- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
-
o ev onların diye böyle bişey dememişler zaten düğün evine yakın diye demişler ayrıca öz abisi kalabililer ne var bunda abi kardeş arasında bu tür şeylerin lafı bile olmamalı yazdığınız bütün yorum sizinde konu sahibinin eltisi gb.biri olduğunuzu düşündürdü bana PES...O ev sizin diye, kira vermiyorlar diye 'sizde kalacağız' deme lüksünüz olduğunu düşünmüyorum. Otel gibi de kullanamazsınız. Sadece sorabilirsiniz, şu gün orada olacağız, müsayit olur musunuz? Diye. Bu güne kadar hep böyle sorsaydınız 'eşimin size hizmet etme zorunluluğu yok' lafını ettirecek kadar taşmazlardı bence. Ha kayınvalide kayınpeder de varken eltide kalınmaz. İlk seçeceğinizin orası olması baştan yanlış, o ev bizim istediğimiz gibi kalırız izlenimi veriyor.
Etlimin oturduğu ev yakın zamana kadar eşimin de ortak hakkı olduğu evdi. Değil gittiğimizde kalmak, ne kira almak, yemeğe bile gitmedik bugüne kadar. 2 kez ayaküstü durmuşuzdur. Demek istediğim her ne olursa olsun geleceğiz kalacağız denmez bence. Müsayit misiniz denir. Değiliz derlerse zaten biz size hizmet mi edeceğiz aşamasına gelmez olay.
çok mantıklıbiz gelince kalacak yer bulamıyoruz diyerek evden çıkardın..
Onun sana gelmesi gerekecek bekle bence o zamaniYarın memlekette eşimle benim çok yakın arkadaşımız evleniyor. Bizde Cumartesi gecesi için eşimin abisinin evinde kalmayı düşünüyorduk daha öncede kalmışlığımız var. Eşimin abisinin evi diyorum ama normalde eşimin evi, biz samsunda oturmayı reddedince abisi kalıyor evde kira vermeden kira vermemesinin sebebi yeni iş kurması 7 yıl kirada oturmalarıymış.
Neyse, eşim abisini arayıp söylemiş bizim kalacağımızı eltim eşimi arayıp olmaz Demiş buna Karşılık abisi eşime yengen sana hizmet etmek zorunda değil kalmayın annemlerde kalın demiş. Bunu bana eşim söylediğinde Önemi yok oteldede kalırız dedim.
Kızlar varya içim içimi yiyor sanki ben eltimi Hizmetçi gibi kullanıyordum ne yapılıyorsa birlikte yapıyorduk elim boşta gitmiyordum, ettiği Lafı gördüğüm muameleyi haketmedim sesimide çıkarmak istemiyorum ama içime oturdu. Ne yapayım ben bu durumda nasıl davranayım ?
Ben KK'ya takıldığımdan beri böyle tavırlı kadınlar normalleşti gözümde.eskiden şaşırırdım artık şaşırmıyorum.
Kadınlar istemeye görsün her yaptığına kılıf buluyor, nasıl ateşli savunmuşsa kaynınız da kardeşine efelenmiş
Kork sen bu eltiden.
Ama ona benzememeye çalışın, böyle insanlarda en korktuğum şey sizi kendilerine benzetmeleri
Evden çıkar falan girmeyin o işlere, herkes kendine yakışanı yapar.
Aynen kapak gibi cevab birde kendi evimiz varken rezil oluyoruz diye de söylensin ayıbı esas yapanlar utanması lazım siz değilçok mantıklı
terbiyesiz, menfaatçi eltiYarın memlekette eşimle benim çok yakın arkadaşımız evleniyor. Bizde Cumartesi gecesi için eşimin abisinin evinde kalmayı düşünüyorduk daha öncede kalmışlığımız var. Eşimin abisinin evi diyorum ama normalde eşimin evi, biz samsunda oturmayı reddedince abisi kalıyor evde kira vermeden kira vermemesinin sebebi yeni iş kurması 7 yıl kirada oturmalarıymış.
Neyse, eşim abisini arayıp söylemiş bizim kalacağımızı eltim eşimi arayıp olmaz Demiş buna Karşılık abisi eşime yengen sana hizmet etmek zorunda değil kalmayın annemlerde kalın demiş. Bunu bana eşim söylediğinde Önemi yok oteldede kalırız dedim.
Kızlar varya içim içimi yiyor sanki ben eltimi Hizmetçi gibi kullanıyordum ne yapılıyorsa birlikte yapıyorduk elim boşta gitmiyordum, ettiği Lafı gördüğüm muameleyi haketmedim sesimide çıkarmak istemiyorum ama içime oturdu. Ne yapayım ben bu durumda nasıl davranayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?