- Konu Sahibi handan1976
-
canım....ya bu kadar olur...sorunumuz aynı......yaş aynı.....yumurta sayımız aynı.....tranfer sayısıda aynı....hadi bakalım bizlere kolay gelsin...
selam canım bu kadar tesadüf olur inşallah kısa zamanda anne oluruz bizde bi dahaki trasferi ne zaman düşünüyosunuz biz haziranda yaptıracağız inşallah bi terslik olmazsa
Hanımlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
İnşallah bizde bu haziranda tedaviye başlayacağız
Ama çok kararsızım.Acıbadem mi,Soranus mu,Jinemed mi?
Hoş hiçbirisine öngörüşmeye dahi gitmedim ama....
Hani belki siz bilirsiniz iki yada üç alternatiften teke indirip memnun kalan
Biliyorum Şahin Beyin sayfası ama yinede yardımcı olabilirseniz çooook memnun olurum.
Hepininizin tedavisi hayırlı olur inşallah.
Hanımlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
İnşallah bizde bu haziranda tedaviye başlayacağız
Ama çok kararsızım.Acıbadem mi,Soranus mu,Jinemed mi?
Hoş hiçbirisine öngörüşmeye dahi gitmedim ama....
Hani belki siz bilirsiniz iki yada üç alternatiften teke indirip memnun kalan
Biliyorum Şahin Beyin sayfası ama yinede yardımcı olabilirseniz çooook memnun olurum.
Hepininizin tedavisi hayırlı olur inşallah.
merhaba susamuru.......canım bende aynen senin üçgenindeydim.soranusa gidip görüşmedim.ama jinemed murat beyle görüştüm.hatta ben hemen oraya başlama kararı aldım.fakat eşim hemen karar vermeyelim,acı bademlede görüşelim dedi.öyle yaptık.sonra şahin beyle görüştük ve oraya karar verdik .şahin bey ve ekibi işini ehli kişiler.ben her yönden çok memnunum.....sana söyliceklerim bunlar.....yinede karar senin......
susamuru...canım senin ilk denemenmi.......kararını bildirirsen sevinirim.
Evet canım ilk denemem olacak..Görüşmelerimi yapıp bildiririm kararımı
Peki senin ilk denemen mi?
arkadaşlar bizde eşimle kararımızı verdik Şahin Bey'le yapacağız ilk denememizi. vereliniortak bekleyelim diyorduk ama beklemek istemiyoruz hemen başlayalım dedik... kaydirigubbakcemile3
şimdilik haziranın 10unda uzun protokol için başlayabiliriz diye konuştuk. umarım bir aksilik çıkmaz.
size birsey sormak istiyorum. 10 haziran'da başlarsam (benim olması gereken adet günüm 15 haziran) yine aynı zamanda mı adet görürüm yoksa bu ilaçlar günleri değiştiriyor mu?
kararınızı verdiniz demekki...şahin bey çok isabetli bir karar.......canım benim ikisindede kısa protokoldu.o yüzden soruna cevap veremicem.....tedavin hayırlı uğurlu olsun.....alkisalkisalkis
benim 3 cü denemem olucak canım.....
bluesuu cok tesekkur ederim. umarım hepberaber ve hayırlısıyla alırız bebisleri kucagimiza. artık uzun kısa vb. demeden başlıyorum.
aslında şahin bey cuma gunu son kontrolleri yaparken sol tüpün açık sadece ucunda biraz yapışıklık olduğunu söyledi ve kendiliğindende hamile kalabilirsin dedi. ama bir şekilde girdik artık bu yola bir muzice beklemek istemiyorum ucu yapışık tek tüple hamile kalma şansım az çünkü. o yüzden yine de tedaviye başlıyoruz. a.s
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun sana ve eşine hayırlı bir evlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?