FaaasssfakkiirTavuk sakatati ben de yemem ama favori fakir yemegim salçali makarna. Asla vazgecmemm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
FaaasssfakkiirTavuk sakatati ben de yemem ama favori fakir yemegim salçali makarna. Asla vazgecmemm.
Bundan sonra yerken kesin fakir olduğumu düşünerek yiyeceğim.Fakirler yiyomuş canım bilgin olsun senin de![]()
Bak 01 yazıyor demekki Adana yani bize yakınFakirlikle ne alakası var ya. Eşimin ailesinin durumu baya iyi ama onlar bile özel olarak tavuk ciğeri ve taşlığı birlikte pişirip yiyorlarmış. Benim ailemin durumu normal ne fakir ne zengin ama ben eşimle evlendikten sonra öğrendim tavuk ciğerinin ve taşlığın yendiğini
o sırada nohut dürüm yiyen antepliler buna gülerKızlar merhaba
Eşimle aramızda geçen bir konuyu sizlere bahsetmek istiyorum. Ben aslen doğulu ama Mersin'de doğmuş birisiyim eşim de Egeli .
Belki bilenler olabilir tavuk ciğeri yeriz biz mesela pilava ya da kızarma şeklinde herneyse geçen markette gördüm alacaktım eşim sen çok mu fakirdin bu kadar ya dedi bunlar fakirlerin yediği şeyler dedi çok tuhafıma gitti evet oldukça fakirdik ama ben hataylı arkadaşlarında böyle şeyler yediğini duymuştum yani merak ediyorum fakirlik belirtisi olan yiyecekleri
Ben köpeklerime sürekli alıyorum. Hatta kurutulmuş dana/kuzu gırtlağı, ciğeri gibi alternatifler de var. Hem faydalı hem de oyalanıyorlarCok alakasiz ama tavuk ayagi nerede satiliyor, ben de kopeklerime alma pesindeyim ama hep uzakdoguya toplu satildigi icin perakendede kiloyla bulamadım.
Suya seni fakir hahahahahben seviyorum fakirlikle ne alakası var ama benim esimle de benzer durum geçti
Ekmeğin icine makarna dürüyorsan fakirsinAslında fakirlik belirten yiyecekleri de sormuştum ama olay ciğerde kaldı![]()
Ay asıl kendileri fakirmiş yahuPatates püresi yaptım birgün hayatımda böyle lezzetli birşey yemedim dedi ben şok oldum yani
Esinizi guncel enflasyona davet ediyorum evet eskiden ciger vb ucuzdu o yuzden fakir eti denirdi ama su an ciger kiymetli ve pahalandi, artik ona ciger bey diyoruz, esinizde ayagini denk alsin ciger hakkinda konusurkenKızlar merhaba
Eşimle aramızda geçen bir konuyu sizlere bahsetmek istiyorum. Ben aslen doğulu ama Mersin'de doğmuş birisiyim eşim de Egeli .
Belki bilenler olabilir tavuk ciğeri yeriz biz mesela pilava ya da kızarma şeklinde herneyse geçen markette gördüm alacaktım eşim sen çok mu fakirdin bu kadar ya dedi bunlar fakirlerin yediği şeyler dedi çok tuhafıma gitti evet oldukça fakirdik ama ben hataylı arkadaşlarında böyle şeyler yediğini duymuştum yani merak ediyorum fakirlik belirtisi olan yiyecekleri
Ya hem güldüm hem üzüldüm özür dilerimCiğer hiç yemedim. Tadını bilmem, kokusunu sevmem, statü belirlemedeki rolünü bilmem. Ancak biz baya fakirdik ki, kışları rahmetli babam kus avlar ve et ihtiyacımızı böyle karşılamaya calisirdi. Demek beni görse üstüme toprak değil beton döker fakir fakir diyerek. Oyle etiketlenirim ki bilbordlara felan çıkarım sanirim.![]()
Kurutulmuşlari ben de alıyorum. Inek memesi, kafa derisi, girtlak vs, ne varsa hepsini yiyorlar. Hatta tavşan kulagi falan veriyorum buldugumda. Hatta tavuk ciger, taşlık, akciger falan kurutup vermek icin onlara ozel kurutma makinasi aldim, usenmedigimde kendim kurutuyorum.Ben köpeklerime sürekli alıyorum. Hatta kurutulmuş dana/kuzu gırtlağı, ciğeri gibi alternatifler de var. Hem faydalı hem de oyalanıyorlarlink paylaşabilirim
Onlarda mı yiyoTrakyali esime diyeyim sen fakir misin tavuk cigeri istiyorsun diye..
Önemli değilYa hem güldüm hem üzüldüm özür dilerim
Esim seviyor.Onlarda mı yiyo
Şuan etrafımızda birisine babam avcılık yapardı kuş eti yerdik deseniz belki de zengin bir söylem çıkar ortaya hayat işteÖnemli değil![]()