Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz demekki çokta saygı duyulacak adam değilmiş. Örnek alınacak biriside değilmiş. Bu saatten sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz.

Ya bu nasıl birşeydir ya yemin ederim böyle insanları idam ediceksin nasıl bir cismi bi insana fırlatırsın biri bana açıklasın ya valla kardeşim ben olsam böyle bi şahsın yanında bi dakka durmam ne demek ya kalk kendin yap işini kadın senin pisliğini temizliycek yorulucak akşama kadar sen gidip yardım edeceğine bide dövüyorsun çok üzüldüm yemin ederim senin adına okurken sinirlendim yani nasıl insan diycem bunada insan olan bir insana zarar vermez kim olursa olsun

yok ben anladim siz burda kagini fazladan sinirle dirib alevlendirmek istiyorsunuz kavgani buyutmek suan onun yaninda siz deilsiniz kocasi var burdan yazdiklarinizi okuyub onunla bi kavgaya baslarsa erkekle bas edemez her seyi mahv etmis olursunuz aslinda en cok kadini ben dusunup yorum yazmisdim .azeri oldugumdan icimdekini ifade edememisim /Amma ben gayet mutluyum siddete maruz kalmadim akradaslar.Sinirli basta akil olmaz ya daha beter ederse kocasi onu.Bence akilli kafayla konusmak ayrilmak ve ya baska bi cizum dusunmek olur amma suan boyle seyler yazmak cok ayip

Saçmalama ısrarına şaşırıyorum. Berbat şeylerin önemsiz olduğunu düşünmen kokunç.

Galiba eşin orucu değil, oruç onu tutmus ayıp yahu

Suan kendime yeni yeni geliyorum. Ve alsa konusmayi dusunmuyorum boyle birseyi kabul edemem dedigim gini bir sure annemde kalicam kafami toplucam oda. Kudursun kendi kendine evde banane. Madem sigara basina vurdu ramazan bitene kadar gorusmeyelim dicem

Saçmalama ısrarına şaşırıyorum. Berbat şeylerin önemsiz olduğunu düşünmen kokunç.
arkadasim bi erkekle kavga edersen dovulen kim olur acaba ? tabi erkekler gucludur bence ayrilib sakin sakin cekib gitmek daha iyi deilmi kavgami etmeli sence kocasi onun evden cikmasina izin verirmi ?bu ssatden sonra

arkadasim bi erkekle kavga edersen dovulen kim olur acaba ? tabi erkekler gucludur bence ayrilib sakin sakin cekib gitmek daha iyi deilmi kavgami etmeli sence kocasi onun evden cikmasina izin verirmi ?bu ssatden sonra
Bak anlaman gereken şu koca izin verebilen, izin istenilen bir şey değildir. Kavga dövüş işlerine girmiyorum bile ne kadar yanlış olduğunu filan anlamadan önce anlaman gereken daha temel şeyler var.

Telefon basından akıl vermek ne kadar doğru bilemiyorum ama orası senin evin gitmesi gereken o, sen degilsin. Disarda sürünsün de görsün gününü. Savunmasız kadına el kaldırmak kolay, dışarda göstersin sözde erkekliğini..

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler

"Bazı" erkekler canavara dönüşüyor diye hepsi aynı mı sanıyorsunuz?
Dünya sizin oturduğunuz küçük mahalleden, büyüklü küçüklü, kadınlı erkekli herkesin bir diğerine mütemadiyen fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı evlerinizden ibaret değil.
İnsan taklidi yapmayı bile beceremeyen erkekleri alıp sonra "ama canım erkekler böyle" diyerek bütün bir cinsiyeti genellemeyin.
Kendiniz hobi olarak dayak yemek istiyorsanız buyurun yiyin ama yaşadığınız çilekeş hayatı normalleştirip başkalarını da teşvik etmeyin.
Biz sizin adınıza utanmaktan helak oluyoruz ama siz hiç utanmıyorsunuz kadına şiddeti normalleştirmekten.

Daha kötü ne olabilir acaba ya?
Adam kadına fön makinesiyle vurmuş. Daha kötü olması için beynini mi akıtması lazımdı, çamaşır makinesiyle mi vurmalıydı?
Fikir sandığınız şeyleri ortalığa saçmadan önce 2 dk durup bir düşünseniz keşke.

Terbiyesiz adam.Simdi tuttuğu oruç ne işe yaradı tutmasın o zaman kendine tutuyor bize mi tutuyor orucu sigara zzıkkıimi içsin otursun resmen sinirden elim titredi ne sanıyorlar kendilerini bilmiyorum tutamayan açlığa dayanamayan tutmasın kardeşim böyle hayvanlığa gerek yok.

Asla gitmez oyle bir yapisi varki ozellikle bana karsi dibimden ayrilmaz. Gezmeye gitmek isterim asla tek gondermz bensiz geziyosun diye duygu somurusu yapar. Mutfakta kahve icerim beni niya cagirmiyosun der. Uykuya daliyo yerine yat diyorum gidiyo odaya benim uylum gelmiyo film acim diyorum aciyorum bi bkiyorum geri gliyo sen neden gelmiyosun diyo bende yat sen film izlicem diyorum oda benimd uykum kacti bende izlicem diyor. Asiri dibimde ve asla birakip gitcegini dusunmuyorum bu yuzden

Konu sahibi ile ilk kez karşılaştım; 27 sayfanın da tamamını okudum...
İçim cız etti her kelimesinde ama kesinlikle bir konuda emin oldum. Mağdur tarafın naifliği... Olayın şoku ile ne yapacağını bilemeyip buraya konu açınca - biz de çoooook güçlü kadınlar olarak olaya ben etrafı birbirine katarım-yıkarım-dökerim delikanlılığı yapmışız.
Arkadaşlar hiçkimse karşısındakini naif diye siz barışacaksınız anlaşılan devamı gelir diye üzemez.
Ben başıma gelse ne yaparım diye düşündüm; önce evdeki bilumum kırılacak eşyayı döker parçalar yerde, sonra çantamı alır çıkar giderdim. Çünkü bana bu güvenceyi sağlayan bir eğitimim, kariyer geçmişim ve her ne olursa olsun yanımda olacağını bildiğim bir ailem var.
Konu sahibi ailem anlamaz, cahil insanlar demiş. Çok da anlaşılacağı üzere 7 yıllık geçmişlerinde böyle bir durum yaşamamış ve şuan hala olayın şokunda. Üstüne de naif, kırılgan.
Aynı tavrı biz görsek belki biz de ilk saatlerde ne yapacağımızı bilemeyiz.
Tuuu kakaaaa dan önce biraz empati.

Son olarak sevgili yoluzun, bu hareketin sahiden dönüşü yok-olmamalı. Şiddet sözlü olarak başlasa bile devamı gelir Çok üzgünüm ama lütfen bu adama bir şans daha vermeyin.
Vermeyin ki; hödüklüğünün karşılığının sizi kaybetmek olduğunu anlasın.

Siz erkeksiniz, neden daha fazla saçmalamadan yavaşça ortamdan gitmiyorsunuz, kendinizi daha fazla rezil etmeden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…