Buraya elti konusu açacağımı tahmin etmezdim

o ev onların diye böyle bişey dememişler zaten düğün evine yakın diye demişler ayrıca öz abisi kalabililer ne var bunda abi kardeş arasında bu tür şeylerin lafı bile olmamalı yazdığınız bütün yorum sizinde konu sahibinin eltisi gb.biri olduğunuzu düşündürdü bana PES...

Insan ilişkileri neden bu kadar bozuldu
Evine gelen insana ikram,hizmet bu kadar gözünde büyütülür mü? Hadi büyüttün (misafir sevmez,tembel,gelen insana tepkili birisindir) ama el insaf bunu kardeşinin yüzüne söylemek. ....yani bu lafı eden birisi kendini nasıl bu kadar rahat hissediyor,nasıl bir güven bu,oh ne ala

Bu rahatlıktan azcık istiyorum. .çok az..zira fazlası terbiyesizlik oluyo

Onun sana gelmesi gerekecek bekle bence o zamani

benim eltim ve kaynım gelecekleri günü haber bile vermiyorlar başkalarından duyuyoruz haftasonu şehir dışından bize gelip kalacaklarını. buyursunlar tabi ama insan istiyor ki eltisi bir arasın müsaitmisiniz diye laf olsun diye sorsun yeter çünkü bir planı olabiliyor insanın kendi evinde. belki onların da bir planı vardır ve o ev sizin diye emrivaki yaptığınızı düşünüyor olabilirler mi?

Son düzenleme:
Direk aile kavgasi sebebi. Yazik cidden. Ben 1 kere görüştüğüm biri bile olsa bu şekilde davranamam. Ağzim büzülür.. Hele ki akraba..

Ben olsam direk eltimi arayip yaziklar olsun diye saydirirdim. Evi de satar ya da kiraya verirdim. Belli ki size değer vermiyorlar, inceldiği yerden kopsun.

hakikaten fazla üstüne gitmemek gerekir böyle konuların,elti doğru yapmamış,yanlışa da yanlışla cevap verilmez bence...

Ya ben desem ki ev sahibime borcum var sen bizden borcumuz bitene kadar kira alma. Hayhay kalin evimde demeyecegine göre...
Kardeslik iliskileri hassas, yani düsününce benim esim de kardesinden kira isteyemezdi. Ama karsiliginda senin hizmetcin yok lafini duydugumuz an kardesligi de bavuluna koyar güler güle deriz gibime geliyor.

Başım,gözüm üstüne diyecekken abiniz nasıl ağzına yakıştırmış böyle bi cümleyi.
kardeştir ya, bu kadar da olmaz.
insanlar iyice azıttı.

Sanki sizin evinizde kira ödemeden oturmak çok olağanmış gibi davranıyor olmaları üstelik ahde vefa göstermemiş olmaları sinir bozucu şeytan diyor gidin yengeyi abiyi nesivar yok dış kapınının önüne koyuverin

o evi paşalar gibi kiraya versin geliriniz yükselir yani.. demekki iyilik yapmak artık makbul değil.. eltin ve abiside ne pişkinmiş hem kira vermeyecekler hemde 2 günlük misafirliğinize laf edecekler. yazık...

terbiyesiz, menfaatçi elti

Ya bana eşimin amcası, diğer amcası, amcasının kızı, kv kuzeninin torunu, kp kuzeni, görümcem, eşimin kuzenleri, kaynım......gelip günlerce kaldı.İnsan da kardeşinde rahat etmeyecekse kardeşlik hangi günler için ki...Karıma kıyamam ama anama kıyarım gibi olmuş, bize gelme anama git ne...

Ben açıkçası bir gün için katlanılabilirlerdi diye düşünüyorum ama hizmet etmek zorunda değil diyerek reddetmesi arada bir kıskançlık çekememezlik mi var diye düşündürttü bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…