• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar fakir yemekleri dedi

Biz küçükken fakirdik. Hiç yemedik. Demek fakirinde fakiriymişiz püüü
Bizde fakirdik ama tavuk ciğeri almazdik babam maaşını alınca az dana ciğer alırdı ayda 1 ziyafet cekerdik
Ya o konu ayrı şimdi onu buraya açsam gelir beni zorla boşaltır alırsınız eşim apartman çocuğu ben gecekonduda büyüdüm
Bunları eşin sürekli yüzüne vuruyor mu herşeyde her konuda bunu hatırlatıyor mu yani

Haha işte bu hareket mesela ben ana yemek yanına 2 kaşık pilav makarna işte ne bileyim erişte olabilir ok ama oturup 1 ekmek yiyen birisini görünce Allah'ım nasıl doyacak diye panik oluyorum
Bende evde ekmek az kalmıssa panık oluyorum 😅😅
Ama eşim sizin gibi ekmek yemez
Kahvaltıda ,yemekte siz çatal yerine ekmek kullanıyorsunuz,çatal kullanmanız gerek diyor😂

Bizde fakirdik ama tavuk ciğeri almazdik babam maaşını alınca az dana ciğer alırdı ayda 1 ziyafet cekerdik

Bunları eşin sürekli yüzüne vuruyor mu herşeyde her konuda bunu hatırlatıyor mu yani
Yüzüme vurmak değil ama gerçekten farklı büyümüşüz ve nerdeyse hiç fakir görmeden büyümüş eşim

Ya o konu ayrı şimdi onu buraya açsam gelir beni zorla boşaltır alırsınız eşim apartman çocuğu ben gecekonduda büyüdüm
E bende gece konduda dogdum apartmanda büyüdüm sonra level atlayip kendime prestij konut aldım 😂😂😂😂
Ay neyse ki kızım prestij konutu çocuuyum diyebilecek onu ancak loftçular ezikleyebilir 😂😂😂

fiyatina baktim ne kadar diye:) kasaba gidip soracak halim yok ya😂
benim nisanlim pesketatyen sadece balik pisiyor evimizde onu da pazarda kendi balikcimiz var ondan aliyoruz. eve et girmiyor sadece ilikli kemik aliyorum bazen kaynatmak icin.
aile evimdeki etleri babamin tanidigi bir kasap var mahalleden, ondan alir.
markete guvenmemeniz normal ama kasaba da guvenmek zor
su haberi daha gecenlerde izlemistim.

Ben o yönden şanslıyım ailemin yetiştirdiği hayvanlardan alıyorum son senelerde öncesinde zaten kendim hayvancılık yaptım

Bende evde ekmek az kalmıssa panık oluyorum 😅😅
Ama eşim sizin gibi ekmek yemez
Kahvaltıda ,yemekte siz çatal yerine ekmek kullanıyorsunuz,çatal kullanmanız gerek diyor😂
Biz 1 tane beyaz ekmek eşime bide bana fırından tam buğday alıyoruz ben günde 3 dilim yiyorum 3 4 günde bitiyor eşim günde 1 yada 2 günde 1 ekmek yiyor

Haha işte bu hareket mesela ben ana yemek yanına 2 kaşık pilav makarna işte ne bileyim erişte olabilir ok ama oturup 1 ekmek yiyen birisini görünce Allah'ım nasıl doyacak diye panik oluyorum
Ama böyle bir insanada çokmu fakirdin denilmez yani . Mantığa ters😅

Bu arada konu sahibesi arkadaş sana bir önerim var.
Akşama gidiyorsun kasaba en pahalı eti alıyosun yanina yapacagin yiyecekler icinde en pahalilarini aliyosun salata malzemelerinide yıkanmiş ayiklanmis pahali olanlardan seciyosun.
Safranli pilav falan yapiyosun esin yemegi yedikten sonra guzel guzel yemek sonrasi sohbette neyi ne kadara aldigini anlatiyosun.
Ertesi gun cigeri kendisi getirir merak etme

Ben o yönden şanslıyım ailemin yetiştirdiği hayvanlardan alıyorum son senelerde öncesinde zaten kendim hayvancılık yaptım
iste büyüksehirde oyle bir sans yok malesef.
bizim kendi balikcimiz ve kendi sutcumuz var ama bilemiyoruz ki nereden aliyor, ne kosullarda sakliyor. "iyidir heralde" diye kendimizi inandiriyoruz

Bu arada konu sahibesi arkadaş sana bir önerim var.
Akşama gidiyorsun kasaba en pahalı eti alıyosun yanina yapacagin yiyecekler icinde en pahalilarini aliyosun salata malzemelerinide yıkanmiş ayiklanmis pahali olanlardan seciyosun.
Safranli pilav falan yapiyosun esin yemegi yedikten sonra guzel guzel yemek sonrasi sohbette neyi ne kadara aldigini anlatiyosun.
Ertesi gun cigeri kendisi getirir merak etme
Yarıldım şuan gülmekten

Su yerine yarım limon bir portakal sıkıp koyuyoruz kapatınca da üzerine bir iki dilim portakal, miktar fazlaysa ölçüyü arttırıyoruz bu kadarr 😂 pırasayı da portakallı seviyorum ona da yakışıyor denemediysen😍

Back
X