• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar fakir yemekleri dedi

Dışarıda pahalı. Ama evde yapınca fakir işi oluyormuş.
Tövbeler olsun 😵‍💫 ölenlerin ardından yapıldığı için irmik helvasını yiyemiyorum benim için üzücü bir tatlı ama un helvasına bayılırım, evde yapınca nasıl fakir işi oluyormuş? Anacım un bile pahalı artık, içine yağ koyuyorsunuz öpücükle alınmıyor yağ da, ben şerbetini sütle yapıyorum süt ve şeker olmuş kaç lira, aroma katsın diye karanfil ve gül suyu da kullanıyorum, pişirirken giden tüp, doğalgaz veya elektrik ne olacak ?

Tövbeler olsun 😵‍💫 ölenlerin ardından yapıldığı için irmik helvasını yiyemiyorum benim için üzücü bir tatlı ama un helvasına bayılırım, evde yapınca nasıl fakir işi oluyormuş? Anacım un bile pahalı artık, içine yağ koyuyorsunuz öpücükle alınmıyor yağ da, ben şerbetini sütle yapıyorum süt ve şeker olmuş kaç lira, aroma katsın diye karanfil ve gül suyu da kullanıyorum, pişirirken giden tüp, doğalgaz veya elektrik ne olacak ?
Öyle bir anlattınız ki eve gidince un helvası yapacağım🥲
Şaka bir yana artık her şey pahalı oldu malesef. Bunlara fakir tatlısı diyen arkadaşta şirkette ki en çok kazananlardan biriydi. Dünyanın her yerinde sık sık gezip yiyip içen biri. Muhtemelen ona göre hala fakir tatlısıdır.

Ispanak cok severim ama yıkamaktan nefret. O yuzden hep hazir yıkanmış donuk aliyorum. Fakir miyim yoksa fakir gibi yasayan zengin mi hocam?
Ya ben o sebzelerde çok tereddütte kaliyorum.
Acaba gerçekten içimize sinecek şekilde yıkanmış oluyorlarmıdır?

Ben ekrana ekmekde banıyorum 🥲
images (26).webp

Metro yiyordum sdhskdjdk🤣
Bimden almistim üstelik🤣
Nutella bile kasiklamiyordum dusun
Su an orta halliden fasfakirlige kaydim sanirim🤣
Ahahahahaha ayy tövbeler olsun yarabbi bu konu çok insanın moralini bozacak 😂
Bende az önce yemeklerin yanına pilav yaptigim için fak fakir olduğumu ögrendim bir saat battaniyenin altinda aglayacaktim uyuyakalmışım fakirlikten göz yaşımın bile tuzu kalmamış onu farkettim

Back
X