canım şu ikisine dikkat et
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
aclık hissediyorum o yuzden yatıp uyumayı düşünüyorum :) senin nasıl gidiyor?
bu sabahları neden yok sen de bnm gb kahvaltı sevmeyenlerdenmısın yoksa yıne bnm gb gec uyananlardan mı :)) ama ben sükür diyete başladıgım günden beri artık sabah 7.30 ayaktayım :) bılıyorsun cok uykuda az uyku da kılo aldırıyormus dıkkat etmek lazım ama bu kdr erken kalkmama ragmen uykum gelmıyor arkds yaa :)
mrb burcu inşallah istediğin kiloya ulaşırsın şok diyetinden bahsedermiin biraz uyamıyorum demişsin ya normalde nasıl
inşaallah arkadaşım :) tabii ki bahsederim..
sabah:
1 bardak ılık süt, 2 galeta
ara:
1 elma ya da portakal
öğle:
1 kase çorba, salata
ara:
1 elma ya da portakal
akşam:
1 kase çorba, 1 kase yoğurt, salata
ara:
1 elma ya da portakal
şeklindeydi.. ben de burada gördüm bu diyeti.. Bire bir uygulayamadım ama 3 günde 1,200 verdim canım:)
merhaba bende aynı dertteyim bu ara başladım geçenlerde dr gittim kan verdim şekerim düşük çıkmış dr aç kalmamı söylemişkorkuyorum ilerde şeker hastası olmaktan sende de bu sorun varmıydı
peki istediğimiz çorbayı yiye biliyomuyuz şehriye domates tarhana falan bide salatada yağ tuz kullanılıyomu ne kadar üreyle yapılcak kaç kilo verdiriyo çok sordum demi kafama yatara haftaya bende yapayım
canm herhangi bir not yoktu bende her çeşit çorba yiyorum sonucta söyle düşünürsek, çorbayla besleniyoruz bunun içinde tavuğu, kıyması olsun ki en azından bir parça protein alalım. Yani o yüzden ben çorba her çeşit yiyorum. Salataya da miktarına göre göz kararı biraz yağ gezdirip tuz koyuyorum ben.. Sana sayfanıın linkini vereyim. O listeyi burdan almıştım sonuçta bir de oraya bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/420405-1-haftada-4kg-verdiren-diyet-listesi.html
ilgilendiğin için saol bu ara kilo veremiyorum o yüzden haftada 4 kilo iyiymiş 2 bile versem yeter ama pazartesi başlarım artık yazarım buraya
bayaa kilo vermişsin canımmm :) peki ya o kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?