- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Ya bu nasıl birşeydir ya yemin ederim böyle insanları idam ediceksin nasıl bir cismi bi insana fırlatırsın biri bana açıklasın ya valla kardeşim ben olsam böyle bi şahsın yanında bi dakka durmam ne demek ya kalk kendin yap işini kadın senin pisliğini temizliycek yorulucak akşama kadar sen gidip yardım edeceğine bide dövüyorsun çok üzüldüm yemin ederim senin adına okurken sinirlendim yani nasıl insan diycem bunada insan olan bir insana zarar vermez kim olursa olsunRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
Saçmalama ısrarına şaşırıyorum. Berbat şeylerin önemsiz olduğunu düşünmen kokunç.yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Galiba eşin orucu değil, oruç onu tutmus ayıp yahuRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
Aynen. Insanlarin geneli boyle. Aksama kadar ac durdum kebaplari baklavalari hak ettim mantigi.Ben oruç tutup sonra da yemek seçen insanları anlayamıyorum. Olayı hiç anlamamışlar.
Suan kendime yeni yeni geliyorum. Ve alsa konusmayi dusunmuyorum boyle birseyi kabul edemem dedigim gini bir sure annemde kalicam kafami toplucam oda. Kudursun kendi kendine evde banane. Madem sigara basina vurdu ramazan bitene kadar gorusmeyelim dicemKafamda fön makinesi kırdın, ne var sanki bunda çok abartmışım cidden.
Zaten küçük bir şeydi. İki üç gün sonra mikrodalgayi kafamda kırarsın o zaman konuşmam.
Bu ne yaaa? Konuşmayacak mısın nedir?
arkadasim bi erkekle kavga edersen dovulen kim olur acaba ? tabi erkekler gucludur bence ayrilib sakin sakin cekib gitmek daha iyi deilmi kavgami etmeli sence kocasi onun evden cikmasina izin verirmi ?bu ssatden sonraSaçmalama ısrarına şaşırıyorum. Berbat şeylerin önemsiz olduğunu düşünmen kokunç.
Yav ne şansı ortada şans isteyen pisman olan biri mi var?her kesin bi dusunce tarzi var dogru siddet cok cok kotu bisey amma mutluylarmis herkes bi sansi hakk eder bence ikinci kez yaparsa ondan sora bosanmayi dusunur diyorum yni
Bak anlaman gereken şu koca izin verebilen, izin istenilen bir şey değildir. Kavga dövüş işlerine girmiyorum bile ne kadar yanlış olduğunu filan anlamadan önce anlaman gereken daha temel şeyler var.arkadasim bi erkekle kavga edersen dovulen kim olur acaba ? tabi erkekler gucludur bence ayrilib sakin sakin cekib gitmek daha iyi deilmi kavgami etmeli sence kocasi onun evden cikmasina izin verirmi ?bu ssatden sonra
Telefon basından akıl vermek ne kadar doğru bilemiyorum ama orası senin evin gitmesi gereken o, sen degilsin. Disarda sürünsün de görsün gününü. Savunmasız kadına el kaldırmak kolay, dışarda göstersin sözde erkekliğini..Suan kendime yeni yeni geliyorum. Ve alsa konusmayi dusunmuyorum boyle birseyi kabul edemem dedigim gini bir sure annemde kalicam kafami toplucam oda. Kudursun kendi kendine evde banane. Madem sigara basina vurdu ramazan bitene kadar goruseyelim dicem
yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Bak anlaman gereken şu koca izin verebilen, izin istenilen bir şey değildir. Kavga dövüş işlerine girmiyorum bile ne kadar yanlış olduğunu filan anlamadan önce anlaman gereken daha temel şeyler var.
[/QUO
Ya ben evlendiyimden beri kimseden hicbisey icin izin almadim .Sadece kavga kotu bisey /Erkekle kadin arasinda olmamali
Darp raporu al dicem ama sokağa çıkma yasağı vr hastaneye gitmek engel değil de evdeki napar o zaman meçhulCok kotuyum aglamaktan yoruldum simdide
Asla gitmez oyle bir yapisi varki ozellikle bana karsi dibimden ayrilmaz. Gezmeye gitmek isterim asla tek gondermz bensiz geziyosun diye duygu somurusu yapar. Mutfakta kahve icerim beni niya cagirmiyosun der. Uykuya daliyo yerine yat diyorum gidiyo odaya benim uylum gelmiyo film acim diyorum aciyorum bi bkiyorum geri gliyo sen neden gelmiyosun diyo bende yat sen film izlicem diyorum oda benimd uykum kacti bende izlicem diyor. Asiri dibimde ve asla birakip gitcegini dusunmuyorum bu yuzdenTelefon basından akıl vermek ne kadar doğru bilemiyorum ama orası senin evin gitmesi gereken o, sen degilsin. Disarda sürünsün de görsün gününü. Savunmasız kadına el kaldırmak kolay, dışarda göstersin sözde erkekliğini..
Siz erkeksiniz, neden daha fazla saçmalamadan yavaşça ortamdan gitmiyorsunuz, kendinizi daha fazla rezil etmeden.vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?