canım çevrene bakma sen onlar herşeye bi laf buluyorlar zaten :)
benim ailemde şuan ki halime yeter diyorlar tabi dinlemiyorum onları benim yaşıtlarım 55-60 ken neden ben 71 kg olayım her aldıgım yakışsın istiyorum.bide bacak basen kısmın şişman pantolonlarım basen kısmında yırtılıyor şu an olduğu gibi bacaklarım sürttüğündenmiş
1 ay sonra alışverişe çıkacagım en pahalılarından alacagım bi 65 kg olsam :)
bugün çok dikkatliydim 1 ay daha dikkatli olmaya söz verdim inş bu sefer olacak :)
maşallah diyeyim devam bu gazla canım :=)
hem aşk hemde bol sağlık günler
canım maşallah sende 12 kilo vermişsin çok degişmişsindirde
darısı bana 66ları görmek harika birşey.
derslerinde başarılar dilerim iyi çalışmalar tatlım
sağol tatlımmevet oldukça değiştim , hafifledim işin en güzel yanı pantolonlarım hep bol geliyor yeni aldım , bir beden küçük ama o da bol gelmeye başladı.. Artık almayacağım, hedeflediğim kiloya ulaşayım o zaman alıcam dün beni kilo vermeye başladığımdna beri hiç görmeyen bi arkadaşım gördü.. Tepki süperdi ya, bunu yaşamanı dilerim.. "Ne olmuşsunn sen böyle, ne kadar zayıflamışsınn maşallah " diye bir tepki.. valla süper bir duygu canım:)
aman frenle canım sonra benim gibi pişman olursun :26:
dersane nasıl gidiyor zaman ayırabiliyormusun derslere
şu an iyi gitmiyor zaten matematiğim kötü ders iş olmuyor gece kalkıp ders çalışmam lazım canım yoksa hayal olacak
yediklerine dikkat et canım arada tartıl ki kendini frenleye bilesin ben sık sık tartılıyorum görünce moralim bozuluyor ama ısrarla dikkat ediyorum yediklerime psikopata bagladım
tabi canım uyarırım.2 kilo vermem bile fark ediyor canım çok iyi hissediyorum kendimi :) bazı hatalarım var mesela az su içiyorum ve akşamları egzersiz yapmamak kilo verme sürecini yavaşlatıyor keşke biraz daha dikkat edebilsek tatlımsanırım haklısın sık sık tartılmak iyi fikir.. canım çıktı verene kadar.. 2 ay bir lokma tatlı girmedi ağzıma.. löp löp almak istemiyorum geriye kiloları, kendime gelmişken güvenim kaybedememp.tesiden itibaren hergün menümü de yazıcam, fazla yersem kız bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?