi Ege'de olmalarına dair çok az çeşit yemek bilirler mesela taratoru ilk defa sofrada gördükleri anı biliyorumbu mantıkla bakarsak egeliler daha fakir ot yiyor hep :) aasasgagsga
Patates püresi yaptım birgün hayatımda böyle lezzetli birşey yemedim dedi ben şok oldum yaniEşin zıkkım yisinnn yaa kusura bakma bacım ama![]()
Evet somon havyar kıymetli bitkiler avakado çanağında yemeklerEşin zenginlere yaraşan şeyler alsın sen pişir o zaman
Allakımmmmm yarepppiiimmmmm yaaPatates püresi yaptım birgün hayatımda böyle lezzetli birşey yemedim dedi ben şok oldum yani
ege akdeniz o kadar çeşitli mutfakları yoktur ki. Bizim evin mutfağı annem doğuda cok kalmış oradan almış getirmiş o yuzden cok çeşitlidir. fakat bizim oralarda azTuhaf olan kısım orası eşim ve ailesi Ege'de olmalarına dair çok az çeşit yemek bilirler mesela taratoru ilk defa sofrada gördükleri anı biliyorum
Aynennn köfte patates püresi yaptım, patates püresine ekmek bandı bunu niye hiç yapmadın diye söylenip durdu, arada diyor patatesli şeyden yapsana diye, ana yemek olarak yiyecek yakındaPatates püresi yaptım birgün hayatımda böyle lezzetli birşey yemedim dedi ben şok oldum yani
Cok alakasiz ama tavuk ayagi nerede satiliyor, ben de kopeklerime alma pesindeyim ama hep uzakdoguya toplu satildigi icin perakendede kiloyla bulamadım.Eşiniz saçmalamış sadece ne var yani canınız çekmiş.
DAmak tadıyla alakalı bir durum bu tamamen bizde hiç yemedik ama çevremde yiyen kişiler gayet övüyor yani güzel diye.
KOnudan bağımsız bende şey görmüştüm tavuğun derili ayağını yiyorlar yavv o kadar da değilbabama söyledim böyle gördüm diye o da yiyen insan çok ama bize hitap etmiyor internette bak orda bile satılıyor dedi girdim baktım tabi gerçekten satılıyorda
![]()
Öyle demeyin burda Kaş taraflarında olsun Muğla'da Aydın'da olsun çok güzel otlardan yapılan değişik şeyler var yav hadi onu geçtim ben enginar yaparım böyle zeytinyağlı eşim bu nedir diyorege akdeniz o kadar çeşitli mutfakları yoktur ki. Bizim evin mutfağı annem doğuda cok kalmış oradan almış getirmiş o yuzden cok çeşitlidir. fakat bizim oralarda az
Portakallı zeytinyağlı kerevizÖyle demeyin burda Kaş taraflarında olsun Muğla'da Aydın'da olsun çok güzel otlardan yapılan değişik şeyler var yav hadi onu geçtim ben enginar yaparım böyle zeytinyağlı eşim bu nedir diyor
Konu konuyu açarken biz hahahaCok alakasiz ama tavuk ayagi nerede satiliyor, ben de kopeklerime alma pesindeyim ama hep uzakdoguya toplu satildigi icin perakendede kiloyla bulamadım.
Nereli ki eşiniz merak ettimÖyle demeyin burda Kaş taraflarında olsun Muğla'da Aydın'da olsun çok güzel otlardan yapılan değişik şeyler var yav hadi onu geçtim ben enginar yaparım böyle zeytinyağlı eşim bu nedir diyor
Heyecanlandım bir anKonu konuyu açarken biz hahaha
E bir tarif at hadi kız nasıl yapıyorsunuz portakallı denemedim.
Portakallı zeytinyağlı kereviz![]()