Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım....ya bu kadar olur...sorunumuz aynı......yaş aynı.....yumurta sayımız aynı.....tranfer sayısıda aynı....hadi bakalım bizlere kolay gelsin...

selam canım bu kadar tesadüf olur inşallah kısa zamanda anne oluruz bizde bi dahaki trasferi ne zaman düşünüyosunuz biz haziranda yaptıracağız inşallah bi terslik olmazsa

selam canım bu kadar tesadüf olur inşallah kısa zamanda anne oluruz bizde bi dahaki trasferi ne zaman düşünüyosunuz biz haziranda yaptıracağız inşallah bi terslik olmazsa

canım....bende haziranda düşünüyordumda biraz ertelemeye karar verdik.belki temmuzda olabilir.şimdilik öyle düşünüyorum.inşallah bu seferki denemelerimizde başarırız.....

Hanımlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
ınşallah bizde bu haziranda tedaviye başlayacağız
Ama çok kararsızım.Acıbadem mi,Soranus mu,Jinemed mi?
Hoş hiçbirisine öngörüşmeye dahi gitmedim ama....
Hani belki siz bilirsiniz iki yada üç alternatiften teke indirip memnun kalan
Biliyorum Şahin Beyin sayfası ama yinede yardımcı olabilirseniz çooook memnun olurum.
Hepininizin tedavisi hayırlı olur inşallah.

selam susamuru
bende senin durumundaydım ve gectigimiz haftalarda benzer bir soru sordum. ama en onemlisi daha once arkadaslarin da bana dedigi gibi hepsini gidip gormek oturup doktorlarla konusmak. biri icine daha fazla siniyor bir sekilde. benim diger alternatifim bursa tup bebek merkezi ve osman hocamdı. osman hoca cok cok iyi bir doktor. isinin kesinlikle ehli ama tup bebek konusunda şahin bey bana daha deneyimli göründü. bu hafta icinde gorustuk bizde sahin beyle çok içime sindi, muhtemelen tedaviye basladigimda onunla devam edecegim.

bu senin beklentilerinle ile dogru orantılı doktorunda nasıl bir yaklaşım seni rahat ettirir nasıl kendini daha iyi hissettirir o onemli. bu yuzden hepsiyle gorusup kendin karar vermelisin. hakkında hayırlısı insallah.

Çok teşekkür ederim momicim cevabın için
Evet tabiki içimize sinenle yolumuza devam edeceğiz ama yinede sizlerin deneyimleri de önemli benim
için.
Bende iki başarısız aşılama geçirdim.Hocam Yalçın Kimya idi.Ona da gerçekten çok güveniyorum.
Ama zaman fakiri o da işte.Zaten ikinci aşılamadan sonra gitmedim hoş o da beni aramadı zaten.
Hakkımızda hayırlısı.Yaşayıp göreceğiz bakalım
Sanada tedavinde bol şans canım.Rabbim hep yanında olsun

merhaba susamuru.......canım bende aynen senin üçgenindeydim.soranusa gidip görüşmedim.ama jinemed murat beyle görüştüm.hatta ben hemen oraya başlama kararı aldım.fakat eşim hemen karar vermeyelim,acı bademlede görüşelim dedi.öyle yaptık.sonra şahin beyle görüştük ve oraya karar verdik .şahin bey ve ekibi işini ehli kişiler.ben her yönden çok memnunum.....sana söyliceklerim bunlar.....yinede karar senin......

Sağol canım.Aynen benim eşimde nedense görüşme bile yapmadan acıbadem diyor.
Tekrar teşekkürler.Kararımı bildiririm sizede.Seninde tedavinde Allah yardımcın olsun

arkadaşlar bizde eşimle kararımızı verdik Şahin Bey'le yapacağız ilk denememizi. vereliniortak bekleyelim diyorduk ama beklemek istemiyoruz hemen başlayalım dedik... kaydirigubbakcemile3
şimdilik haziranın 10unda uzun protokol için başlayabiliriz diye konuştuk. umarım bir aksilik çıkmaz.

size birsey sormak istiyorum. 10 haziran'da başlarsam (benim olması gereken adet günüm 15 haziran) yine aynı zamanda mı adet görürüm yoksa bu ilaçlar günleri değiştiriyor mu?

kızlar ben hala adet göremedim fakat test yaptım tek çizgi bu ay igne hap kullandım ya ondan mı aceba gecikti diyorum.korkuyorum bir yandan da hormonlalrım yinemi yükseldi.bir iki gün daha bekleyecegim olmazsa dok gidecegim.

kararınızı verdiniz demekki...şahin bey çok isabetli bir karar.......canım benim ikisindede kısa protokoldu.o yüzden soruna cevap veremicem.....tedavin hayırlı uğurlu olsun.....alkisalkisalkis

kararınızı verdiniz demekki...şahin bey çok isabetli bir karar.......canım benim ikisindede kısa protokoldu.o yüzden soruna cevap veremicem.....tedavin hayırlı uğurlu olsun.....alkisalkisalkis

bluesuu cok tesekkur ederim. umarım hepberaber ve hayırlısıyla alırız bebisleri kucagimiza. artık uzun kısa vb. demeden başlıyorum.

aslında şahin bey cuma gunu son kontrolleri yaparken sol tüpün açık sadece ucunda biraz yapışıklık olduğunu söyledi ve kendiliğindende hamile kalabilirsin dedi. ama bir şekilde girdik artık bu yola bir muzice beklemek istemiyorum ucu yapışık tek tüple hamile kalma şansım az çünkü. o yüzden yine de tedaviye başlıyoruz. a.s

canım.....şahin bey banada kendiliğimden hamile kalabileceğimi söylüyor.ama yaşımdan dolayıda geç kalmamamı söyledi........allah hepimizin yardımcısı olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…