Burcu'nun Diyet Günlüğü

doğum günün kutlu olsun cnm gecen yazmıstın ıkı gun once dogum gunum dıyetıme uyamayabılırım yazmıstın oyle ogrendım bugun dogum gunun oldugunu :) nıce mutlu yıllara hersey gonlunce olsun

doğum günün kutlu olsun cnm gecen yazmıstın ıkı gun once dogum gunum dıyetıme uyamayabılırım yazmıstın oyle ogrendım bugun dogum gunun oldugunu :) nıce mutlu yıllara hersey gonlunce olsun

canım benim çok teşekkür ederim dikkatinden kaçmamış mutlu ettin beni

Bütün gece bir o yana dön, bir bu yana dön doğru dürüst uyuyamadım.. Zar zor gözlerim kapanırken dedim ki yarın yeni bir başlangıç olsun, güzel bir gün olsun. Dün benim için önemli bir gündü ama o günü bir yandan mutlu olmaya çalışırken bir yandan ağlayarak geçirdim. Bir kez daha erkeklerin en düzgün gibi görünenin bile içinde biir yerde bir öküz sakladığını ve bunu da en olmadık zamanda dışarıya saldığını öğrendim.. Ben de içimde bir keçi saklıyorum ama inadım inat. Umarım biraz erkeklik yapar da aramaz! gözümden iyice düşmez!

Neyse ne , ne hali varsa görsün !

Dün hiç yediğimi içtiğimi yazamadım, akşama kadar öyle saf saf dolandım ama Şok diyet uyguluyordum bildiğiniz üzere ama ben sanırım diyeti biraz şoka uğrattım İlk 2 gün uygun gittikten sonra akşamında ufak tefek değişiklikler, sabah uyanamayınca kahvaltı eksikliği derken diyetlikten çıktı ama yine de 1,2 kilo vermişim :) 5. gündeyim bari son günlerimi uygun geçireyim

Dün yine kahvaltı yoktu , uyanamadım. Öğlen çorbamı içtim.. Aralarda şekersiz nescafe, 5li bitki çayı, 1 taze incir, 2 galeta yedim.. Ama akşam dibine vurdum :18: Ama napim doğum günüm diye annem güzel güzel yemekler yapmışşşşş, babam pasta almış :26: yemesem ayıp olur diye yedim :2: çok yemedim gerçekten her zaaman yediğimden az yedim, ekmekte yemedimmmmm ama olsunn kilo almadımmm ki almadım kiiii

Günlüğüm sakın seni unuttum sanmaaa

Dün akşam.. 5-6 kaşık nohut yemeği ve 3 kaşık makarna yedim..

Anlayacağın normal diyet menülerime dönüyorum. Bu ay daha erken regl oldum ve şok diyet görecek durumda değilim normalle kurtarayım yeter, tatlı isteğim kat be kat arttı. incirle bastırmaya çalışıcam

Neler yemişiz içmişiz bi bakalım :)

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]06.10.2012[/TD]
[TD]Sabah(öğlene doğru):

2 dilim çavdar ekmeği
Biraz domates, salatalık
1 kk peynir
Şekersiz çay

Ara:
1 elma

Akşam:
4-5 kaşık taze fasülye
6 kaşık makarna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]07.10.2012[/TD]
[TD]Sabah(öğlene doğru):

2 dilim çavdar ekmeği
Biraz domates, salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
1 kk peynir
1 yumurta
Şekersiz çay

Ara:
1 elma
2 galeta

Akşam:
1 kase çorba
Balık ( küçük balıktı ama fazla kaçırdım)
Bol salata
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]08.10.2012[/TD]
[TD]Sabah(öğlene doğru):

1 dilim tam buğday ekmeği
Biraz domates, salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
1 kk peynir
Şekersiz çay

Ara:
1 elma
10 tane minicik galeta

Akşam:
1 kase yoğurt çorbası
5-6 kaşık patlıcan yemeği
1 tane biber dolması
Yarım dilim buğday ekmeği[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

senin keyfin yerinde olsunda sorun değil cnm merak ettim seni.. neden günlüğünü ihmal etmeye başladı acaba diye düşündüm ... belkı konusmak ıstemezsın dıye sormuyorum neden canın sıkkın dıye ama eger ılıskı hakkındaysa emın ol hıcbırseye degmıyor kuzum uzme kndını

biliyorum cnm değmeyecek.. ama öyle bir an geliyor ki resmen özlemden içim acıyor.. :2: bir de üstüne dün gece dedem kalp krizi geçirdi :2: çok şükür şimdi iyi ama korkuttu bizi

Bugün çok garip geçti , üzüntülü, yoğun..

sabah:
2 dilim buğday ekmeği üzerine krem peynir sürdüm
şekersiz çay
2 tatlı kaşığıı reçel (regl dönemindeyim ihtiyacım var )

öğle:
çok az patates kızartması yedim çok üzgünüm:18:

ara:
1 incir, 1 ceviz

akşam:
2 köfte, biraz patates kızartması
3-4 kaşık taze fasülye
1 kase cacık

bugün 3 saat pazarda döndük durduk amcamın kızıyla mevleviler gibi oldum zaten sabahtan beri pek oturmadım da

Canım çok iyi anlıyorum seni okurken kendimi gördüm. Sen büyük işler başarmışsın ve devam ediyorsun umarım bende senin gibi olurum. Son diyetimin 3.günündeyim. 20 yaşındayım, 1.68 boyum. Diyet, spor salonu, iş, okul dengesini kurmaya çalışıyorum. Bu zorlu ve uzun süreçte azimle devam etmek için birlikte motive olacağım arkadaşlar edinmeye çalışıyorum.

birden kendimi gördüm boy aynı, 84 ten kilo verdiğim zamanlar aklıma geldi. Seni motive eder mi bilmem ama inan 75 e kadar çok rahat bir şekilde kilo vereceksin. 2 ay kadar bir süre de. ama düzenini aksatmazsan. Zaten hepsini bir plana göre devam ettirirsen mükemmel şekilde verirsin cnm. Spor salonuna gitmen özellikle çalıştığın ve okuduğun için daha iyi olmuş. Ben hep evdeyken verdim kiloları o yüzden sabah erken kalkıp yürüyüşe giderdim ordan parkta belediyenin spor aletlerinde 1 saate yakın çalışırdım inan çok faydasını gördüm..

Senin duygularını çok iyi anlıyorum, çünkü aynı yaşlarda aynı kilodan geri sayıyordum:) bu arada şu an giydiğin eşofmanlarına dikkat et 2 ay sonra bol gelmeye başlayacaklar ve bu seni inanılmaz motive edicek :) Ben hep buralardayım, ne zaman istersen uğra :13:

Bende geçen sene sürekli 75-74'e düştüm çıktım canım. Aynen dediğin gibi ondan sonra zorlaşıyor. Sen çok azimliymişsin ben dışarda spor yapamıyorum. Spor salonuna bile gitmek ölüm. Burada beni anlayan insanlarla bir arada olmak çok güzel. Bol bol uğrayacağım.

şu an kilon kaç cnm?. ben çizelgene göre yorum yaptım.. vücut 75 te direniyor sanırım... benimde her kilo verişimde 75 te tıkanırdı Kıyamam gitmek ölüm gibi gelirde orada spor yaparken rahatlamıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…