Kilom aynı canım başlayalı 3 gün oldu. Bugün baya hastayım ateşim var ve sürekli öksürüyorum. Dün başladı bu hastalık spor salonunda 30dk kardiyo yaptım çıktım. Bugün gitsem mi? Çok halsizim ya bilmiyorumşu an kilon kaç cnm?. ben çizelgene göre yorum yaptım.. vücut 75 te direniyor sanırım... benimde her kilo verişimde 75 te tıkanırdıKıyamam gitmek ölüm gibi gelirde orada spor yaparken rahatlamıyor musun?
insanın psikolojisi çok etkiliyor.özellikle mutsuz olduğum zamanlarda yemeyi düşünüyorum.ben çalışıyorum öglenleri evden getiriyorum işteki arkadaşlarlada diyoruz dün mantı yedim akşam tartıldım 71 kg olmuşum kötü oldum hiç bişey yapmak istemedim.65 kg olsam da yeter lütfen bana da yardım et :)
Kilom aynı canım başlayalı 3 gün oldu. Bugün baya hastayım ateşim var ve sürekli öksürüyorum. Dün başladı bu hastalık spor salonunda 30dk kardiyo yaptım çıktım. Bugün gitsem mi? Çok halsizim ya bilmiyorum
benim gibisin 65 olsam bile yeter diyorum :2: bence şöyle yapalım birbirimize yardım edelimmmmbunun için kurallar koyabiliriz mesela en azından bayrama kadar hamur işlerinden,makarnadan, pilavdan uzak duralım yapmayana ceza verelim.. bende dün makarna yedim
mutsuz olduğun zamanlarda da yaz buraya paylaşırızz.. ben en azından biraz rahatlıyorumm..
bıktım yaşamaktanzorlanıyorum artık bi memur olup atanamadım
çok haklısın birlikte bayrama kadar 65 kg olmaya varım
bende olamadım :2: yarın sabah yürüyüşe başlıyorum..
bugün kısır yedim çok pişmanım.. pişmanlıklar diz boyu
yürüyüşe başlaman çok ii olmuş canım:)
bence kısır yediğine pişman olma iskender yemen daha kötü olurdu :)
baya vermişsin şimdide verebilirsin canım o kiloları nasıl vermiştin ?
düzenli sporve iradeyle tatlım :) 78 den 70 e kadar dukan diyetiyle zayıfladım. Sırf proteinle. ama çok sadık kaldım diyetime.. şimdi altmışlara inince koyverdiğimi düşünüyorum.. sen iskender mi yedinnn hı hııı?
yok canım yemedim :)
dukan diyetine devam ediyor musun canım
gayet güzel vermişsin ben denemedim dukan diyetini bayrama kadar denesem mi
11.10.2012
Sabah (11 gibi):1 kase tarhana çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
domates,salatalık
sabah kalvaltısını kral gibi, öğlen yemeklerini prens gibi , akşam yemeklerini ise fakir gibi yapın
kpss hangi düzeyde girdin kaç puan aldın canım bende 2014e hazırlanacagım
şu brokoliyi denemek lazım :)
ben öğretmenlik için lisans düzeyinde girdim.. Geçen sene 84,73 aldım bu sene 82,44 ama bi işe yaramadı.. bilgisayar öğretmeniyim atanamadım.. memur atamalarını bekliyorum onda da 81 puanım var ama yetmeyecek büyük ihtimal..:2: başvuruyorum ne bulsam
hayırlısı diyorum başka bişey degil 82.166 aldım 3. alımda 82.599 ile atandılar 4. alımda giderim düşüncesi vardı kılavuz çıktı 3001den alım çogaldı malum puanlarda düşmedi ve ben atanamadımgitti gül gibi puanım önlisans muhasebe
bu sene bitirdim aöfden işletme düz memurluklar 2 senede oluyor mecburen onu bekliyorum.dersaneye yazıldım yarın başlıyor.ankaradayım sen nerde yaşıyorsun ve dersaneye gitmeyi düşünüyormusun canım
nerelerdesin :2: hasta mı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?