Boşaltır yazacaktım lan dilim sürttçtüYa o konu ayrı şimdi onu buraya açsam gelir beni zorla boşaltır alırsınız eşim apartman çocuğu ben gecekonduda büyüdüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşaltır yazacaktım lan dilim sürttçtüYa o konu ayrı şimdi onu buraya açsam gelir beni zorla boşaltır alırsınız eşim apartman çocuğu ben gecekonduda büyüdüm
Ana yine yazamadım boşatır yazamıyorum hahahaBoşaltır yazacaktım lan dilim sürttçtü
Bizde fakirdik ama tavuk ciğeri almazdik babam maaşını alınca az dana ciğer alırdı ayda 1 ziyafet cekerdikBiz küçükken fakirdik. Hiç yemedik. Demek fakirinde fakiriymişiz püüü
Bunları eşin sürekli yüzüne vuruyor mu herşeyde her konuda bunu hatırlatıyor mu yaniYa o konu ayrı şimdi onu buraya açsam gelir beni zorla boşaltır alırsınız eşim apartman çocuğu ben gecekonduda büyüdüm
Bende evde ekmek az kalmıssa panık oluyorumHaha işte bu hareket mesela ben ana yemek yanına 2 kaşık pilav makarna işte ne bileyim erişte olabilir ok ama oturup 1 ekmek yiyen birisini görünce Allah'ım nasıl doyacak diye panik oluyorum
Bizde kurbandan kurbana heralde hatırlamıyorum sjsksl sevmem de zatenBizde fakirdik ama tavuk ciğeri almazdik babam maaşını alınca az dana ciğer alırdı ayda 1 ziyafet cekerdik
Yani saçmalık tamamenBunun birde ev versiyonu vardı, apartman çocukları, site cocuklari ,prestij konutları çocukları birde loft çocuklari![]()
Yüzüme vurmak değil ama gerçekten farklı büyümüşüz ve nerdeyse hiç fakir görmeden büyümüş eşimBizde fakirdik ama tavuk ciğeri almazdik babam maaşını alınca az dana ciğer alırdı ayda 1 ziyafet cekerdik
Bunları eşin sürekli yüzüne vuruyor mu herşeyde her konuda bunu hatırlatıyor mu yani
E bende gece konduda dogdum apartmanda büyüdüm sonra level atlayip kendime prestij konut aldımYa o konu ayrı şimdi onu buraya açsam gelir beni zorla boşaltır alırsınız eşim apartman çocuğu ben gecekonduda büyüdüm
Hahahha doğru değşl mi yaBende evde ekmek az kalmıssa panık oluyorum
Ama eşim sizin gibi ekmek yemez
Kahvaltıda ,yemekte siz çatal yerine ekmek kullanıyorsunuz,çatal kullanmanız gerek diyor![]()
fiyatina baktim ne kadar diye:) kasaba gidip soracak halim yok ya
benim nisanlim pesketatyen sadece balik pisiyor evimizde onu da pazarda kendi balikcimiz var ondan aliyoruz. eve et girmiyor sadece ilikli kemik aliyorum bazen kaynatmak icin.
aile evimdeki etleri babamin tanidigi bir kasap var mahalleden, ondan alir.
markete guvenmemeniz normal ama kasaba da guvenmek zor
su haberi daha gecenlerde izlemistim.
Loft ne ya acabaE bende gece konduda dogdum apartmanda büyüdüm sonra level atlayip kendime prestij konut aldım
Ay neyse ki kızım prestij konutu çocuuyum diyebilecek onu ancak loftçular ezikleyebilir![]()
Biz 1 tane beyaz ekmek eşime bide bana fırından tam buğday alıyoruz ben günde 3 dilim yiyorum 3 4 günde bitiyor eşim günde 1 yada 2 günde 1 ekmek yiyorBende evde ekmek az kalmıssa panık oluyorum
Ama eşim sizin gibi ekmek yemez
Kahvaltıda ,yemekte siz çatal yerine ekmek kullanıyorsunuz,çatal kullanmanız gerek diyor![]()
Ama böyle bir insanada çokmu fakirdin denilmez yani . Mantığa tersHaha işte bu hareket mesela ben ana yemek yanına 2 kaşık pilav makarna işte ne bileyim erişte olabilir ok ama oturup 1 ekmek yiyen birisini görünce Allah'ım nasıl doyacak diye panik oluyorum
iste büyüksehirde oyle bir sans yok malesef.Ben o yönden şanslıyım ailemin yetiştirdiği hayvanlardan alıyorum son senelerde öncesinde zaten kendim hayvancılık yaptım
O an komikti zaten ben tavuk ciğer yapayım dedim ne ciğer dedi tavuk ciğer dedim bana yaklaştı başımı okşadı canım benim gerçekten bu kadar mı fakirdiniz kıyamam sana dediAma böyle bir insanada çokmu fakirdin denilmez yani . Mantığa ters![]()
Şimdi koca koca binalar yapiyolar ya yaşam alanli falan loft o sanirim.Loft ne ya acaba
Yarıldım şuan gülmektenBu arada konu sahibesi arkadaş sana bir önerim var.
Akşama gidiyorsun kasaba en pahalı eti alıyosun yanina yapacagin yiyecekler icinde en pahalilarini aliyosun salata malzemelerinide yıkanmiş ayiklanmis pahali olanlardan seciyosun.
Safranli pilav falan yapiyosun esin yemegi yedikten sonra guzel guzel yemek sonrasi sohbette neyi ne kadara aldigini anlatiyosun.
Ertesi gun cigeri kendisi getirir merak etme
Ben eşim bir şeyi eziklemeye calisinca en pahalisini aliyorum bir daha ezikleyecek takati kalmasin diyeYarıldım şuan gülmekten