- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Bir sure sonra seni suclama asamasina gececek...soylediklerimi soyle ve cik o evden ama kararli ol.Sen ciddisin ya gercekten konusmucak misin benimle?
Ben
Özur dilerim vallahi billahi boyle olucagini dusunemedim
Ben
Askim vallahi istiyerek yapmadim yalvaririm gel yemek ye cidden pişmanim
BenMubarek gunde kurana el basim istersen vallahi birdaha yapmicam bile isteye yaparmiyim hic.
Ben
Ökuz herif tuttugu kabul olacakmi bakimRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
Günleri karıştırdım kusura bakmayın. Büyük ihtimalle barışacaksınız, en azından yaptığı yanlışın farkına varmasını sağlayın.Yarinda yasak var ama pazartesi gitmek istiyorum bi sure ayri kalmak benim icin daha iyi
Odayi kilitleyin odaya almayin o jalde pazartesiye kadarGünleri karıştırdım kusura bakmayın. Büyük ihtimalle barışacaksınız, en azından yaptığı yanlışın farkına varmasını sağlayın.
Soylemeyi cok isterdim ama malesef kimligim belli olur diyeBöyle yaparak kızınızı merak etmeme neden oldunuz ama
Siddete meyilli bir eşiniz olduğu icin belliki bu durum size normal geliyor. Ama kimse kimseye el kaldıramaz, erkektir sinirlidir gibi bir savunma söz konusu bile olamaz.vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
sen kendi isine baksana benim mesajima bakmak zorundamisin?Cevaplarınız bu kadar itici olmak zorunda mı?
Kadin da oruc tutmus ustelik temizlik yapmis. Erkek olunca ne oluyor?yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Ya yuru git trollugunu baska konuda yap, aksam aksam saka misin?!vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
Yani ben oyle hareketler yapmam cunku belli yapim var. Bana gore bi kadinda kocasina vuramaz. Hele hele birbirlerine girip kavga eden biri asla olamam yani ben sevmiyorum oyle seyleri asla. Bu ilk oldugu icin burnunu surtucegim kesin sonra alisir basa cikamamYa hanimlar su avamligi da anlamiyorum gercekten yok apartmani inletirdim yok ona ben de siddet gosterirdim...kimlerle yasiyoruz ya valla sasiriyorum biri dayak normal der biri yaygara cikarir.nasil insanlarsiniz ya vallahi ben bu siteye ne zaman girsem.sinirleniyorum
hayir esim hic bi zaman siddet uygulamadi uygulsaydi bilmiyordum neler olacaginiki ben o kadin kadar sakin deilim bisey soylememis bizimkinin sonu herhalde cok kotu olurdu hatta bazi insanlar olur olmaz seyler yazmis benim yorumlarim icin amma akla gerek oldugunu duymuyorumSiddete meyilli bir eşiniz olduğu icin belliki bu durum size normal geliyor. Ama kimse kimseye el kaldıramaz, erkektir sinirlidir gibi bir savunma söz konusu bile olamaz.
Açlar diye dayak yememiz normal ve susmamız mı gerekiyo yani? Gerçekten kadının en büyük düşmanı kadın.yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Cidden sürekli böyle düzgün bir adamsa oturup bir konuşmanız gerekir bence neden bu kadar çıldırdı acaba? Bu arada ne olursa olsun şiddet kabul edilebilir bir şey değil.
Hic siddet gosteren bi adam olmadiki normalde ev islerinde yardim eder cocuklarla bolca ilgilenir odevlerini yaptirir hatta bazen yemek leri kendi hazirlar cocuklari kndi yikar etkinlikller yapar evde saclambac oynarlar yani sayabilicegim tek bir kotu huyu yok hic olmadi hic hmde
Yok gurulu biriyim ve yapilan seyleri asla unutmayan bir yapim var bende hala taze kalir yani oda bunu cok iyi bilir suan beni olcuyo akli sira ama yemezlerGünleri karıştırdım kusura bakmayın. Büyük ihtimalle barışacaksınız, en azından yaptığı yanlışın farkına varmasını sağlayın.
Şiddet uygulamış demedim, 'meyilli' dedim. Yani heran dövme potansiyeli var. Siz bu durumu kabullenmiş olabilirsiniz. Ama normal bir durum değil.hayir esim hic bi zaman siddet uygulamadi uygulsaydi bilmiyordum neler olacaginiki ben o kadin kadar sakin deilim bisey soylememis bizimkinin sonu herhalde cok kotu olurdu hatta bazi insanlar olur olmaz seyler yazmis benim yorumlarim icin amma akla gerek oldugunu duymuyorum
Kafamda fön makinesi kırdın, ne var sanki bunda çok abartmışım cidden.Sen ciddisin ya gercekten konusmucak misin benimle?
Ben
Özur dilerim vallahi billahi boyle olucagini dusunemedim
Ben
Askim vallahi istiyerek yapmadim yalvaririm gel yemek ye cidden pişmanim
BenMubarek gunde kurana el basim istersen vallahi birdaha yapmicam bile isteye yaparmiyim hic.
Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?