Burcu'nun Diyet Günlüğü

canım çevrene bakma sen onlar herşeye bi laf buluyorlar zaten :)
benim ailemde şuan ki halime yeter diyorlar tabi dinlemiyorum onları benim yaşıtlarım 55-60 ken neden ben 71 kg olayım her aldıgım yakışsın istiyorum.bide bacak basen kısmın şişman pantolonlarım basen kısmında yırtılıyor şu an olduğu gibi bacaklarım sürttüğündenmiş
1 ay sonra alışverişe çıkacagım en pahalılarından alacagım bi 65 kg olsam :)
bugün çok dikkatliydim 1 ay daha dikkatli olmaya söz verdim inş bu sefer olacak :)

Valla canm çok doğru demişsin herşeye bişey buluyorlar:))) Olacak tabii ki sabır ve dikkat sadece:) çok özenemiyorum ben ama yediklerime dikkat ediyorum.. Bir de zamanla mide küçülüyor heralde

Bu arada ben dershaneye yazılmaya karar verdim :) Bu sene kpss den 90 üstü puan alıcam ve atanıcammm inşallahhh.. Çok kararlıyımmm

dersaneye yazılmaya karar vermene sevindim canım :) benimde matematiğim kötü 2014e hazırlanıyorum bakalım gerçi bayram girdi koptum bide ben çalışıyorum hafta sonlarıda dersane derken pek zaman bulamıyorum ama elimden geleni yapacağım

ve 66 kiloyla yola devammmmmmmmmm :) 1 kilo daha gitti günlüğümm.. 62 ye 4 kaldı hedefe geldik sayılır.. hayatım da normale dönüyor. 20 sinde dershane başlayacak, ctesi web kursum var, iş teklifi aldım.. bakalım bi de o olursa boş bi anım kalmayacak.. Hayatımda biri var.. şurda 2 ay öncesinde hepsini kaybetmiştim, hiçbir şey yoktu.. bi kilolarım vardı şimdi kilolar gidiyor, hayatım düzene girmeye başladı hemen ikisi arasında doğru orantı kuruverdim bi de atanırsam deme keyfime artık

Bünyem şaştı günlüğüm.. Bir ara iştaha geliyor, zor frenliyorum kendimi.. Bu arada inanılmaz derece iştahım kapandı.. Günde 1 öğün yemek yer oldum zorla yemeye çalışıyorum.. Hasta olacağım yoksa buraya ne yedim içtim yazayım ki o zaman görev haline getiriyorum yemek yemeyi

13.11.2012

Kahvaltı :

3 dlm çavdar ekmeği
kk dan küçük peynir
1 domates
4 zeytin

ben bu kahvaltıyla akşamı ederim artık

maşallah diyeyim devam bu gazla canım :=)
hem aşk hemde bol sağlık günler

tatlım benim çok sağol..

aşk fena çarptı ama hiç şikayetçi değilimmmm

Günlüğüm dediğim gibi kahvaltıyla akşamı ettim :) ama gel gör ki acıktım şimdi birascık yaprak sarması yedim, gece kabusum olacaklar

Gece yaprak sarmalarını löp löp götürünce sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartıya çıkmak oldu :) derin bir nefes aldım:) hala 66 dayım..

bugün sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, 1kk dan küçük peynir yedim

ara da; yarım gevrek (sahilde denize karşı )

sonra arkadaşın bebişini sevmeye gittik ama o da döktürmüş :) hepsinden tadımlık yedim :) pişman değilim çünkü aşırıya kaçmadım.. şimdide bişeyler atıştırıp oturup ders çalışıcam :) hadi bakalım kolay gelsin

canım maşallah sende 12 kilo vermişsin çok degişmişsindirde
darısı bana 66ları görmek harika birşey.
derslerinde başarılar dilerim iyi çalışmalar tatlım

canım maşallah sende 12 kilo vermişsin çok degişmişsindirde
darısı bana 66ları görmek harika birşey.
derslerinde başarılar dilerim iyi çalışmalar tatlım

sağol tatlımm evet oldukça değiştim , hafifledim işin en güzel yanı pantolonlarım hep bol geliyor yeni aldım , bir beden küçük ama o da bol gelmeye başladı.. Artık almayacağım, hedeflediğim kiloya ulaşayım o zaman alıcam dün beni kilo vermeye başladığımdna beri hiç görmeyen bi arkadaşım gördü.. Tepki süperdi ya, bunu yaşamanı dilerim.. "Ne olmuşsunn sen böyle, ne kadar zayıflamışsınn maşallah " diye bir tepki.. valla süper bir duygu canım:)

çok harika bi duygu oluyor kesin benim bu halimede iyi diyorlar ama yaşıtlarımı görünce kilolu oldugumu düşünüyorum hem her aldıgım olsun istiyorum ve kararlıyım gidecek fazlalıklarım

Selamlar :)

Neyi farkettim günlüğüm biliyor musun? Henüz bilmiyorsun Ben eski günlerde yediğimin 4 te 1 i kadar yiyorum ve bu dörtte birden biraz fazla yediğimde kendimi suçlu hissediyorum. Regl dönemim yaklaşıyor ve biraz biraz iştahım açılıyor, bunu bastırmaya çalışıyorum. Bu yüzden daha çok içeceklere ve de light bisküvilere yöneldim. En azından nefsimi körelteyim.. Yoksa gözümün önüne neler neler geliyor.. Hatta geçen gün durakta beklerken, burnuma sucuklu tost, lahmacun, iskender kokuları mı gelmedi.. mangal kokuları mı gelmedi.. direniyorum :26:

aman frenle canım sonra benim gibi pişman olursun :26:
dersane nasıl gidiyor zaman ayırabiliyormusun derslere

aman frenle canım sonra benim gibi pişman olursun :26:
dersane nasıl gidiyor zaman ayırabiliyormusun derslere

canım :18: ben bugün tartıya bir çıktım bir kilo almışım regl dönemimim yaklaştı sanırsam o yüzden iştahım açılıyor... çok üzgünümmmm ama fazlasıyla vericem..
dershanem önümüzdeki salı başlayacak, yarın mat.ten seviye tespit sınavına giricem. ayrıca çok yoğun bir gün olacak, bir sürü koşuşturmaca var. Önümüzdeki hafta işe de başlıyorum, şartlar beklediğimden kat be kat iyi:) düzene girince hayatım , kilo vermemde düzene girecektir. en azından zamanında kahvaltı yaparım

sen nasıl idare ediyorsun? dersler ve işler , yorucu oluyor mu?

şu an iyi gitmiyor zaten matematiğim kötü ders iş olmuyor gece kalkıp ders çalışmam lazım canım yoksa hayal olacak
yediklerine dikkat et canım arada tartıl ki kendini frenleye bilesin ben sık sık tartılıyorum görünce moralim bozuluyor ama ısrarla dikkat ediyorum yediklerime psikopata bagladım

sanırım haklısın sık sık tartılmak iyi fikir.. canım çıktı verene kadar.. 2 ay bir lokma tatlı girmedi ağzıma.. löp löp almak istemiyorum geriye kiloları, kendime gelmişken güvenim kaybedemem p.tesiden itibaren hergün menümü de yazıcam, fazla yersem kız bana olur mu

tabi canım uyarırım.2 kilo vermem bile fark ediyor canım çok iyi hissediyorum kendimi :) bazı hatalarım var mesela az su içiyorum ve akşamları egzersiz yapmamak kilo verme sürecini yavaşlatıyor keşke biraz daha dikkat edebilsek tatlım

Ne kadar uzun zaman olmuş uğramayalı buralara:) işe başlayınca hayatım pekte umduğum gibi olmadı 65 i gördükten sonra 69 a geri döndüm. işi bırakıp sadece kpss kalınca hayatımda hem yemek düzenimi hem de ders çalışma düzenimi yeniden düzenlemeliyim diye düşündüm. Herkes çok iyi artık zayıflama deseler de ben 65 sonrası 69 a çıkınca kendimi yine 80 kilolarımdaki gibi şişman hissetmeye başladım. fışkırıyormuş gibi geliyor her yerimden etler. psikolojim de bozuldu sanırım :) ama yine 63 hedefimde. 63 kilo olayım mutlu olucam biliyorummmm bundan sonra bu kadar ihmal etmeyeceğim seni günlüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…