uuuvvvv üzülmeee
doğum günün kutlu olsun cnm gecen yazmıstın ıkı gun once dogum gunum dıyetıme uyamayabılırım yazmıstın oyle ogrendım bugun dogum gunun oldugunu :) nıce mutlu yıllara hersey gonlunce olsun
nerelerdesin kac gundur :)
senin keyfin yerinde olsunda sorun değil cnm merak ettim seni.. neden günlüğünü ihmal etmeye başladı acaba diye düşündüm ... belkı konusmak ıstemezsın dıye sormuyorum neden canın sıkkın dıye ama eger ılıskı hakkındaysa emın ol hıcbırseye degmıyor kuzum uzme kndını
dogum günün kutlu olsun canım nasılsın
Canım çok iyi anlıyorum seni okurken kendimi gördüm. Sen büyük işler başarmışsın ve devam ediyorsun umarım bende senin gibi olurum. Son diyetimin 3.günündeyim. 20 yaşındayım, 1.68 boyum. Diyet, spor salonu, iş, okul dengesini kurmaya çalışıyorum. Bu zorlu ve uzun süreçte azimle devam etmek için birlikte motive olacağım arkadaşlar edinmeye çalışıyorum.Zaman zaman günlükleri okuyup gaza geliyordum bende başlık açayım diye.. Günlük tutmayı eskiden çok severdim zamanla bu özelliğimi kaybettim.. Belki böylece hem zayıflar, hem de kendime ait bir günlüğü sürdürürüm diye düşündüm.
26 yaşındayım, bekarım ve bu aralar işsizim. Birazcıkta depresyondayımEğer diyet yapmasam inanın kendime hiç sahip çıkamayacağım ve homili gıırtlak yemek yiyeceğim. Şu an Diyet Gruplarındaki takımlardan birinde kilo vermeye devam ediyorum..
Çocukluğumdan beri hep kilolu oldum. 85 kiloya kadar çıktım (168 boyum) 2 kez ciddi anlamda zayıflama tecrübem oldu. İlki üni. sınavlarına hazırlanırken diyetisyen kontrolündeydi (çünkü hipertansiyon çıkmıştı, kiloya bağladılar) 83'ten 73'e düştüm.. Üni.yi kazanıp gittikten snra 2. yılımda eve çıkmıştım ki yaşayan bilir öğrenciliği geç saatte yemek yemeler, makarna yemeler, bu da yetmez gibi makarnanın sosuna ekmek bandırmalar fln filan derken ben yine 84 ü buldum. Bu sefer kendi çabamla + yürüyüş ve belediyenin spor aletlerinde yaptığım sporla mezuniyetimde 75 e düşmüştüm. En son Haziran'da 78 oldum ve dedim ki hep seksenli rakamlardan yetmişlere düştün artık ideal kilona düşme zamanı geldi.
Ve o sıra Dukan diyetiyle tanıştım. 9 kiloyu 2 ayda verdim. Ramazan ayını da ilk defa hiç kilo almadan atlattım (önceden 3-4 kilo alırdım) Lakin bayram da 1,5 kiloyu geri alıp 70,5 ta kadınlar kulubüyle karşılaştım ve buradaki takımlardan birine katıldım. Geçen cuma 69 dum. Bugün itibariyle 68,3 kiloyla zayıflamaya devam ediyorum. Kendimi frenlemek, kontrol altına tutabilmek için bu başlığı açtım.. Hem menülerimi paylaşmayı düşünüyorum hem de içimden geçenleri.. Hem rahatlamak, hem zayıflamak amacım..
Haydi bakalım kolay gelsin.. Kilo vermek isteyen herkese azim ve irade diliyorum bayanlar...
Canım çok iyi anlıyorum seni okurken kendimi gördüm. Sen büyük işler başarmışsın ve devam ediyorsun umarım bende senin gibi olurum. Son diyetimin 3.günündeyim. 20 yaşındayım, 1.68 boyum. Diyet, spor salonu, iş, okul dengesini kurmaya çalışıyorum. Bu zorlu ve uzun süreçte azimle devam etmek için birlikte motive olacağım arkadaşlar edinmeye çalışıyorum.
Bende geçen sene sürekli 75-74'e düştüm çıktım canım. Aynen dediğin gibi ondan sonra zorlaşıyor. Sen çok azimliymişsin ben dışarda spor yapamıyorum. Spor salonuna bile gitmek ölüm. Burada beni anlayan insanlarla bir arada olmak çok güzel. Bol bol uğrayacağım.birden kendimi gördüm boy aynı, 84 ten kilo verdiğim zamanlar aklıma geldi. Seni motive eder mi bilmem ama inan 75 e kadar çok rahat bir şekilde kilo vereceksin. 2 ay kadar bir süre de. ama düzenini aksatmazsan. Zaten hepsini bir plana göre devam ettirirsen mükemmel şekilde verirsin cnm. Spor salonuna gitmen özellikle çalıştığın ve okuduğun için daha iyi olmuş. Ben hep evdeyken verdim kiloları o yüzden sabah erken kalkıp yürüyüşe giderdim ordan parkta belediyenin spor aletlerinde 1 saate yakın çalışırdım inan çok faydasını gördüm..
Senin duygularını çok iyi anlıyorum, çünkü aynı yaşlarda aynı kilodan geri sayıyordum:) bu arada şu an giydiğin eşofmanlarına dikkat et 2 ay sonra bol gelmeye başlayacaklar ve bu seni inanılmaz motive edicek :) Ben hep buralardayım, ne zaman istersen uğra :13:
Bende geçen sene sürekli 75-74'e düştüm çıktım canım. Aynen dediğin gibi ondan sonra zorlaşıyor. Sen çok azimliymişsin ben dışarda spor yapamıyorum. Spor salonuna bile gitmek ölüm. Burada beni anlayan insanlarla bir arada olmak çok güzel. Bol bol uğrayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?