Soylersem kimligm aciga cikar ama direkBu arada kızınız kim çok merak ettim
Ben ne diyim hic bilmiyorum buyuk olay cikarmasini bilirimde kizim icin bisey demiyorum. Kizim unlu bir cocuk yıldız bizi herkes taniyor duyulursa kizim rezil olur
Soylersem kimligm aciga cikar ama direk
Kızınız rezil mi olur. Bu adamın yaptığının önlemini almaz iseniz şiddet ortamını gören bir çocuk olacak bu mu daha mantıklı olan??Ben ne diyim hic bilmiyorum buyuk olay cikarmasini bilirimde kizim icin bisey demiyorum. Kizim unlu bir cocuk yıldız bizi herkes taniyor duyulursa kizim rezil olur
Gormediler allahtan zaten odamda oldugu icin ama gercekten benim icin onemli onun konumunu sarsmak istemiyorum babasi yuzundenKızınızı korumak istediğiniz anlıyorum. Ünlü olsun olmasın. Ama en önemlisi annesine siddet uygulandığı bir evde yetismesin.
Annesi babasi hakkinda haberler cikicak cunku kzimi konusmus olucaklarKızınız neden rezil olsun?
Soyledigim anda herkes tanimis olur zaten beni bu yuzden soyleyememKızını ve kendi hakkınızda bildi vermeyin fazla
Bi yerinize geldi mi firlattigi sey, tepki vermediniz mi?Gormediler allahtan zaten odamda oldugu icin ama gercekten benim icin onemli onun konumunu sarsmak istemiyorum babasi yuzunden
Kulagima geldi bundan 1 saat once agri vardi suan yok allahtan baktim kizarmamistaBi yerinize geldi mi firlattigi sey, tepki vermediniz mi?
Iste boyle olmak asla istemiyorum yani korkarak davranmam korkmuyorumda zaten eger bisey firlaticagini kestirseydim bende geregini yapardim ama o an yatakta oturuyordum yaniSiddet görmüs biri olarak söylüyorum, ilk siddet bir sey firlatmakla basladi. O benim icin bir travmaydi ve cok korkmustum. O günden sonra bir seyi yanlis yapmamak icin daha cok özen gösterdim korkudan. Siddetin amaci bu zaten korku verip, itaati artirmak. Böyle bir seyi kabul etmeyin.
Ben pek magazinde ya da sosyal mecralarda yer alacağını sanmam. Bir çocuk oyuncunun evinde şiddet olması bence magazini meşgul edecek bir konu değil. Eğer kastettiğiniz buysa.Annesi babasi hakkinda haberler cikicak cunku kzimi konusmus olucaklar
Siddet egilimini daha önce farketmediniz mi hic? Cok gecmis olsunKulagima geldi bundan 1 saat once agri vardi suan yok allahtan baktim kizarmamista
Keşke akıl koyulabilen bişey olsasaklamiyorum ne yapcaksin sen kimsinde bana akil koyuyosun ya anlamiyorum
AnlıyorumO camiadan soyleye bilicek kimse yok hepsi oyuncu yonetmen
Hic siddet gosteren bi adam olmadiki normalde ev islerinde yardim eder cocuklarla bolca ilgilenir odevlerini yaptirir hatta bazen yemek leri kendi hazirlar cocuklari kndi yikar etkinlikller yapar evde saclambac oynarlar yani sayabilicegim tek bir kotu huyu yok hic olmadi hic hmdeSiddet egilimini daha önce farketmediniz mi hic? Cok gecmis olsun
Yarinda yasak var ama pazartesi gitmek istiyorum bi sure ayri kalmak benim icin daha iyiBöyle yaparak kızınızı merak etmeme neden oldunuz ama
Peki ne yapmaya karar verdiniz? Yarın ailenize gidecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?