- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
Bu forumda daha önce kimseye böyle bir şey yazmadım ama siz biraz susabilir misiniz?yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Normal de bizde boyle bir ciftiz ama bugun ne oldugunu anlamadim bile. Benim yorumlarimi okuyan arkadaslar evliligimi az cok bilir.Şiddeti normal gibi gösteren kişilere şaşırdım biz de tartışmalar yaşıyoruz yükseliyoruz bazen ama sakinleşmeyi bekleyip konuşarak çözüyoruz sorunumuzu birbirimize tava tencere atarak değil. Sizin adınıza da üzüldüm.Evlilikte küslükler, tartışmalar vs olabilir ama şiddet denilince bi durmak lazım ilişkinizi gözden geçirin eşinizle de ciddi bir konuşma yapın hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah ıslah etsin dicek çok sey var da diyemiyorumOzru kabahatinden buyuk dicem ozur bike yok ortada bu gune kadar vurmamis diye ovunuyor resmen. Lafinin nereye gittigin farkinda bile degil
Ben ne diyim hic bilmiyorum buyuk olay cikarmasini bilirimde kizim icin bisey demiyorum. Kizim unlu bir cocuk yıldız bizi herkes taniyor duyulursa kizim rezil olurAllah ıslah etsin dicek çok sey var da diyemiyorum
Rezil olmak mi tek korkunuz?Ben ne diyim hic bilmiyorum buyuk olay cikarmasini bilirimde kizim icin bisey demiyorum. Kizim unlu bir cocuk yıldız bizi herkes taniyor duyulursa kizim rezil olur
Oruçlu kadının kafasına geçirmiş. Siz ne saçmalıyorsunuz yayaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Hala odamdayimİlk 5 6 sayfayı okudum sinirlerim tepeme çıktı son sayfaya atladım
Son durum nedir konu sahibi darp raporu almış mi yoksa eşiyle birlikte çay mi iciyor?
Kizimin adinin boyle seylerde gecmesini istemiyorumRezil olmak mi tek korkunuz?
E ozaman illaki cevreniz vardır. Size yol gösteren birilerini bulabilirsinizBen ne diyim hic bilmiyorum buyuk olay cikarmasini bilirimde kizim icin bisey demiyorum. Kizim unlu bir cocuk yıldız bizi herkes taniyor duyulursa kizim rezil olur
İyi ki ağlamışsın...vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
Kızınız neden rezil olsun?Ben ne diyim hic bilmiyorum buyuk olay cikarmasini bilirimde kizim icin bisey demiyorum. Kizim unlu bir cocuk yıldız bizi herkes taniyor duyulursa kizim rezil olur
Bu arada kızınız kim çok merak ettimKizimin adinin boyle seylerde gecmesini istemiyorum
O camiadan soyleye bilicek kimse yok hepsi oyuncu yonetmenE ozaman illaki cevreniz vardır. Size yol gösteren birilerini bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?