Bunu mu hakediyorum (eş )

içinden gelmediği halde yapılması eğreti durur ama
yoksa kadın yada erkek hamilelik haberini heyecanla karşılayacak insanlar vardır tabi.
içinden gelmeyen yapamaz zaten en başta eş seçimimizi yaparken beklentiyi yüksek tutup tercihi zarif erkeklerden yana kullanırsak hiç bunlarla muhatap olmak zorunda kalmayız

içinden gelmeyen yapamaz zaten en başta eş seçimimizi yaparken beklentiyi yüksek tutup tercihi zarif erkeklerden yana kullanırsak hiç bunlarla muhatap olmak zorunda kalmayız

işte anlatmak istediğim bu tam olarak bu yüzden anlaşamadık bence.
ben istemiyorum zarif erkek
ha konu sahibesi istiyorduysa ona göre seçim yapsaydı diyebiliriz ama bunu genelleyemeyiz.
demek istediğim buydu.

Son zamanlarda en çok okuduğum şikayetlerden biri. Kadınlarımız erkeklerin bazı kötü ve hödük huylarını görmezden gelerek kabul ediyor maalesef. Lütfen yanlış anlamayın sizi bilmiyorum ama çevremde milyon tanesini gördüm misal kuzenim sevgilisi onu herkesin içinde rencide ettiği halde sorun etmezdi bende evlilikte daha da kötüsü olacağını söylediğimde geçiştirdi beni şimdi üzüntüden kız hasta oluyor sürekli çok mutsuz. Bunu söylememin sebebi şu cümlenin başında eşim çok hevesli olmasa da demişsiniz ya oradan belli zaten çocuk istemediği siz istiyor olabilirsiniz haklı olarak ama çocuk iki tarafın gerçek isteğiyle olmalı o istemeden olmuş biraz. Bunu mesela hafife alıp sorun olarak görmüyorsunuz ama işte sonuç olarak olan sizin hamileliğinize ve çocuğunuza oluyor. Baba olma isteği anneye göre daha az yaşanan bir durum maalesef. Keşke onunda böyle istekli olacağı zamanı bekleseydiniz ki kaba biri eşiniz belli özellikle böyle bir dönemde istemese bile yanınızda olmak zorunda siz onun ailesisiniz sonuçta. Bunu onunla konuşun hassas bir dönemden geçtiğinizi kırıcı değil ilgili olması gerektiğini söylemekten çekinmeyin.

ha konu sahibesi istiyorduysa ona göre seçim yapsaydı diyebiliriz ama bunu genelleyemeyiz.
demek istediğim buydu.
zarif erkek niye istemiyorsunuz ya ne etti size bu efendi erkekler

demek istediğim buydu.
Hani böyle sofralar donatan, nevresimlere heveslenen, süslü cilveli kadınlar vardır. Ama başkaları bunları yapmıyor diye kocasını sevmiyor değildir, kalas değildir. Bu kadınların erkek versiyonları da var. Soğukkanlı olmak insanı tu kaka yapmaz. Ha karısına sinirlenerek yanlış yapmış kaba davranmış. Onu savunamayacağım. Ama işte herkes coşkulu yaşayacak duygularını diye bir şart yok. Onu söylemeye geldim

zarif erkek niye istemiyorsunuz ya ne etti size bu efendi erkekler

ya şimdi bu konu özelinde konuştuğumuz için benim hamileleğimi mesele haline getirip canın birşey istiyor mu yok ayağını uzat yok bilmem ne falan tarzı ilgi boğar beni o manada söyledim.
bende zarif bir kadın değilim daha dangır dungur bir tipim

hah aynen ben o kadın olmadığım için öyle bir erkekle geçinemem zaten

ay valla güzelmiş.konu sahibindeki ilgi arsızlığından bende de olduğu için onu anlayabiliyorum

1.Bu adama neden cocuk?
2.Aserdiğiniz seyi bile söylemeye cekindiğiniz maddi duruma neden cocuk?
Hamile kadını üzmek en son isteyecegim sey ,ama cidden su ortama cocuk dogurulur mu

Her seyi boyle cok yogun mu yaşarsınız? Bana esinizi biraz bunaltmışsınız gibi geldi. Sizi uzmek icin yazmiyorum, yanlis anlamayin ama hamileliginiz boyunca boyle her seyi uclarda yasarsaniz uzulmeye devam edersiniz. Esinizden sizinle aynı tepkileri vermesiniz beklemeyin, bu beklentileriniz yuzunden bunalmis bence. Zaten su an maddi konular yeterince kafasini mesgul ediyormuş. Ayrica siz kendiniz yazmissiniz, sizin kadar cok istemiyormus cocuk sahibi olmayi. Belki de onun da hazir olmasini brklemeliydiniz. Siz onu biraz zorlamis olabilir misiniz?

İlgi beklemeniz çok normal, ama erkekler maddi durumları emin olun çok fazla kafaya takıyorlar ve anladığım kadarıyla eşiniz sizin kadar hazır değil, yalnız bana tuhaf gelen kese gözükmeyen bebekte aşeriyor olmanız. Yani eşiniz yeterince hevesli değil ama siz de biraz fazla heveslisiniz. Agrı sızı var mı demedi, aşerdim vs…

işte kendi keyfimiz için çocuk yaparsak böyle oluyor

Aserme kese gözükmeden önce olmuyormuymus?
Ben hamileliğimi ögrenmeden önce kavanoz kavanoz tursu yemistim

Anlattiklarinizi abarti buldum. Daha kese bile gorunmemis, asermekten hormonlardan bahsediyorsunuz. Bence biraz zor bir insansiniz. Esinizi de dinlemek lazim. Tepkilerini abarttiginizi dusunuyorum.

Cok abartmışsın daha basında boyle isen yandı adam.heyecanlanacagı varsa da heyecanlanmaz heyecan gıder bu tavırlarınızla.Daha doktor kontrolu bıle olmadan yok şu mu yok bu mu adam nerden bilsin doktor muazcık relaks sakinlik olgunluk sevgili anne adayı.

Heyecanlı olması gerekir. Bebek sahibi olma haberi insanı çok değişik bir duyguya sokuyor. Belki olayın şokundaydı onu atlatmasına izin vermeden çok üstüne gitmiş olabilirsiniz. Bir çocuğunun olacağını anlaması için çocuğun dünyaya gelmesi gerekiyor. Annelik duygusu gibi değil babalık duygusu. Kontrollere gelerek buna hazırlanması en doğrusu olurdu. Siz bu yaşadıklarınızı bir kenara bırakın hamileliğin tadını çıkarın canınız da ne çekiyorsa isteyin eşinizden. Umarım özür diler sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…