Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sure sonra seni suclama asamasina gececek...soylediklerimi soyle ve cik o evden ama kararli ol.

Ökuz herif tuttugu kabul olacakmi bakim

Ya hanimlar su avamligi da anlamiyorum gercekten yok apartmani inletirdim yok ona ben de siddet gosterirdim...kimlerle yasiyoruz ya valla sasiriyorum biri dayak normal der biri yaygara cikarir.nasil insanlarsiniz ya vallahi ben bu siteye ne zaman girsem.sinirleniyorum

Lütfen hastaneye gidip darp raporu alın. Şu an farkında olmadığınız bir hasar da almış olabilirsiniz, bir baksınlar.
Hepsini okuyamadım ama son mesajlardan affedeceksiniz gibi bir izlenim oluştu bende.
Söylediği laflar bile yenilir yutulur değilken bir de şiddet var.
Şu an affetseniz bile devamı gelecek. O lafları eden adamın elinin kolunun durması mümkün değil bence.

Siddete meyilli bir eşiniz olduğu icin belliki bu durum size normal geliyor. Ama kimse kimseye el kaldıramaz, erkektir sinirlidir gibi bir savunma söz konusu bile olamaz.

Ya yuru git trollugunu baska konuda yap, aksam aksam saka misin?!

Yani ben oyle hareketler yapmam cunku belli yapim var. Bana gore bi kadinda kocasina vuramaz. Hele hele birbirlerine girip kavga eden biri asla olamam yani ben sevmiyorum oyle seyleri asla. Bu ilk oldugu icin burnunu surtucegim kesin sonra alisir basa cikamam

Siddete meyilli bir eşiniz olduğu icin belliki bu durum size normal geliyor. Ama kimse kimseye el kaldıramaz, erkektir sinirlidir gibi bir savunma söz konusu bile olamaz.
hayir esim hic bi zaman siddet uygulamadi uygulsaydi bilmiyordum neler olacaginiki ben o kadin kadar sakin deilim bisey soylememis bizimkinin sonu herhalde cok kotu olurdu hatta bazi insanlar olur olmaz seyler yazmis benim yorumlarim icin amma akla gerek oldugunu duymuyorum

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Açlar diye dayak yememiz normal ve susmamız mı gerekiyo yani? Gerçekten kadının en büyük düşmanı kadın.

Günleri karıştırdım kusura bakmayın. Büyük ihtimalle barışacaksınız, en azından yaptığı yanlışın farkına varmasını sağlayın.
Yok gurulu biriyim ve yapilan seyleri asla unutmayan bir yapim var bende hala taze kalir yani oda bunu cok iyi bilir suan beni olcuyo akli sira ama yemezler

Maalesef oruc tutuyolar da boyle yaoacaklarina keske hic oruc tutmasalar bende uzun suredir yaklask 3 yil oldu pek bi tartismamiz olmazdi hamileyim ve rahatszm esimde aciktgndanmidir sigaradan midir ilkkez olmadik seyler dedi durduk yere hicbirine anlam veremedim sustukca sacmaladi boyle seyler yasayacagima oruc tutmasa daha iyi bence ne guzelligi varki bu orucun bu sekilde yapinca

Şiddet uygulamış demedim, 'meyilli' dedim. Yani heran dövme potansiyeli var. Siz bu durumu kabullenmiş olabilirsiniz. Ama normal bir durum değil.

Kafamda fön makinesi kırdın, ne var sanki bunda çok abartmışım cidden.
Zaten küçük bir şeydi. İki üç gün sonra mikrodalgayi kafamda kırarsın o zaman konuşmam.

Bu ne yaaa? Konuşmayacak mısın nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…