Bunu mu hakediyorum (eş )

çok mıkırık geldiniz bana.
neden derseniz hafta sonu araya girdiği için hamilemisiniz değilmisiniz emin olamamışsınız bugünde doktor kontrolünüz varmış yani bugin keseyi görünce emin oldunuz ancak aşerdiğim şeyi bile söylemiyorum üzülür alamazda demişsiniz anlamadım ne ara aş ermeye başladınız?
doktor kontrolü konusunda da haksızsınız. adam en azından düşünmüş annesinden rica etmiş.

Eşinizi hatalı bulduğum nokta üslubu. Size kurduğu cümle. Onun haricinde beklentileriniz fazla. Türk dizilerinde karısı hamile kalınca yanından ayrılmayan, her ultrasona birlikte giden, aşerdi diye kışın gece uyanıp karpuz almaya giden erkekler hayal ürünü. Gerçeği de var aslında kelime yanlış oldu tek tüktür ama abartı geliyor bana orası ayrı. Dahası bir de gerçek hayat var. Adam çalışıyor öyle her doktora sizinle gelemez, gelmesine de gerek yok bence. Siz abartmışsınız eşiniz de umursamaz size göre. Düşündüklerinizi trip atmak yerine açıkça söyleyin, konuşun. Bebek içinizde siz anneliği hemen benimseyebilirsiniz ama erkeklerde bu durum çocuğunu kucağına aldığında alabiliyor. Siz hasta değil hamilesiniz biraz rahat olun, kendinizi strese sokup üzdükçe bebeğiniz de hisseder

erkekler kadınlar gibi heyecanlanmıyor diye diye erkeklerin böyle dümdüz kalas olmasını normalleştirdiniz, hayatıma giren erkeklerin tamamı ince ruhlu nazik ve heyecanlanabilen tiplerdi yani böyleleri mevcut kusura bakmayın.

anne ne kadar heyecanlanabiliyorsa baba da o kadar heyecanlanabilmeli. çevremde örnekleri de var. siz böyle yapa yapa beklentiyi düşürüyorsunuz sonra erkekler neden kılını kıpırdatmıyor.

Gerçekler acıdır. Seven ve sevmeyen bir insanın hareketleri kendini net belli eder.

evet belli eder ama bu kıyası yapmak için yeterli veri yok bence.
adam somut olarak hastane randevusuna gitmemiş. izin alamamış annesini aramış vs vs düşünmüş sonuçta..
başkada veri yok konuda konu sahibesinin büyük büyük yaşaması dışında.

Doğru diyorsunuz. Zaten hamileliğin, doğumun, emzirmenin yükü kadınların üzerinde. Adamlara bir heyecanlanmak, heves etmek kalıyor, çoğu zaman o da yok.

Hamilelik haberini alınca hiç mutlu olmamış, küçük bir tartışmada kes sesini geç içeri hatanı anlayana kadar demiş, akşam da kv de yemek yerken ultrason fotoğraflarına bakmak istememiş montunu alıp çekmiş kapıyı dışarı gitmiş. Bunlar da gayet somut veriler. Seven insanın yapacağı hareketler asla değil.

bunada katılmıyorum
anne olarak 2 hamileliğimde de heyecanlanmadım. doğurduğum ana kadar sıradan bir meseleydi. kadın yada erkek ayırmadan kucağına almadan o sevinci o hevesi o sevgiyi hissetmeyen insanlar var yani.

bunada katılmıyorum
anne olarak 2 hamileliğimde de heyecanlanmadım. doğurduğum ana kadar sıradan bir meseleydi. kadın yada erkek ayırmadan kucağına almadan o sevinci o hevesi o sevgiyi hissetmeyen insanlar var yani.

öyle insanlar elbette var fakat kadın heyecanlanabiliyorsa erkek de bunu yapabilmeli yapması gayet normal diye düşünüyorum.

Niye? Yalan da olabilir, kandırmaca da olabilir. Çevremde gördüm genç bayan.

‘Genç bayan?’

Valla benim çevremde çok şükür kadınlara hürmet ve ilgi var. Kimse kendini sevgisiz hödüklere ezdirmiyor. Akrabalarımda da böyle, evlenen arkadaş çevremde de. Şükürler olsun doğduğum ve seçtiğim çevre kaliteliymiş.

Normal zamanda ince ruhlu, eşine karşı anlayışlı, duyarlı bir erkek hamilelikte de bunu devam ettirir evet ama zaten öyle olmayanlar testte çift çizgiyi görünce, 180 derece dönmüyor, dönmez. Yani eldeki malzeme belliyken ondan olmadığı birşeye dönüşmesinin beklemek sadece hayal kırıklığı olur.

Bu heyecan meselesi de erkek kadından önce fıtrat meselesi bence. İki hamileliğimde öyle ekstra bir heyecan yaşamadım. İlk kalp atışını duyduğumda benim burada ağlamam gerekiyordu niye böyle oldu diyerek gülmüştüm doktorumla.

işte aslında bunu demeye çalışıyorum, heyecanmamalarına normal deyip heyecanmalarını anormal karşılayan tayfaya sözüm. öyle erkekler var ki hayal ürünü denilen şaşırır kalırsınız. beklentiyi düşük tutmamak lazım ha bu adamın da zaten kes sesini demesinden kumaşı belli, bu adamdan heyecan beklenmez.

hiç mutlu olmamış mı yazmış? ben sanki benim kadar mutlu olmadı diye okudum. neyse çok farketmez insan neyle karşılaşacağını bilmediği için heyecanlanmayabilir bence normal. belki süpriz oldu isteyerek hamile kalınmadı. her insanın beklentimiz doğrultusunda tepki vermesini beklersek hiçbir ilişkiyi yürütemeyiz.

adamın üslubu konusunda katılıyorum. hatta kes sesiniden ziyade geç içeri hatanı anlayana kadar kısmı daha berbat bence. karısının eğitmeni falan sanıyor kendini zaar.

Konu sahibi zaten olayı fazla dramatikleştirmiş, ama adamın da ilgisiz öküzün teki olduğu çok ortada…

Allah aşkına daha kese görmeye gitmişsiniz en fazla 6 haftalık ne aşermesi ne ağrısı sanki karnınız burnunda.çok fazla coşkulu davranmışsınız ama erkekler böyle değil ki hemen o moda giremezler hormonlar o şekilde değil tabi sevinmiştir ama sürekli bebek geliyor diye heyecanla etrafta dolanamaz ki şimdiden fazlaca ilgi alaka bekler duruma gelmişsiniz yoğunmuş yanınıza da birini yollamış daha çok ultrasonlar olacak.çok baskıcı ve beklentili olmanızdan öyle davranmış biraz sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…