- 25 Nisan 2022
- 2.502
- 3.238
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam kalorifer böceği derdim sinirleninceben kocamla hep dalga geçerim kalorifer çocuğu diyeapartmanda kaloriferli eve doğmuş, ben evlenene kadar müstakil evde yaşadım, 15 yaşımda geldi evimize kalorifer.
Ispanak cok severim ama yıkamaktan nefret. O yuzden hep hazir yıkanmış donuk aliyorum. Fakir miyim yoksa fakir gibi yasayan zengin mi hocam?Ben otçul olduğum için pırasa, bkrokoli ve ıspanakla aşk yaşıyorum şu sıralar, tam mevsimi gelmişken. Sanırım en fakir benim![]()
Tövbeler olsunDışarıda pahalı. Ama evde yapınca fakir işi oluyormuş.
Avokadoyu unutmayalım lütfenEşin yenilebilir cicekle süslenmis kuru fasulye yiyordu anasinin evinde zaar
![]()
Mesaji gonderdikten sonra aklima geldi duzenlemeye üsendimAvokadoyu unutmayalım lütfen![]()
Öyle bir anlattınız ki eve gidince un helvası yapacağımTövbeler olsunölenlerin ardından yapıldığı için irmik helvasını yiyemiyorum benim için üzücü bir tatlı ama un helvasına bayılırım, evde yapınca nasıl fakir işi oluyormuş? Anacım un bile pahalı artık, içine yağ koyuyorsunuz öpücükle alınmıyor yağ da, ben şerbetini sütle yapıyorum süt ve şeker olmuş kaç lira, aroma katsın diye karanfil ve gül suyu da kullanıyorum, pişirirken giden tüp, doğalgaz veya elektrik ne olacak ?
Fakir olduğumu bi kez daha anladım şu an.Mesaji gonderdikten sonra aklima geldi duzenlemeye üsendimtabi konu sahibi pilavi falan kasikla gelisiguzel tabaga koyuyorsa buda fakirlik gostergesidir, her zaman sekillendirici ile eklenmeli, soyleyeyim de püf bilgi olsun
![]()
En azindan siparis vermissinEve beyti söyleyip durduk yerde zarara girdim, umarim kocaniz mutludur!![]()
Avokado deyince aklima eve gelen ustalara avokado yataginda menemen ve yenebilir cicekli ekmek veren fenomen abla geldi ahshdhdAvokadoyu unutmayalım lütfen![]()
Ya ben o sebzelerde çok tereddütte kaliyorum.Ispanak cok severim ama yıkamaktan nefret. O yuzden hep hazir yıkanmış donuk aliyorum. Fakir miyim yoksa fakir gibi yasayan zengin mi hocam?
Adaya veda ediyorum o zaman ahshdEn azindan siparis vermissin
Bu zengin oldugunu gosteriyor
Menüleri gezip gezip agzini silip ekrani kapatsaydin iste o zaman fakir oldugunu anlardin
Baya zenginsin![]()
Ben ekrana ekmekde banıyorumEn azindan siparis vermissin
Bu zengin oldugunu gosteriyor
Menüleri gezip gezip agzini silip ekrani kapatsaydin iste o zaman fakir oldugunu anlardin
Baya zenginsin![]()
Bende ekrana bakarken cikolata yedim orta halli gruptayim sanirimBen ekrana ekmekde banıyorum![]()
O kadar ince düşünemiyorum ben ya. Allah ne verdiyse yiyorum valla.Ya ben o sebzelerde çok tereddütte kaliyorum.
Acaba gerçekten içimize sinecek şekilde yıkanmış oluyorlarmıdır?
çikolata var çikolata var mesela hangi çikolata belçika isviçre falansa vizyonlu fakir grubundasın, yok bim çikolata ise üzgünümBende ekrana bakarken cikolata yedim orta halli gruptayim sanirim![]()
Metro yiyordum sdhskdjdkçikolata var çikolata var mesela hangi çikolata belçika isviçre falansa vizyonlu fakir grubundasın, yok bim çikolata ise üzgünüm![]()
Ben ekrana ekmekde banıyorum![]()
Ahahahahaha ayy tövbeler olsun yarabbi bu konu çok insanın moralini bozacakMetro yiyordum sdhskdjdk
Bimden almistim üstelik
Nutella bile kasiklamiyordum dusun
Su an orta halliden fasfakirlige kaydim sanirim![]()